עבור לתוכן

בעיה ב-OC. בבקשה עזרה.

Featured Replies

פורסם

כן

• תגובות 32
  • צפיות 1.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי כרגע המעבד עובד על 225 באס ומהירות הזכרון הורדה ל-166 וזה נראה יציב בעבודה רגילה בווינדוס (אך עניין היציבות עדיין לא נבדק לעומק).

בכל מקרה, כשניסיתי להעלות ל-230 הווינדוס לא מצליח לעלות והמערכת כל הזמן עושה לעצמה ריסטים.

יש רעיונות?

פורסם

אם הורדת את מכפלת הHTT, זה כנראה המעבד, והגיע זמן להעלות לו מתח

פורסם
  • מחבר

מתח הסטוק הוא 1.5V. עד כמה אפשר להעלות ושלא יחשב מסוכן (ישחק את המעבד מהר מדי)?

פורסם

לא הייתי נותן לו יותר מ1.7v בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

נתתי למעבד 1.7V והעלתי אותו ל-230. נראה כאילו זה יציב (שוב אני צריך לבדוק את זה ב-STRESS TEST היום בלילה).

בכל מקרה עכשיו הוא לא רוצה לעלות ל-235 ושוב כל פעם עושה ריסטים כשעולה הווינדוס. האם זה קיצו של ה-OC שלי? :(

פורסם

כן, כנראה. מכפלת HTT נמוכה + מחלק לזכרון שמת כמובן?

בכל זאת, 300Mhz זה לא רע

הכל על קירור סטוק? מה הטמפ'?

פורסם
  • מחבר

אכן זה על הקירור סטוק והטמפ' לא רעה בכלל (36~ מעלות במנוחה ואני מניח שמקס' 45 במאמץ).

פורסם
  • מחבר

ניסיתי לבצע בדיקת מאמץ ב-PRIME והוא כותב לי את הדברים בתמונה. :nixweiss:

מה זה אומר?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

שאתה בכל זאת לא יציב

פורסם

יש לי גם את אותה הבעיה עם המסך הכחול והריסטים

אם זה בגלל הזכרון שלי שהוא A-DATA 512 DDR 400 אז מה אני צריך לעשות? להחליף אותו לשנות לו תיזמונים להעלות לו מטח? כי רציתי להעלות מ220 FSB ל225 וזה לא נתן לי זה עשה את הקטע שלו עם המסך הכחול. אז שמתי את המטח על ידני וזה עלה אבל בדקתי בCPU-Z וזה הראה לי 1.75 וולט בארך וגם היו לי 50 מעלות כשכרגיל לפני כן היה לי 35.

מה לעשות עם הזכרונות?

וגם בשינוי היחס של הזכרונות והמעבד (אם זה היה זה) אז היה כתוב לי1:1 200 MHZ ובסוף הרשימה היה כתוב 1:2 400 MHZ כרגיל זה על אוטומתי וכשזה היה על אוטוצתי עשיתי לזה בדיקה באברסט בבנצ'מרק של הזכרון וזה כתב לי שיש לי PC3500 אחרי הOC כשלפני זה זה היה PC3200

וכששמתי את היחסים על 1:1 זה כתב לי PC1600 והתוצאות היו ממש עלובות יחסית לתוצאות הקודמות.

מה לעשות?

פורסם
  • מחבר

כנראה שהזכרונות האלה של ADATA הם ממש לא מצטיינים ב-OC (תלוי איזה צ'יפים).

תעבור על הת'ראד ותנסה לעשות מה ש-MCFLY הציע לי, זה אמור לעזור.

בכל מקרה רק עכשיו שמתי לב שהלוח שלי לא מראה לי על התצוגת לדים FF כמו שהוא הראה תמיד.

הוא מראה לי 05 או 50 (תלוי מאיפה מסתכלים על זה :\). זה אומר שיש לי בעיה מסוימת? איך אני מתקן אותה? (לא הצלחתי להבין מה המספר הזה אומר מהחוברת של הלוח).

פורסם

מה כתוב בחוברת לגבי הקוד הזה?

פורסם
  • מחבר

חחחח קודם כל איך אני יודע אם זה 05 או 50? מאיזה צד מסתכלים?

דבר שני:

05h- 1. blank out screen

2. clear cmos error flag

50h- initialize USB

פורסם

הוא עושה בכלל boot?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים