עבור לתוכן

my computer oc log

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עם הTCCC של סטינגר שאצלו במחשב עובד על 540MHZ יציב לא הצלחתי לעשות בוט על 250 באס יציב.. זרק שגיעות בפאי ולא עבר MEMTEST

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום לכולם, עכשיו קיבלתי את הnvidia 6800ultra BFG לידי ;D

כרגע בהרצה רישונית הכרטיס עומד על 48 מעלות מנוחה ותוצאה ב3D מרק 2003 היא 12500 נקודות הכל על סטוק

אני רק חייב לציין שכל המחשב שלי חייב פירמוט דיי מיידי ומחר אני יתפל בו כמו שצריך ויתחיל עם האוברקלוק. צפו לעידכונים מחר/תיים

אני לא מבין גדול. אבל איך זה הגיוני שהמערכת שלי קיבלה כמעט חצי מהתוצאה שלך (בסטוק כמובן)?

3500+

X850XT

1G G-Skill RAM

רפטור WD 74 גיגה

לוח MSI K8N פלטינום נאו 4

חח.. למה זה?

פורסם
  • מחבר

אתה רוצה להגיד לי שהמערכת שלך מקבלת יותר מ20K ב3D מרק 2003?

אולי ב2001....

FX55 עם X850XT וכל המערכת באוברקלוק מוציאה בערך 15.5K ב3D מרק 2003, לא הגיוני שאתה מוציא יותר בסטוק

פורסם

תקרא מה הוא כתב, הוא קיבל חצי מהתוצאה שלך

ז"א שהוא הריץ 05

פורסם

אני לא מבין גדול. אבל איך זה הגיוני שהמערכת שלי קיבלה כמעט חצי מהתוצאה שלך (בסטוק כמובן)?

3500+

X850XT

1G G-Skill RAM

רפטור WD 74 גיגה

לוח MSI K8N פלטינום נאו 4

חח.. למה זה?

פורסם

הרצתי 03 כמובן.. ב05 יצא לי בסביבות ה5500 בערך. ממש לא זוכר.

פורסם
  • מחבר

5500 זה אחלה ל3D מרק 2005 בשביל המערכת שלך, אולי טיפ טיפה נמוך

פורסם

עם הTCCC של סטינגר שאצלו במחשב עובד על 540MHZ יציב לא הצלחתי לעשות בוט על 250 באס יציב.. זרק שגיעות בפאי ולא עבר MEMTEST

אכן,

נשמע כמו מעבד או לוח.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע אם יש (ואם יש אז איפה יש) ביוס פרוץ לAI7? כבר נגמרו לי כל הפיתרונות האחרים =/

והמעבד בIC7 עשה 250 יציב אפילו בלי תוספת מתח (בשביל שהוא יהנה קצת נתתי לו תוספת של 0.25V). הוא יכל להגיע עד 260 יציב על אוויר ועשה פוסט אפילו על 270 (4 גיגה הרץ!)

פורסם

אז למה אתה לא משתמש בו?

פורסם

להחזיר את הלוח!

אלה אם אתה מגיע באסינכרוני לאותה תוצאה כמו בלוח הקודם. - ואז הבעיה בזכרונות.

פורסם

לפני כמה תגובות הוא כתב שכבר ב250 הלוח לא יציב כאשר לא סינכרוני עם הזיכרונות = הלוח מטומטם!

פורסם
  • מחבר

להחזיר את הלוח בגלל? אני לא יכול לבוא לחנות ולהגיד להם שהלוח לא טוב באוברקלוק...

פורסם

אל תחזיר , שים אותו לאמא שלך... , שתהנה מלוח חדש...

פורסם

אתה גם לא צריך.

פשוט תגיד שהוא לא עובד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים