עבור לתוכן

שאלה בקשר לגוף קירור למעבד Amd64bit 3000 754

Featured Replies

פורסם

היה לי נסיון עם מספר מעבדי Athlon 64 3000+ S754 , הם עושים 2400MHZ בלי תוספת מתח (לרוב) .

(במקסימום הצלחתי 2700MHZ על 1.75V)

*והכל עם קירור מקורי.

פורסם

מצטרף לתגובה :xyxthumbs:

תעשה כבר מעכשיו את האוברקלוק, ותנסהלשמור את המעבד מתחת ל 40 מעלות(ובקיץ, כשחם יותר בערך ב 10 מעלות זה יהיה 50).

אם המעבד מאוד יתחמם(וקשה לי להאמין) ותחליט בכל מקרה להחליף קירור, לך על הזלמן 7000.

פורסם

היה לי נסיון עם מספר מעבדי Athlon 64 3000+ S754 , הם עושים 2400MHZ בלי תוספת מתח (לרוב) .

(במקסימום הצלחתי 2700MHZ על 1.75V)

*והכל עם קירור מקורי.

בשביל 2.5 כיאלו bus 250

הכפלה של 10 כמה מתח אני צריך ?

פורסם

סה"כ ונוס 12 אבל זזה בזבוז כסף,מעבדי ה64 ביט ידועים כקרירים ולא זקוקים למתח גבוה.

פורסם

תראה את המפרט שלי..... ואת הOC

בשביל BUS 250 - זה אומר שהזכרונות שלך יעבדו ב500MHZ, הם יכולים לספוג את זה?

בשביל BUS 250 הייתי צריך להעלות מתח ל1.6, הלוח שלי זה בדיוק הלוח כמו שלך פשוט בגרסא שכוללת יותר פיצ'רים- אבל תכלס מבחינת יכולות OC ואפשרויות OC זה בדיוק אותו דבר, גם המעבד.

ואמנם הA64 הם קרירים... עדיין זה OC רציני, על תבנה על קרור סטוק, והקרור שאמרת הוא לא משהו....

תנסה את הקרורים של THERLRIGHT או כמו שלי (SLK948U) או היותר כבדים כמו XP120 (אם יש לך כסף, זה אחלה קרור)

גם הזלמן טובים, אבל הם יותר מיועדים לשקט מאשר לביצועים (למרות שגם איתם אתה יכול ללכת די רחוק עם OC).

אבל שוב- קח בחשבון- אתה חושב שהנגזרת היחידה שלך היא המעבד- קח בחשבון שגם הזכרון צריך לעמוד בזה , וגם הצ'יפסט (וזה שזה הצליח לאחד ממש לא אומר שזה יצליח גם לך)

פורסם
  • מחבר

איזה 40 מעלות איזה סרט אתם?

המעבד 50 מעלות כל הזמן, עם קירור סטוק! ב2200mhz

האם הPolo יוכל להחזיק לי 2400, או אולי יותר?

גם בימי הקיץ?

ודבר נוסף, הזכרונות הם של Samsung, הם יכולים לעשות Bus 260 בתזמונים די גבוהים, אבל יכולים

פורסם

תנסה להחליף משחה טרמית ולהתקין את הגוף מחדש.

כמוכן, תנקה אבק, תעגל כבלים, ותשפר את הסירקולציה במארז.

בסה"כ הקירור סטוק של ה A64 הוא לא רע בכלל, אני ראיתי אנשים שהגיעו איתו רחוק מאוד...

פורסם

למה לא לקנות XP120 עם איזה Thunderblade או איזה Enermax ?

זה יתן ביצועים יותר טובים מכל קירור אוויר אחר ( ששוקל פחות 900 גרם :\ ) .. ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יתאים לך ללוח.

פורסם
  • מחבר

את הפולו אני משיג ב 190 שקל

לעומת ה פתרונות האחרים שיעלו לי בערך 300

לכן אני חושב שאני אלך בכל מקרה על הפולו

פורסם

קח את הזלמן שעולה איזה 160 שקל!

פורסם

את הפולו אני משיג ב 190 שקל

לעומת ה פתרונות האחרים שיעלו לי בערך 300

לכן אני חושב שאני אלך בכל מקרה על הפולו

איש... שאלת על הפולו.... לפי העובדה שאף אחד לא המליץ לך עליו לOC אתה אמור להבין לבד. המקררים של TR יקרים לך? סבבה, יש פתרונות אחרים יותר זולים- ויותר טובים מהפולו....

(אהמ....זלמן....אהמ...)

פורסם

אם אתה יכול להשקיע עוד טיפה כסף אפילו תיקח את ה THERMALRIGHT SLK948U שעולה 140 שקל ותוסיף לו איזה מאוורר איכותי(THERMALTAKE SF2 יהיה מצוין).

הנה הצעה מפנדס:

כמות. מוצרים סה"כ

1 Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit 145 ש"ח

1 Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028 70 ש"ח

סה"כ 215 ש"ח

אם יש לך את ה 25 שקל האלה להוסיף מעבר לפולו, ההבדל יהיה מורגש.(והסמארטפאן מגיע עם מתג וויסות עוצמה בכדי להשקיט אותו במידת הצורך)

פורסם

אם אתה יכול להשקיע עוד טיפה כסף אפילו תיקח את ה THERMALRIGHT SLK948U שעולה 140 שקל ותוסיף לו איזה מאוורר איכותי(THERMALTAKE SF2 יהיה מצוין).

הנה הצעה מפנדס:

כמות.   מוצרים   סה"כ 

1  Thermalright SLK-948U for Pen 4/athlon 64bit      145 ש"ח   

1  Thermaltake Smart Case Fan II 92mm A2028      70 ש"ח   

סה"כ      215 ש"ח 

אם יש לך את ה 25 שקל האלה להוסיף מעבר לפולו, ההבדל יהיה מורגש.(והסמארטפאן מגיע עם מתג וויסות עוצמה בכדי להשקיט אותו במידת הצורך)

שוב תראה את המפרט שלי- ותראה מה השילוב הזה עושה מבחינת OC.... , ליגה אחרת לגמרי מהפולו הזה... ואם עדיין יקר, וואלה לך על הזלמן שהוא אחלה קרור וגם הוא ליגה אחרת מהפולו..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים