עבור לתוכן

my computer oc log

Featured Replies

פורסם

חשבתה על לשים קירור על ה6800

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

6800U הוא לא כרטיס שצריך קירור , יש לו קירור סטוק אחד הטובים ביותר...(ראו תמונות...)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע מה נסגר עם המחשב הזה.. מעל 235 באס הוא עושה לי המון בעיות יציבות =/

נראה לי אני מתייאש ועובר לאי סיכרוני :'(

בנתיים ב235 באס על 2.2.2.5 המחשב מוציא לי 39 שניות בסופר פאי ורוחב פס של 5 וחצי אלף בסנדרה (פחות או יותר.. לא זוכר כבר)

לא הייתי יותר מדי על המחשב ביומיים האחרונים אבל בנתיים זה מה שהצלחתי להגיע אליו, באי סיכרוני עם הIC7 כבר הצלחתי להגיע ל260 באס ולהוציא 35 שניות בסופר פאי..

פורסם
  • מחבר

טוב המחשב דופק לי בערך מיליון ואחת ארורים בMEMTEST על 240באס ב2.2.2.5 וGAT בA-N-A-D-D

הNT SRAP על FSB800 והVTT עוקב כמו גדול בכל מתח (למה לא עשו את הIC7 ככה למה?!?!)

בנתיים המחשב עובד כמו גדול בלי ארורים על 230באס וV3.4 (לבוסטר יש דרופ של 0.1 אז זה בעצם 3.3V)

ואני כבר תיכנתי להגיע ל250באס כיסכוני יציב 24/7

פורסם

יש לך אפשרות לנסות זכרונות אחרים?

מה עם לעלות עוד קצת מתח לזכרונות?

תנסה אסינכרוני.

כמו כן - יתכן ואתה מאבד PAT ב NB STRAP של 800 - כדאי לנסות גם 667 ולבדוק.

או שהגיע הזמן לעשות מודים ל IC7.

פורסם

אתמול עשינו LP , הוא ניסה את הTCCC שלי שהגיעו אצלו לוינדוס אבל לא היו יציבים בפאי על 250FSB , למרות שאצלי הם עושים בשקט 540\550MHZ על 11-3-3-3 על מתח 2.7V(עם יחסים , לא סינכרוני)

והוא אומר שהBH5 שלו על 250 הגיעו לוינדוס אבל נפלו אחרי שניה(יענו לא היה לו זמן להיכנס ל"מחשב שלי" וכבר המחשב תקע ריסט) , ככה שמשהו כאן מאוד מוזר , אני אומר צריך להתחיל לעשות מודים לIC7.

וקצת תמונות :

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

ככה אתה מפרסם לי את המחשב שהוא כל כך לא מסודר ועם קירור סטוק? לא יפה

:-[

פורסם

אהבתי את הקיט של הסליבינג :)

ואור, מתי תבין שאינטל SUX?

מתי אתה מביא את המושקין אלי לבדיקה כמו שצריך?

פורסם

ככה אתה מפרסם לי את המחשב שהוא כל כך לא מסודר ועם קירור סטוק? לא יפה

:-[

Lol

אבל מה עם קצת יותר פירוט לגבי המצבים שכבר ניסית!

פורסם
  • מחבר

ZJ intel sux?

אז למה אני ב9 שניות מהיר ממך בסופר פאי ::)

בקשר למצבים שניסיתי.. באס על 240 עם NB STRAP על 800 ואחריי זה ניסיתי 667 ומתח 3.5 (שזה בעצם 3.4 כי לבוסטר יש דרופ של 0.1V)

לא עובד. אממ הGAT מוגדר כN,A,A,D,D נדמה לי.. אממ עוד משהו? ואני מתחיל לחשוב שהלוח הוא זה שעוצר אותי.. כי פתאום אני לא יכול להגיע ל250 באס יציב למעבד עם יחסים (או עם הראם של סטינגר)

פורסם

9 שניות?

דבר ראשון יש 6.(אני עשיתי 39)

דבר שני, אני עם מעבד שעלה חצי מהמעבד שלך(מכל אחד מהם) ועם לוח שעלה רבע מהלוח שלך(מכל אחד מהם), עם זיכרון שעלה 20% מהזיכרון שלך, ועם כרטיס מסך שעלה 10% מהכרטיס מסך שלך. ובכל זאת לא כל כך רחוק מאחורה.

דבר שלישי תראה באיזה קלות אני עושה אוברקלוק.

מפעיל מאוורר, מעלה תוכנה והופפפ יש לי מחשב מטוס.

אתה כל היום רק מחליף לוחות, מעבדים, זיכרונות, ספקים וכל מה שבא ליד בשביל להצליח בכלל לעבוד.

(שאני אזכיר את כל הפעמים שאתה בא אלי לאיסיקיו? :P :P RJ תציל לי את המחשב הוא לא עולה :bash: :bash: )

עם תקציב כמו שלך כבר הייתי עם S939 + DFI LP NF4 מביא לך בראש, ועוד היה נשאר לי עודף לאוטו.

פורסם
  • מחבר

טוב, ניסיתי עכשיו כל סטיק בנפרד עם מתח 3.5 ותיזמונים 2.2.2.6 וGAT על A-N-6-D-D ושני הסטיקים בנפרד הוציאו ארורים בMEMTEST ב235

אני מאוד מתחיל לחשוד שזה הלוח אם ולא הזיכרון כי על הIC7 שלי הם עשו 220 על 2.8V, אין מצב שכל כך הרבה יותר מתח לא מצליח להזיז אותם

פורסם

:-\

מה לגבי - אסינכרוני?

במידה ואסינכרוני עובד...יתכן מאוד שאלו הזכרונות עדיין.

אפשרות נוספת - תמצא מישהו עם זכרונות ל FSB גבוה במתח 2.8 כמו TCCD ותיראה אם אתה יכול לעבוד בסינכרוני. - אם כן - אז הבעיה היא בזכרונות או תאימות בין זכרונות ללוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים