פורסם 2005 במרץ 3020 שנים שלום.!יש לי את הקירור למעבד:tt silent towerשקניתי אותו(לפני חודש חודשיים) הוא היה מקרר לי על 35-36-37 אבל לא מגיע הרבה ל40.עכשיו אחרי שקניתי ווסת מהירות למאורר הטמפרטורה שלו היא 44-45.למה זה קרה?(הווסת מהירות מכוון בכל המאוררים על הכי גבוה)איך אני מתקן את זה?בקשר לשימון וניקוי מאווררים עיתי כבר כמה פעמים.תודה מראש.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים הכי גבוה זה לא תמיד אופטימלי. יתכן מצב שבו האויר נע מהר מידי ולא מספיק לספוג את החום...
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים כנראה שגוף קירור עצמו מלא אבק צודק!! גם לי יש גוף קירור כזה והוא מתמלא אבק על הצלעות מאיפה שניכנס האויר בשביל לנקות אותו ללא פירוק המאורר תוציא את הכ. מסך (ואת המאורר כמובן) הכי גבוה זה לא תמיד אופטימלי. יתכן מצב שבו האויר נע מהר מידי ולא מספיק לספוג את החום... :kopfpatsch:
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים למרות שהמכוון על הכי גבוהה יכול להיות שהוא עדיין מנמיך את המהירות של המאורר תנסה בלי הווסת ותראה אם יש הבדל..
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מחבר תראו מה עשיתי...לקחתי שואב אבל(קירבי-מאוד חזק)הוצאתי את המאורר שאבתי ממנו אבל(לא היה עליו הרבה)ושאבתי (ניסיתי)לשאוב אבק מהגוף עצמו וזה לא הלך.האבק כאילו לא יצא!!מי שיש לו את הגוף יכול להסביר לי מה אני עושה?!?!?
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים תקנה פחית של אוויר דחוס (אופיס דיפו) הדרך הכי טובה לנקות את האבק מכל החלקים של המחשב
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים זה מספיק לכמה פעמים.כשאתה משתמש בזה תזכור להחזיק ישר את המיכל. - אסור להשתמש בו בהטיה על הצד או הפוך.
פורסם 2005 באפריל 120 שנים למה אסור להטות את זה לצד?ואני חח יכל ללכת לעבודה של אבא שלי להישתמש בכמה אוויר דחוס בעוצמה ענקית שאני רוצה :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.