עבור לתוכן

עשיתי וולטמוד ל asus p4c800e-deloxe ועכשיו מתחיל השינויים.......

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי מצאתי את הבעיה של הטמפרטורה... מסתבר שהיה חסר לי דיי הרבה חומר דיאלקטרי כי המעבד היהי בלי כלום בכול מקרה ניקאר לי ממש טיפה אז מרחתי את זה וחזרתי למצבי הקודם אובר ל4.3 טמפרטורה של מינוס 8 בערך שפעם היה אפילו מינוס 15 ואני מדבר על טמפרטורה של מעבד לא בלוק קרור יש הבדלים גדולים בכול מקרה...

1.איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי כי אני צריך בדחיפות שיא...כי המחסור פוגע בטמפרטורה שלי..

2.אחרי שביצעתי את הוולטמוד ללוח ואחרי הכול אני עדיין לא מצליח לעבור את ה4.3 גיהרץ מישהו אולי יודע למה?

כאילו מה עכשיו אני יכול לתת לפרסקוט שלי אפילו 1.66 וולט שמקודם הוא היה מקבל 1.578 ואולי 1.6!!

ואין אני לא מצליח לעבור אולי למישהו יש רעיון?

כאילו חלק אומרים לי שזה בגלל הטמפרטורה אבל זה מוזר נורא בגלל שמעבד יכול לעבוד גם ב50 מעלות ושלי נימצא בטמפרטורה מתחת לאפס כך שמתוח הגיוניות אנייכול לעשות לו אובר עד שהוא יגיע ל-50 אבל זה לא הולך חח.. מה עושים?

פורסם
  • מחבר

עזרה?.....

פורסם

תפסיק להקפיץ! ואין ממש אנשים בארץ שיכולים לעזור לך עם קירורי גז.. יש את בייטר שהפסיק להשתמש בפורום הזה ויש עוד איזה שניים שגם בקושי נמצאים בפורום הזה.. תעבוד לwww.xtremesystems.com

הקהילת אנשים עם קירורי גז שם ענקית, אני בטוח שהרבה אנשים יכולים לעזור לך שם (מה שפה אי אפשר ממש..)

פורסם

ראיתי את the byter מסתובב לאחרונה ב-לא רוצה לפרסם אבל תפנה אלי בפרטי ואני יגיד לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים