עבור לתוכן

כדאי לרכוש XFX6600 PCI-E 256MB?

Featured Replies

פורסם

[בלי קשר לדיון שהתפתח כאן] לדעתי ה6600 טוב ומשתלם.

• תגובות 92
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא לא משתלם ביחס למחיר שלו , מכיוון שבעוד 100-200שקל אתה קונה 6600GT , רק במקרה ואתה ממש לחוץ וממש אין לך את הכסף הזה , הוא משתלם.

פורסם

הפלא ופלא , הם גם ניסו אוברקלוק , ומה יוצא? , שהכרטיס מאוד גרוע באוברקלוק והם לא הצליחו לגרד אפילו 2200 ב3dmark05 :P

פורסם
  • מחבר

קח בחשבון שאני בOC מגיע לתוצאה של 2900-3000נקודות עם 9800פרו , ועם ה9800פרו שלי בלי אוברקלוק אני מקבל 2400-2500 ב2005 , הכרטיס שלך זאת התוצאה שהוא אמור לקבל, אולי קצת יותר , בכל מקרה , אני מזמן כבר הייתי נועל את התארד הזה במקום מנהל פורום , זאת פשוט בושה , משתמש שבא עם כוונות לשנעזור לו , אבל הוא לא רוצה עזרה , ואז גם מכחיש את העובדות... , רק לדרך אגב , כל 6600GT עם מערכת כמו שלך היה מקבל לפחות 3200נקודות אם לא יותר...

6600 רגיל אצל חבר שלי 256MB מה שלא תעשה לא עובר את ה2200 , הוא פשוט כרטיס הרבה הרבה פחות טוב.

אתה משלה את עצמך, מנסה למצוא תירוצים , חושב שרק אתה צודק...

עריכה  : אני יתפלא אם בכלל תגיע ל3000 בטרידימארק 2005 באוברקלוק , אתה עדיין לא מבין , שרוחב הפס של הזיכרונות של הכרטיס שלך הרבה הרבה הרבה יותר נמוך מאשר של הDDR3 על ה6600GT? , הכרטיס שלך הוא DDR1 128ביט והGT הוא DDR3 128ביט , ששווה ערך לDDR1 256ביט ואף יותר טוב ממנו , ככה שיוצא , שלא חשוב מה תעשה , גם אם יהיה לך זיכרון במהירות גבוהה ב50אחוז , הכרטיס שלך עדיין יעבוד פחות טוב! , רוחב הפס הוא דבר מאוד חשוב וקובע את הביצועים , הכרטיס שלך לא נחשב לחיית אוברקלוקינג גם... , הכרטיס שלך לא משתלם בכלל לפי דעתי.

הכרטיס פחות טוב אפילו מ9800NP , או שווה ערך ל9700PRO , שזה עדיין כרטיס מעולה והכל , אבל הרבה פחות טוב מ6600GT שעוקף בקלות 9800XT...

בוא נעזוב את כל הבצמרקים למניהם הרי לא קונים כ בשביל 3DMARK

ה6600 וה6600 גיטי כרטיסים מעולים וכל מי שייקח אחד מהם לא יצטער אפילו לרגע אחד

וכמו שציינתי אפשר לעשותא וברקלוק ל 6600 והוא יגיע ל 4000 ב 3DMARK

פורסם
  • מחבר

[בלי קשר לדיון שהתפתח כאן] לדעתי ה6600 טוב ומשתלם.

צדיק אחד בסדום :yelclap:

פורסם

טוב , אני מבקש השיא הבקשה לנעול את הדיון ההזוי הזה.

ואני גם יצטט את עצמי לסיום :

הפלא ופלא , הם גם ניסו אוברקלוק , ומה יוצא? , שהכרטיס מאוד גרוע באוברקלוק והם לא הצליחו לגרד אפילו 2200 ב3dmark05 :P

פורסם
  • מחבר

טוב , אני מבקש השיא הבקשה לנעול את הדיון ההזוי הזה.

ואני גם יצטט את עצמי לסיום :

זה בקושי ניקרא אוברקלוק מה שהם עשו אני מתכוון לאוברקלוק במהירות שעון של 6800...

ואני אסיים במילים אילו מהביקורת שהבחור הקודם הביא:

The Galaxy GeForce 6600 is a great card for those on a tight budget, but still looking for a good PC gaming experience. It handles all of todays games very well without sacrificing image quality or features

ושלא יעבדו עליכם :nono:

פורסם

stingeR - נו באמת , אתה עוד מתווכח איתו על זה?

למה אתה מתעייף בכלל להסביר לו? הרי ממילא הוא לא מקשיב לאף אחד והולך רק עם הדעות שלו.

אתה נותן לו תגובות מפורטות והוא בכלל לא מתייחס למה שאתה אומר.

sariti - יש לי שאלה אלייך , למה פתחת את הדיון הזה?

מטרתו של הפורום היא אך ורק לעזור לאנשים , אבל העניין הוא שאתה לא מוכן לקבל את העזרה הזאת , ככה שהדיון שפתחת מיותר.

תאמין לי שאנחנו רק רוצים לעזור ואין לנו שום מטרה "לעבוד עלייך" , כל התגובות שנתנו לך כאן הן אובייקטיביות לחלוטין והיית צריך להתייחס אליהן.

ה-6600GT בהרבה יותר חזק והרבה יותר משתלם מאשר ה-6600 הרגיל , אני לא רוצה לאכזב אותך , אבל מה שקנית זה עלוב לעומת מה שיכלת לקנות בתוספת קטנה יחסית של כסף.

אני מתכוון לאוברקלוק במהירות שעון של 6800.

:lol: :lol: :lamer:

עכשיו כשאמרת את זה אתה עשית מעצמך צחוק.

פורסם
  • מחבר

stingeR - נו באמת , אתה עוד מתווכח איתו על זה?

למה אתה מתעייף בכלל להסביר לו? הרי ממילא הוא לא מקשיב לאף אחד והולך רק עם הדעות שלו.

אתה נותן לו תגובות מפורטות והוא בכלל לא מתייחס למה שאתה אומר.

מטרתו של הפורום היא אך ורק לעזור לאנשים , אבל העניין הוא שאתה לא מוכן לקבל את העזרה הזאת , ככה שהדיון שפתחת מיותר.

תאמין לי שאנחנו רק רוצים לעזור ואין לנו שום מטרה "לעבוד עלייך" , כל התגובות שנתנו לך כאן הן אובייקטיביות לחלוטין והיית צריך להתייחס אליהן.

ה-6600GT בהרבה יותר חזק והרבה יותר משתלם מאשר ה-6600 הרגיל , אני לא רוצה לאכזב אותך , אבל מה שקנית זה עלוב לעומת מה שיכלת לקנות בתוספת קטנה יחסית של כסף.

:lol: :lol: :lamer:

עכשיו כשאמרת את זה אתה עשית מעצמך צחוק.

מהירות שעון שיש לגיפורס 6800 שזה 1000 מגההרץ

מה מצחיק?

פורסם
  • מחבר

מקווה שלא תקפוץ להבא בהצהרות מעליבות מילק כי ראית מה יצא לך מזה...

ובהקשר לנושא שלנו הנה תמונה קלילה מהמחשב שלי שתאפשר בקלות להמהיר את הכרטיס ל 1000 מגההרץ או יותר

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

אני לא קפצתי בשום הצהרות מעליבות , אתה פשוט ממשיך וממשיך לעשות מעצמך צחוק.

אתה באמת מאמין שאתה תוכל ב"קלות" לעלות ל-1000MHZ?

אם כן אז באמת שאין לי מה להגיד לך יותר...

עוד שאלה - אתה יודע איך עושים אוברקלוק(אני לא אומר את זה במטרה להעליב או לעקוץ , אני שואל ברצינות)?

**אתה לא ענית לי על השאלה , חבל שאתה מתייחס לחלק הכי פחות חשוב מכל התגובה שלי -

פורסם
  • מחבר

אני לא קפצתי בשום הצהרות מעליבות , אתה פשוט ממשיך וממשיך לעשות מעצמך צחוק.

אתה באמת מאמין שאתה תוכל ב"קלות" לעלות ל-1000MHZ?

אם כן אז באמת שאין לי מה להגיד לך יותר...

עוד שאלה - אתה יודע איך עושים אוברקלוק(אני לא אומר את זה במטרה להעליב או לעקוץ , אני שואל ברצינות)?

**אתה לא ענית לי על השאלה , חבל שאתה מתייחס לחלק הכי פחות חשוב מכל התגובה שלי -

אני לא יודע מי אתה אבל אתה מזלזל במשתמשי הפורום (בי לפחות)

מטרת האשכול הייתה להשוות מול הגיטי ולחוות דעות,סיקורים אישיים מול משתמשים אחרים אחרי הכל בשביל זה נועד הפורום הזה שאני מאוד מעריך

לא צריך להיחות חכם גדול בשביל לעשות אוברקלוק ..אתה כנראה מחפש אותי בנרות בשביל לתפוס אותי במשהו ושוב לצחקק מול כולם אני מקווה שלמדת לפחות שיעור בנימוסין והתנהגות :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ובקשר ל OC

צריך קירור דיי חזק תלויי ברמת ה OC

כל פעם מומלץ לעלות בטיפה ולראות איך המערכת מגיבה ואיך המשחקים רצים

במידה והמערכת נתקעת או מגיבה  מצורה לא תקינה אומר שעברנו את רמת ה OC האפשרית בהתאם לתנאים

נ.ב אין בכוונתי לעשות OC וכנראה גם לא בעתיד

המערכת שלי מספקת אותי מכל הבחינות אני מרוצה :hi:

פורסם

אני מצטער אם אתה חושב שאני מזלזל או משהו , כי אני ממש לא , ולא זאת הייתה הכוונה שלי.

אתה פשוט עושה דברים בלי לחשוב ובלי לקבל עצות.

מטרת האשכול הייתה להשוות מול הגיטי ולחוות דעות,סיקורים אישיים מול משתמשים אחרים אחרי הכל בשביל זה נועד הפורום הזה שאני מאוד מעריך
אם ככה , אז למה לא הקשבת אפילו לדיעה אחת ממשתמשי הפורום כאן וישר קבעת כל מני דברים בלי לבדוק אותם?

כל פעם שמישהו אמר שה-GT יותר טוב אתה ישר שללת את מה שהוא אמר.

אתה כנראה מחפש אותי בנרות בשביל לתפוס אותי במשהו ושוב לצחקק מול כולם

ממש לא , אני שאלתי את זה ברצינות ליתר ביטחון , חבל שתהרוס לעצמך כרטיס חדש שקנית.

עכשיו בקשר לאוברקלוק - אני בספק רב אם תגיע ל-OC שאתה רוצה , אתה מתכוון להישאר עם הקירור סטוק?

*כמו שכבר אמרתי ואני יחזור על זה שוב כדי למנוע אי-הבנות: אנחנו כאן כדי לעזור לך לקבל את ההחלטה הנכונה , אבל אם אתה לא מקשיב זה חסר טעם לעזור לך וזה רק מעצבן את אלו שמנסים לעזור לך בזמן שאתה ישר שולל את מה שהם אומרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים