פורסם 2005 במרץ 2520 שנים תראו על הצלעות קירור מאחורה יש כזו מדבקה מכסף עכשיו המדבקה הזו יצאהמה זו המדבקה הזו? ואיך אני שם את המשחה על הדבר הזה? יש לי פנטיום 4
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים המדבקה הזאת שיצאה זה כנירא היתה מדבקה טרמית (כמו משחה אבל מדבקה)עכשיו אתה אומר שהיא יצאה, אז אתה צריך לנקות את הגוף וגם את המעבד מהשאריות שלה (אם יש)למרוח שכבה דקה של המשחה החדשה ולהרכיב את הכל בחזרה.חשוב שתבדוק אחרי זה טמפרטורות כדי לדעת שההרכבה טובה.
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר אני לא יכול לקנות מדבקה?ועוד משהו איך אני מורח את המשחה? הסתלתי במדריך ושם רשום למרוח על הליבה אבל אני מסתכל על המעבד ולא רואה את הליבה בכלל יש את הפינים ומאחורה זה ברזלאני לא רואה שום ליבה אז איפה אני מורח בדיוק?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים יש לך מעבד עם IHS(גוף קירור מובנה).פשוט תמרח על כל הצד הזה של המעבד(לא על הצד עם הפינים!!)ומשחה עדיפה ממדבקה(בהנחה שיש לך משחה נורמלית).
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים מחבר הבנתי אוקי.. תודהואם אני לא ימרח זה יהיה כזה משמועתי?ועוד שאלה לא קשורה.. אם אני קונה מעבד אני מקבל גם קירור? והמשחה עם מה באה עם הקירור או עם המעבד או שבכלל בנפרד?
פורסם 2005 במרץ 2520 שנים כן, זה יהיה משמעותי.ואם אתה קונה מעבד באריזת BOX\RETAIL אתה מקבל גם קירור ומדבקה טרמית בד"כ.משחה טרמית טובה באה בנפרד.שווה להשקיע עוד 20 שקל ולקחת AS5 שיחזיק לכמה שנים טובות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.