פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אני צריך קישור או משהו אם אפשר של חבילת מקודדים טובה שתהייה עדכנית ותעלה לי את כל הסרטים כי יש לי של LH והיא כבר מתחילה להתיישן ולא לעלות סרטיםתודה...
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים זאת ההההחבילת קודקיםhttp://www.k-litecodecpack.com/אני מתכוון להכי ימני של ה18 מגה
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר היא גדולה בגלל שמתווספות אליה תוכנות אבל היא משתווה לחבילה היותר קטנה שהראשון בהודעה הביא לי
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים ואני חייב לציין שוב, CODEC PACK SUX.. הכי טוב להוריד את ה 2-3 CODECS שבאמת צריכים..
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אין שום בעיה ב"להתקין codec packs", פשוט צריך לוודא בהתקנה שמסמנים רק מה שצריכים.מה שצריכים = divx, xvid, ac3filter, וזהו... נתקלטת בקובץ שדורש codec נוסף? תבדוק מה בדיוק הוא דורש ותתקין גם אותו...http://www.free-codecs.com/download/K_Lite_Codec_Pack.htm
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים ואני חייב לציין שוב, CODEC PACK SUX.. הכי טוב להוריד את ה 2-3 CODECS שבאמת צריכים..צודק ב100% אחוז!סתם להזכיר לאנשים פה שWINDOWS טוען את כל הקודקים במערכת בכל הפעלה שלו מה שמאט את המחשב ואתם משתמשים רק ב2-3 מתוך כל החבילה.סתם חבל.איזה קודקים אתה כבר צריך?XVIDDIVXואיזה AC3מעולם לא היתי צריך יותר מזה.לפי דעתי תתקין אותם ואם תיתקל במשהו שלא עובד, תבדוק בGSPOT איזה קודק הוא צריך ותוריד רק אותו.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר אם מתקינים את כל החבילה אז זה מאט משמועתית בהפעלה???או שזה לא כ"כ משנה כי זה חוןסך את הכאב ראש של לחפש כל פעם איזה קודק אתה צריך
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים ענו לך כבר לא ? תתקין את של K lite ועדיף שרק את הדברים הנחוצים... אצלי זה עובד בלי בעיות
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים הדבר שאני הכי ממליץ עליו לעשות הוא:1.למחוק את כל המוקדדים החרא שיש לך במחשב שיהיה נקי מכל מקודד באשר הוא!2.להתקין AC3 FILTER3.להתקין XVID 1.0.34.להתקין DIVX 5.0.3 נדמה לי שזו הגירסה הכי עדכנית...5.להתקין POWER DVD בשביל לקבל מהתוכנה עצמה את המקודדים הדרושים לצפות בכל סרט באשר הוא6.להתקין BSPLAYER או WMP10 וזהו אתה מוכן לצפות בכל סרט שהוא באיכות הכי טובה בלי שום בעייה וזה בדוק מניסיון שלי כל סרט עובד בלי שום בעיית מקודדים.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים או שזה לא כ"כ משנה כי זה חוןסך את הכאב ראש של לחפש כל פעם איזה קודק אתה צריךלהיפך, זה יצור לך כאב ראש, כי הרבה קודקים מיותרים התנגשו אחד עם השני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.