פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידהומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל.איך אני מחליף מאוורר למעבד?איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך?האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים?תודה.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לפני שאתה חושב להחליף,תנסה לנקות את המאוורר ולשמן אותו. במידה וזה לא יעזור-תחליף.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידהומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל.איך אני מחליף מאוורר למעבד?איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך?האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים?תודה.כמו שנאמר, ניתן לנקות ולשמן רק אם אתה יודע איך לשמן ואיפה - יש כאן הדרכה אני יחפש לך.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים לאחרונה אני שומע את המאוורר של המעבד מתאמץ יתר על המידהומוציא קולות מעבר לגדר הרגיל.איך אני מחליף מאוורר למעבד?איפה אני קונה כזה מאוורר, ומה המחיר בערך?האם ההרכבה של המאוורר מסובכת ומצריכה ידע מקדים?תודה.כמו שנאמר, ניתן לנקות ולשמן רק אם אתה יודע איך לשמן ואיפה - יש מדריך...http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=fanoilסליחה על כפילות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.