עבור לתוכן

אני תקוע כבר הרבה זמן...לא עובר את ה235Mhz FSB וכלום לא עוזר...*החלפתי מעבד!*

Featured Replies

פורסם

:s07:

פשוט לא יאומן!

החלפתי את זכרונות הTRANCEND DDR500 שלי ב A-DATA VITESTA DDR500 ואני עדיין תקוע ב235 (ראו מפרט בחתימה).

פשוט לא הולך לי...המעבד מתפנן לו ב28-32 מעלות בIDLE ולאחר שעה של CPUBURN (3 עותקים רצים בו זמנית) עם מהירות מאוורר הכי נמוכה הוא לא עבר את ה42 מעלות... המאוורר הוא 90מ"מ של דלתא.

תזמוני הזיכרון הם על 3-4-4-8 , המתח 2.85 ..

שינוי למתח הליבה עד ל2.85 לא עוזר ממש... הPCI/AGP באס נעול על 33/66 (אז אין השפעה עליו מהO/C).

ביוס בגרסא אחרונה 1019

במה חטאתי?!

אגב...יכול להיות שאני שוכח להזכיר איזשהו נתון..אז העירו את תשומת ליבי :)

כבר יצא לי להעלות את המערכת ב3.5GHZ אבל זה כבר לא קורה (היה לי VOLCANO 7 לפני ה SP94)

פורסם

מה מתח של הליבה שלך? לא של הזיכרונות!!!???

פורסם
  • מחבר

אני מכיר כבר הכל..זה לא חדש לי (האוברקלוק הראשון שלי הוא מ486 DX2 66 ל 90MHZ)...

הזכרון הוא לא הבעיה (אפילו ב266 אין BOOT).

מתח המעבד הוא 1.65.. גם 1.85 לא ממש עוזר, ו1.65 הוא הכי יציב.

גם בלי HT ועם HT אין הבדל...

שיניתי ה-כ-ל ואין לי מזור.... נראה לי שאני אנסה לוח של MSI שזרוק לי בעבודה (865PE גם)... הASUS נראה לי מזגזג.

אני מיואש קשות.... גם ה 6800GT שלי לא מראה סימנים שהוא אוהב OC אפילו שעשיתי לו VMOD ל 1.4.

הממ.. משהו נראה לי מוזר

זה נראה ב EVEREST שהלוח לא נועל את התדר של ה PCI/AGP :pissed:

אני אבדוק את זה....אם זה מכון אז זה בטוח מחרבש את כל העסק

פורסם
  • מחבר

טוב..איך שזה נראה באמת אין לי נעילה...

אם אחד מכם מריץ EVEREST ועושה OC, תגידו לי בבקשה מה הערכים שאתם רואים תחת MOTHERBOARD בסעיף MOTHERBOARD> CHIPSET BUS PROPERTIES

פורסם

תנסה להתקין מחדש את הצ'יפסט.היתה לי בעיה דומה בעבר ,התקנתי מחדש את הצ'יפסט -והבעיה נפתרה.

פורסם

יש אפשרות שהמעבד עצמו בעייתי,יש לי את אותה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הותקן מחדש לפני שבוע...כל הדרייברים הם הכי חדשים שיש (כולל לצ'יפסט).

המעבד שלי כבר עבד פעם ב3.5 ויש לי תמונה של זה אבל אז הזכרון עבד הרבה יותר לאט....נראה לי שהלוח אם פשוט איבד את אמינותו וזה לא משתפר עם הזמן :nixweiss:

נו טוף....יש לי עוד זמן עד לשדרוג הבא (לא מכונה כ"כ חלשה) .... ונראה לי שכדאי להפסיק לשפוך כסף פנימה :screwy: (כבר עברתי את ה 20K) :bash:

ה6800GT ביחד עם שני הRAPTORS בRAID0 שהוספתי צריכים להחזיק לי עוד שנתיים בערך עד להחלפה של כל המערכת כבר....רק מי יקנה ממני את המשומש :screwy: ...

אני מקשמקש יותר מדי :lol:

לילה טוב לכם!

פורסם
  • מחבר

טוף...אז נקעה נפשי מהמעבד..

החלטתי לנסות את מזלי עם פרסקוט 3.0GHZ ...

אומנם הטמפרטורות גבוהות בכ8-10 מעלות מהנורט'ווד, אבל קיבלתי תוצאות טובות בהרבה!

כרגע סיימתי לבדוק כמה שעות של S&M וSuper PI והכל עובד חלק ב3.6GHZ @ 1.400V

קיבלתי BOOT גם ב3.75GHZ אבל המערכת לא עלתה ועפה די בהתחלה (ניסיתי עד מתח 1.450 לליבה)... אני אנסה עוד מעט מתח ונראה לאן אגיע..

כרגע אני עומד על 240MHZ FSB.

*עריכה*

כרגע המעבד עובד על 3.67GHZ ובמתח של 1.500 וולט :) .. מריץ S&M ברגעים אלו...מקווה שזה יהיה יציב...טמפרטורות עולות  :o במהירות מאוורר על מינימום אני כבר מגרד את ה50 מלמטה  :s07:

*עריכה2*

בכל יציב ורץ מצויין...הנה כמה תוצאות:

3dmark05: 5753

3dmark03: 13238

Super PI 1M= 37seconds

פורסם

חח איך אתה מחליף מעבדים ולוחות כשמתחשק לך?

פורסם
  • מחבר

חח איך אתה מחליף מעבדים ולוחות כשמתחשק לך?

:lol: לא כשמתחשק לי...רק כשאני בקריז :cool2:. המעבד לא עלה לי כסף , אז אין דאגות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים