פורסם 2005 במרץ 3020 שנים khamifrat sheli huamd 3400 s939asus a8v p4k800 pro (ani hosheva-data 512 ddr 400kirur box tr2asiti oc lameabed venitkati veze roze male metah kedei lavor lfsb haba ze hegioni?heelti mi 2200 mhz le 2453 ve bishvil laavor mi 220 fsb le 223 ze lo ala li gam ksheheelti lo metah paamim berezefaz samti et hametah al manual veahshav ze al 1.8 kshelifnei ze ze haya al 1.6 beerehlama ze lo oved al metah namuh yoter?
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים תעשה טובה לאנושות ודבר עברית, או לפחות דבר אנגלית ולא אנגלית עברית כי אתה לא מוצלח בזה ממה שהבנתי אתה מדבר על OC , מה זה קשור לפורום אלקטרוניקה ומודינג? זה אמור להיות בפורום אוברקלוקינג וקירור
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים אתה באמת צריך לדבר בעברית רגילה או אנגלית רגילה ולא תעתיק(עברית כפי שזה נשמע כתוב באנגלית).
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים פותח התארד, נראה לך שמישהו ישבור את הראש להבין את האנגלית~עברית הזאתי שלך. עוד מילא היא הייתה מובנת, אבל רק להסתכל על זה עושה כואב בעיניים. אז תחליט, או אנגלית אנגלית או עברית עברית. לא משלמים לאנשים פה לעזור, כפי שאתה יודע. ואף אחד לא צריך להתאמץ רק בגלל שאת רושם אנגלית-עברית, פשוט לא יעזרו לך. אז עשה טובה תרשום נורמלי שנוכל לעזור. רן.
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר טוב סליחה על העיברית אנגלית פשוט אני צריך להתקין את העברית על המחשב שלי.טוב זה המצבמפרט:מעבד- AMD 3400 סוקט 939לוח- ASUS A8V DELUXE K8T800 PROזכרון- A-DATA DDR 400 512 מגהספק(אם חשוב)-TT PURE POWER 412 WATTטוב אז ככההתחלתי לעשות אוברקלוק למעבד והעלתי מ200 FSB ל215 עם מכפלה של 11ברגע זה המטחים שהמעבד רצה עוד היו סבירים 1.55 בארךואז העלתי ל220 וזה לא עלה לי גם עם 1.65 אני חושב וזה עשה לי מסך כחול ואז ריסטרט.ניסיתי לשים את המטח על המעבד באוטומתי ואז זה עלה לי אבל כשבדקתי בCPU-Z זה הראה לי משהו כמו 1.7 או 8.1 וולט על המעבד וגם הטמפ' היו על 50 במנוחה שלפני כן היו על 35????!!!!??אני חושב שזה הזכרון המעפן שלי אבל אני לא יודע מה לעשות כדי שזה יעבוד?!התזמונים שלו המקוריים הם 3-4-4-8 הורדתי אותם ל2.5-3-3-6 אבל אני עדיין לא מבין כל כך בתזמונים של הזכרון כי יש שם כל מיני דברים (איזה 9) שאפשר לשנות עם מספרים כאלה ואין לי מושג מה לעשות עם כל אחד מהם אם בכלל.גם העלתי להם מטח וזה לא עזר. בהתחלה זה היה על אוטמותי והלתי את זה ל2.7 ואז ניסיתי גם 2.8 וזה לא עזר!?!עוד משהוביחס של המעבד זכרון היה כתוב בהתחלה 1:1 200MHZ ואז היו עוד כל מיני תזמונים ובסוף הרשימה היה 2:1 400 MHZ זה לא אמור להיות ש1:1 הוא הכי מהיר???כי אני ניסיתי לשנות את היחס ל1:1 ובבנצ'מרק באוורסט זה כתב לי שבמקום PC3200 שהיה בהתחלה יש PC1600??? וגם הציונים היו הרבה יותר נמוכים יחסית לציונים שקיבלתי לפני כן.טוב מה אני צריך לעשות כדי שזה יהיה יציב???
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים ללמוד מה אתה עושה לפני שאתה עושה OC...זה לא משחק אתה יודע. קודם לומדים את זה ואחר כך משנים...
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר אבל אני לא יודע בדיוק מה ללמוד...עם מה אני צריך להתחיל להתעסק? עם הזכרונות?הם הבעיה שלי
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים אתה לא יכול סתם ככה לעלות מתחים ולתת כאלו קפיצות קיצוניות במהירות המעבד , כי שהבנת הביצועים ירדו והמעלות עלו וזה בגלל שהמעבד שלך על מתח גבוה מאוד יחסית והמחלק הישתנה.תנסה את הדרכים הבאות:1. תשאיר את התזמונים של הזכרון על 3-4-4-82. יחס של 1:1 לזכרון3. תוריד את מכפלת המעבד ל10 (ואפילו פחות אם אתה רוצה מהירויות HTT גבוהות ביחס סנכרוני לזכרון) ותעלה את מהירות הHTT עד אי יציבות לאחר בדיקה בכל עלייה במהירות הHTT .בדקתי את הזכרון הזה על 2.5-4-4-8 (יכול להיות ששלך יעשה על תזמונים 3-4-4-8) עד 533MHZ בלוחות nForce3/4 וסביר שתתקע באזור הזה של מהירות HTT 266Mhz.יציבות זכרון תבדוק עם התוכנה memtest , יציבות מחשב Prime95 במשך מספר שעות וSuperPI 16MB .תוכל לבצע חיפוש בפורום בנוגע לבדיקות יציבות וביצוע OC .
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר תודה על העזרהאני אנסה ואראה מה התוצאותודרך אגב שאני נכנס לפריים 95 ואני אומר לו להתחיל את הבדיקה הוא אומר שהוא צריך להתחבר לאיזה אתר אינטרנט ואז הוא אומר שהוא לא הצליח ושהוא ינסה שוב בעוד 60 דקות. למה זה לא עובד?אם אני זוכר נכון זה כותב שזה ארור מספר 12002
פורסם 2005 במרץ 3120 שנים מחבר ok i don what u told me to do.i changed the timing of the memory from auto to 3-4-4-8, is it good? or should i pot them on auto?i have another problemHTTwhat is it ecsactly?i know that it is hyper transportation or something like that but in my bios when i enter the cpu configuration there is a possible to change the the ht not htt but i think that it is the samek nevermindanyway it tells me that the ht is on 1000 mhz and if i want to change it i can make it to be 800 600 400 200 i think...i have 2 more options there but i dont think that i need to change themi have upstream bandwith and downstream bandwiththey are on 8 and i can change it to 4.in the cpu-z its written under the mhz htt and its at the same number as i put my fsb on the biosit isn't sapose to be diffrent?how i change my htt?this is my question??????thank u 4 helpingfrom head
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.