עבור לתוכן

למעוניינים, התפרסמו ציוניי הבגרות לחורף תשס"ה !

Featured Replies

פורסם

לא... זה פשוט היה הצבע של השאלון. אם יש לזה משמעות מעבר, אין לי מושג. אני לא חושב.

• תגובות 62
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

נבחנת במתמ' ירוקה וכתומה? זה שונה משאר המתמ?

ברור...

הוא עשה את ה-special" version"...

איך אחרת הוא היה מקבל 100?...

:silly:

פורסם

עברו לקידוד צבעים? כי מס' של חמש ספרות היה מסובך מידי?

פורסם

Nישהו יודע מה המספר שממנו אני יכול להשיג את הקוד?

פורסם

נבחנת במתמ' ירוקה וכתומה? זה שונה משאר המתמ?

כן. כי מבחני בגרות אמיתיים במתמטיקה נותנים גם יחידות לימוד. כפי שאתה רואה, הוא קיבל 100 ב-0 יח"ל :smile1:

פורסם

א-הא.

או זה, או כי הם לא יכולים לכתוב שם שברים כנראה. כל מבחן זה יחידה ושני שליש. חסר עוד מבחן אחד כזה בשביל להשלים את ה-5 יח"ל.

תוכנית חדשה... go figure.

פורסם

א-הא.

פורסם

כן. כי מבחני בגרות אמיתיים במתמטיקה נותנים גם יחידות לימוד. כפי שאתה רואה, הוא קיבל 100 ב-0 יח"ל :smile1:

:lol: :lol: :lol:

פורסם

אני מפחד לבדוק כמה קיבלתי ב-005 מתמטיקה.... בטח איזה 40 אני יודע שקיבלתי גרוע השאלה עד כמה גרוע

בעעעע שונא בצפר :kopfpatsch:

פורסם

תגידו יש למישהו מוסג האם אני יכול לעשות יחידה אחת מתוך 2 היחידות בהיסטוריה שוב...?

אצלנו הבגרות הייתה אחת בכיתה י שקיבלתי 60 :\\\

והשניה הייתה בכיתה יא שקילבתי 90...

ואני מת לעשות את היחידה הראשונה שוב !.. קיים כזו אפשרות בכלל :\?

פורסם

מן הסתם

פורסם

כוס אמא של האי-שיוויון בטופס 005!

בגלל הניסוח הכאילו-מקל שלהם שכחתי לבדוק אם הa חיובי או שלילי וירדו לי על זה 16 נקודות.

מישהו יודע אם נכונות השמועות בקשר לשינויים בטופס 5 בקיץ? (משהו על חובת בחירה בהסתברות)

פורסם

כוס אמא של האי-שיוויון בטופס 005!

בגלל הניסוח הכאילו-מקל שלהם שכחתי לבדוק אם הa חיובי או שלילי וירדו לי על זה 16 נקודות.

מישהו יודע אם נכונות השמועות בקשר לשינויים בטופס 5 בקיץ? (משהו על חובת בחירה בהסתברות)

בקיץ יהיה פרק עם גיאומטריה והסתברות/חשיבה הסתברותית, כאשר תוכל לבחור לענות או רק על חשיבה הסתברותית או רק על הסתברות.

השאלה אם בקיץ יהיה שתי שאלות בגיאומטריה ושאלה אחת בהסתברות/חשיבה הסתברותית או שאלה בגיאומטריה ושתי שאלות בהסתברות/חשיבה הסתברותית.

הפרק השני הוא אלגברה והוא יורכב מאי שוויונים וסדרות אני חושב.

פורסם

כל הזמן תפוס בטלפון של משרד החינוך :P בטח עוד העומס יירד עוד שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים