עבור לתוכן

עשיתי וולטמוד ל asus p4c800e-deloxe ועכשיו מתחיל השינויים.......

Featured Replies

פורסם

אז כן כן החלטתי שזהו נימאס לי מהאי יציבות של הלוח ועשיתי זאת ועוד בהצלחה חח :xyxthumbs:

וולט מוד ללוח שלי עשיתי את זה droop mode ואני מיתכוון אולי גם לעשות את הagp mode

בכול מקרה מקודם היתי מגיע ל1.6 וולט למעבד ולא יכולתי לעבור את זה עם הייתי עובר לא היה פוסט ללוח משום מה.. וגם ב1.6 וולט בביוס המתח היה יורד גם ל1.456 וזה היה גורם לאי יציבות מאד רצינית בלוח ועכשיו אחרי הוולט מוד!!

אני מכוון את הביוס על 1.6 וולט במקורי נימצא על 1.68 ברגיעה ו1.65 בעומס לא יורד מ1.65 לא משנה מה אני עושה!!! כך שהמוד בוצע בהצלחה ועם חיוך חח

עכשיו הבעיות!!

בזמן שבדקתי את הוולט של המעבד עם התוכנה של הלוח בדקתי גם את הוולט של הספק tt buterflay 480w על 12 וולט ( ולידע כללי אף פעם לא בדקתי את הספק הזה חח) בכול מקרה הספק יורד לי לפעמים גם ל10 וולט במקום 12 מה זה אומר? שזהו הלך הספק? (כי יש אחריות)

ועכשיו למשהו אחר עם הספקים הקטנים ודקים האלה שיש למחשבים הקוביות הקטנים יכול להחזיק לי את הvapochill שלי?

המערכת שלי צורכת לפחות 17נ אמפר!!! וכרגע אני משתמש בantec 550w וחבל לבזבז ספק כזה רק על ה vapochill (ולא אין אפשרות לשים את המערכת ואת המחשב על אותו ספק אז בלי שאלות) בכול מקהר אני צירך ספק מהקטנים האלה שניכנסים כמו כונן רק אחד טוב שיחזיק לי את המערכת על בטוח מקירים איפה אניי כול ליקניות בארץ? תודה....

נ.ב

לצערי הספק של המחשב ה tt 480w משום מה עכשיו גורם לי למלא בעיות!! אמרו לי שהלוח אחרי הוולטמוד צורך יותר חשמל אבל מה עדיין הספק הזה יושב לבד על הלוח בלי מאווררים עליו בלי כלום ומה עדיין לא מחזיק...?

תודה..

מקווה לחזור עם אוברקלוק מטורף עוד יותר עם המוד הזה....

יחיאל בן חמו

פורסם
  • מחבר

בדקתי עם התוכנה של הלוח שלי את המתחים של הספק (probe) והספק הוא tt buterflay 480w בכול מקרה אמרתי כבר הברה זמן השהספק עושה רעשים של עליות וירידות של מתח ואמרתם שזה שום דבר כניראה הוא מיתאמץ מדיי פעם... בכול מקרה בדקתי בתוכנה הזאת והראיתי שה12 וולט פשוט לא עומד יציב הכוונה פעם זה 11.874 ופעם זה 11.569 ואפילו 10.378 המתח לא אמור להיות לפחות 12? כיאלו משהו כמו 12.287? אז מה זה אומר שהספק לא טוב נכון?

והעם זה פוגע באוברקלוק?

פורסם

אולי תיקח את כל הצרות שלך עם הספקים האלה ותשקיע בספק אחד חזק באמת שיחזיק לך את כל המערכת?

פורסם

למה אתה לא משתמש בANTEC TRUE 550W שלך בשביל להניע את המערכת?

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות לעשות את כול המערכת על ספק אחד מסיבה אחת שצריך להדליק את הקרור גז לפני המחשב כדי לאפשר לקרור גז להתחיל לעבוד.. ובשביל זה צריך ספק לקרור גז שידליק את המקרור גז ואז ספק אחר שידליק ויחזיק את המחשב עצמו!!! אני מפש ספק של בארבון הקטנים שיחיזק לי את הקרור גז אבל אני לא מוצא מישהו מכיר?...

נ.ב תנסו לענות לי על שאר השאלות תודה..

פורסם
  • מחבר

אז כך משהו מוזר ביותר...

עשיתי וולטמוד ללוח כמו שרשמתי בהודעה לפני כמה זמן (שאף אחד לא ענה לי עלייה עדיין לצערי..) ועכשיו במהירות סטוק (3.2 פרסקוט) הטמפרטורה של המעבד היא מינוס 15 מעלות של המעבד לא של הקרור גז... ואז שנאי מעלה את האוברקלוק ל4 גיגהרץ פתאום הטמפרטורה קופצת ל20 מעלות!! (לפי תוכנה) מה הולך פה?

חשבתי שאולי הקרור גז לא יושב טוב בגלל זה.. אז פירקתי והרכבתי את הקרור  גז 5 פעמים ואין עדיין אותה בעייה ומשום  מה עכשיו אני לא מצליח לעבור את ה4 גיגהרץ!! יכול להיות (ניראה לי בטוח) שזה בגלל הטמפרטורה המוזרה....? ולמה זה קורא?

עריכה:

שדרך אגב לפני שפירקתי את הלוח והכול בשביל הוולטמוד היתי באוברקלוק של 4.3 גיגהרץ והטמפרטורה היתה מינוס 10 מעלות ועכשיו הכול הישתגע מה הולך פה?...

פורסם

ye_3333 , אבקש ממךצ להפסיק להציף את הפורום הזה בהודעות אשר מבוססות על אותו גרעין נושא, תנסה בפעם הבאה לאחד את כל השאלות שלך בתראד אחד.

קרא את חוקיי הפורום.

*התראדים שלך אוחדו.

פורסם
  • מחבר

תראה אני וידע מה הם חוקי הפורום ואני מצטער עם עברתי אליהם..

אבל עשיתי זאת מסיבה אחת שאנשים פה לא עונים לשום שאלה שלי לא יודע עם זה בגלל שהם לא יודעים או לא רוצים ובגלל זה אני פותח מספר דברים..

תודה על האיחוד של ההודעות... :)

והבקש ממי שיכול לעזור שיעזור... כי גם אני עוזר לרובכם. פה.. אז מה עם כמה תשובות...?

תודה..

פורסם

תשמע אתה יכל להאשים את הספק בזה אבל ממה שאני מכיר ומנסיון תמיד מה שאני מאשים הוא לא הבעיה,הוא מראה בעיות של אי יציבות?ואם כן במה?למה שלא תחבר אותו ל-vpaochill ואת ה-550 תחבר למערכת

פורסם
  • מחבר

הספק לא מחזיק את הvapochill הוא אף פעם לא החזיק!! אלה רק האנטק מחזיק!!

ובקשר לאיי יציבות כן הספק פתאום שעולה הוינדוס פתואם כול המאווררים שלו עובדים הכי חזק וכו וכו בכול מקרה אני יחליף את הספק בטוח.....

אבל הבעיה הנוספת שלי היא...

אז כך משהו מוזר ביותר...

עשיתי וולטמוד ללוח כמו שרשמתי בהודעה לפני כמה זמן (שאף אחד לא ענה לי עלייה עדיין לצערי..) ועכשיו במהירות סטוק (3.2 פרסקוט) הטמפרטורה של המעבד היא מינוס 15 מעלות של המעבד לא של הקרור גז... ואז שנאי מעלה את האוברקלוק ל4 גיגהרץ פתאום הטמפרטורה קופצת ל20 מעלות!! (לפי תוכנה) מה הולך פה?

חשבתי שאולי הקרור גז לא יושב טוב בגלל זה.. אז פירקתי והרכבתי את הקרור  גז 5 פעמים ואין עדיין אותה בעייה ומשום  מה עכשיו אני לא מצליח לעבור את ה4 גיגהרץ!! יכול להיות (ניראה לי בטוח) שזה בגלל הטמפרטורה המוזרה....? ולמה זה קורא?

עריכה:

שדרך אגב לפני שפירקתי את הלוח והכול בשביל הוולטמוד היתי באוברקלוק של 4.3 גיגהרץ והטמפרטורה היתה מינוס 10 מעלות ועכשיו הכול הישתגע מה הולך פה?...

אולי תוכל לענות לי על זה בעיקר ועל כול השאלות האחרות תודה..

עריכה:

עוד משהו עם אפשר..

המתח של ה12 וולט לפי התוכנה פשוט רוקד.. כך גם ה5 וכך גם ה3 וולט אבל ה-3 וה-5 וולט עולים ויורדים אבל לא יורדים מתחת ל5 או ל3 ואילו ה12 וולט יורד אפילו ל-11 וולט במקום 12 העם זה טוב או לא.? והעם זה פוגע באוברקלוק וביציבות של המערכת?..

תודה..

פורסם

אפשר להדליק את הספק בלי להדליק את המחשב (וככה להפעיל את הקירור עוד לפני שהמעבד עצמו דולק)

תנסה לעשות חיפוש בפורום מודינג זה נחרש

פורסם

צריך להצליב שני פינים,בכל מקרה יש לך חיישן חיצוני שבודק את העסק אולי???קפיצה של 30 מעלות היא לא הגיונית וזו לא טמפ של קירור גז בכללל גם 10- זו לא טמפ מרשימה מאוד אבל לפי דעתי היא הכי טובה

פורסם
  • מחבר

צריך להצליב שני פינים,בכל מקרה יש לך חיישן חיצוני שבודק את העסק אולי???קפיצה של 30 מעלות היא לא הגיונית וזו לא טמפ של קירור גז בכללל גם 10- זו לא טמפ מרשימה מאוד אבל לפי דעתי היא הכי טובה

אז כך בקרור גז יש שני חשינים... אחד של הקרור גז עצמו והחישן נימצא בטוח הבלוק קרור גז... (והוא מראה את הטמפרטורה של הבלוק לא של המעבד..)

כך שהוא לא מדוייק בכלל כי זה שהבלוק בטמפרטורה של מינוס 28 למשל לא אומר שכך גם המעבד לכן ברור שיש הבדלים..

והחישן השני הוא של הלוח עצמו.. שתמיד היה מדייק לי אפילו מראה לי מינוסים וכו וכו עכשיו לפני המוד הוא הייה מראה לי מעבד במינוס של 19 מעלות בערך בסטוק ובמהירות של 4.3 גיהרץ היה מראה לי מינוס 8-9 בערך..הכוונה לעומס.. בוכל מקרה עכשיו עם אני באוברקלוק של 4 גיגהרץ בלבד הוא מראה לי מעבד בטמפרטורה של 15-22 מעלות וזה מטורףף מה הולך פה??...

ועכשיו אני לא מצליח לעבור את ה4 גיהרץ בשום דרך משום מה.. לדעתי זה בגלל הטמפרטורה אבל אין אני לא מצליח או יודע איך לפתור את זה.. יש רעיונות?..

אפשר להדליק את הספק בלי להדליק את המחשב (וככה להפעיל את הקירור עוד לפני שהמעבד עצמו דולק)

תנסה לעשות חיפוש בפורום מודינג זה נחרש

מה שאני צריך זה מין שני כפתורים.. כפתור אחד יפעיל את הספק רק לקרור גז והכפתור השני יפעיל את הספק לשני הדברים יש כזה דבר?..

פורסם

הסיבה הפשוטה שלא עונים לך פה כל כך על השאלות האלה זה... כי אולי לא יודעים את התשובות!!!!

אתה יודע, לא לכולם יש מערכת קירור גז ומעב דשעובד במינוס 30 מעלות..... (אצלי במקרה הטוב זה 70 מעלות יותר

מאשר אצלך!!!)

ואתה פשוט מנסה להגיע לגבולות שרוב האנשים פה לא ממש חושבים עליהם....

אז כמובן שיהיה לך בהצלחה, ואל תתבאס אם אין לך תשובות....

אם תגיע לשיא חדש אני אשמח לשמוע :D

פורסם
  • מחבר

תראה אחי דוגרי לא מיתבאס מכלום... פשוט אני יודע לענות למי שאני יכול ושאני שואל שאלות אין ריק.. ואין שום קשר בין הקרור גז וכו וכו לא חייב להיות לך אחד כזה בשביל שתוכל לעזור תמיד תוכל לתת הצעות... :xyxthumbs:

אבל תודה אחי בכול זאת.. חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים