עבור לתוכן

אוברקלוק ל R9550

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לעשות סופטמוד ל r9550 ולהפוך אותו ל r9600

השאלה שלי , אם הכרטיס יכול להנזק בצורה חמורה ואם אפשר יהיה להחזיר למצב הראשוני?

תודה

• תגובות 107
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סה"כ מה שאתה רוצה לעשות זה צריבת ביוס של 9600

הכרטיס תמיד יכול להינזק במיקרה שלא יהיה לו קירור... כי עם אני לא טועה ה 9550 מגיעה עם קירור פאסיבי

בכל זאת הכרטיס בנוי טוב לאוברקלוק כך שזה לא בטוח שזה יקרה והכרטיס הינזק

להחזיר תמיד אפשר למצב הקודם

פורסם
  • מחבר

אוקיי..ויש אפשרות להחזיר את הביוס למצב הקודם? לא רק את המהירויות...

פורסם

בהחלט , יש לי 9550 128מגה 128ביט של גיגהבייט , צרבתי ביוס ל9600 של VISIONTECK , הכל עבד ועבד מעולה , אבל זה לא נתן לי שום שיפור בביצועים(הם אפילו ירדו באיזה 5\10אחוז) , בכל זאת , החזרתי לביוס המקורי ועשיתי אוברקלוק ויש לי עכשיו 9550 באוברקלוק עם ביצועים של 9600פרו פלוס מינוס( 392 ליבה ו285 לזיכרונות(570))

מקבל 3320 בטרידימארק 2003...

פורסם

האם הראדון הזה יגיע לביצועים גבוהים עם הקלויוה של קולרמאסטר?

פורסם

משום מה אצלי במהירויות של 250\420 המחשב נתקע במשחקים ואני צריך לעשות ריסטרט.. אפילו שיש לי VGA SILENCER

מה ייתן לי יותר ביצועים : להעלות את מהירות הליבה או את מהירות הזיכרונות ?

פורסם

טוב אין לך אפשרות אחרת עליך להעלות את מהירות הליבה,תגיד יש לך קירור על הזכרונות?

פורסם

כן יש לי את הסינקים הקטנים האלה של TT.. לא שהם ממש עוזרים :-)

פורסם

תגיד זו גירסת 64 ביט?

פורסם

stingerבאיזה קירור אתה משתמש?

אגב אני גם החלפתי ל9550 של GIGABYTE

פורסם

בעצם גם אני אבל אני משתמש בגוף של קולרמאסטר וסינקים מנחושת לזכרונות זה יתן ביצועים גבוהים?

פורסם

בואו נגיד ככה , לפי מה שזה נראה לי כרגע , לכרטיסים האלו קירור לא עוזר הרבה ,אבל עוזר , כרגע אני עם הקירור המקורי הפאסיבי הקטן של גיגהבייט , אחלה דבר... , חבל רק שהקירור המקורי של ה9800 שלי לא עולה עליו :o

פורסם

בגלל הקבלים נכון?אז יש לי רעיון תנסה לחתוך קצת את הגוף בדיוק במקומות שהקבלים מפריעים לך

וגם תשנה את החיבור למאוורר

פורסם

בואו נגיד ככה , לפי מה שזה נראה לי כרגע , לכרטיסים האלו קירור לא עוזר הרבה ,אבל עוזר , כרגע אני עם הקירור המקורי הפאסיבי הקטן של גיגהבייט , אחלה דבר... , חבל רק שהקירור המקורי של ה9800 שלי לא עולה עליו :o

אז איך תסביר תעובדה שהגעתי 55 מג"ה יותר ממך בליבה?

פורסם

אז איך תסביר תעובדה שהגעתי 55 מג"ה יותר ממך בליבה?

איך אתה מסביר את זה שמעבד מסויים מגיע עם אוברקלוק ל3000 מגה הרץ ומעבד זהה לא מגיע אפילו ל2400?

עניין של מזל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים