פורסם 2005 במרץ 2920 שנים יש לי מעבד NEWCASTLE 3000+ ולוח EPOX 8KDA3J.ניסיתי להעלות קצת את הבאס, העלתי ל-220 והכל נראה איכותי ואז במשך סתם פעילות רגילה בווינדוס הופיע לי מסך כחול נחמד שלא הספקתי לראות (כך שאינני יודע מהי הבעיה) ואיתחל לי את המחשב מחדש.שאלתי היא האם יש דרך לגלות מהי הבעיה שגרמה לזה (לגלות מה הסתתר מאחורי המסך הכחול) ולתקן זאת.שאלה נוספת: ידוע לי שלפני ביצוע OC אני צריך לנעול את ה-AGP, ה-SATA, ה-PCI ואולי עוד שיט ענערף. איך אני עושה זאת?
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים תריץ תוכנות כמו S&M פריים95 ותיראה מתי המחשב יציב..תנסה לעלות מטח לזכרונות ולראות עם עזר
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים זה יכול להיות לוח\מעבד\זכרוןצריך לבודד את הגורם הבעייתיאיזה זכרון זה?נסה להוריד את המכפלת HTT ולשים מחלק לזכרון, ואז לבדוק יציבות כמו שהוצע מעלי
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר הזכרון הוא 2 סטיקים של ADATA 2.5CL וכמעט כל דבר שקשור לזכרון בביוס מכוון על AUTO ומכפלת ה-HTT היא 4, לא שיש לי מושג מה זה אומר.המערכת מן הסתם לא יציבה אם היא קורסת בעבודה רגילה בווינדוס אז בשביל מה סתם לטרוח ולהריץ פריים שעוד יותר ישחט את המערכת?השאלה היא איך אני יכול לראות מה הגורם לבעיה? הייתי רוצה לראות מה כתוב במסכים הכחולים אך הם נעלמים מהר מדי (ריסט).
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים הבעיה היא חוסר יציבות של החומרה, זה לא משנה מה כתוב במסך הכחולבידוד המעבד - תוריד מכפלת HTT, תשים מחלק לזכרוןבידוד הלוח - תוריד מכפלת מעבד, תוריד מכפלת HTT, שים מחלק לזכרוןבידוד הזכרון - תוריד מכפלת מעבד, תוריד מכפלת HTTבכל אחד משלושת המצבים תריץ prime, זה ייתן לך יותר מידע על מה גורם לחוסר יציבות
פורסם 2005 במרץ 2920 שנים מחבר אתה מתכוון שאני צריך לעשות את הדברים שציינת עם OC? (הורדתי את הבאס שיהיה רגיל אחרי כמה קריסות אז להעלות אותו שוב ואז לבצע את הדברים שציינת?)
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מחבר בעקרון ניסיתי בהתחלה לבודד את הזכרון והעלתי את הבאס ל-230, הורדתי את המכפלה ל-8 והורדתי את ה-HT (אני מקווה שהורדתי את הדבר הנכון) ל-X2 אך הווינדוס אפילו לא עלה כך שהורדתי את הבאס ל-220.בעקרון אם זה קרה אז זה אמור לתת לי אינדיקציה שהבעיה בזכרון? הרי 230X8 זו אפילו לא המהירות סטוק של המעבד שלי אלא משהו כמו 1850 מגהרץ.
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים כן, זה אומר שהבעיה היא בזכרוןאתה יכול או לתת לו יותר מתח ולשחרר תזמונים, או להשתמש במחלק
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מחבר הזכרון מקבל מתח מקסימלי מהלוח כבר (2.8V).בקשר לשחרור התזמונים ולמחלק אין לי מושג מה זה אומר ואיך עושים זאת אז הסבר יהיה נחמד.אגב על 220 באס במצב שתיארתי מקודם הרצתי PRIME בערך 10 שעות ולא היתה שום קריסה אז יכול להיות שזה בכל זאת לא הזכרון?
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים על איזה מצב הרצת prime? רק blend באמת בודק את הזכרוןשחרור תזמונים = 3-4-4-8-1Tמחלק - חפש Mem Frequency בBIOSזה נותן לך יחסים בין העלייה של הHTT לבין העלייה של מהירות הזכרוןקרא כאן
פורסם 2005 במרץ 3020 שנים מחבר לאחר שחרור התזמונים (עשיתי כמו שכתבת) העלתי את הבאס ל-225 והמכפלה היתה 10 ולא לקח למחשב הרבה זמן לקרוס אחרי כמה דקות עבודה בווינדוס ועוד פעם לעשות לעצמו ריסט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.