פורסם 2005 במרץ 2020 שנים במזל טוב קניתי היום צורב LG 4163B במחיר מגוחך וגם 100 מדיות במחיר מצחיק. והכל עם אחריותולעצם השאלה.המחשב לי היום יציב ללא תקלות.והייתי רוצה לגבות את כל כונן C (כ-21 גיגה) כולל קבצים ניסתרים גם אם ידרשו 4 מדיות. זה שווה את הזמן.אני מעוניין שתקליטור יעלה אוטומטי (BOOTABLE?)ואז כל התוכנות שנמצאות יתעדכנו ושגם בגמר התקליטור הראשון המחשב יבקש את התקליטור הבא אריו עד אשר הכל יגובה.אשמח אם תדריכו אותי צעד צעד באותה תוכנה
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים בגירסה האחרונה של Nero כנס ל Nero Smart Start בחר בקטוגריה Copy And Backupואז באופציה Back Up Hard Drive תקרא טוב טוב מה שהתוכנה אומרת לפני שאתה מתחיל בכל התהליך ותוריד את ה V מ data Compression זה אולי יותר דיסקים אבל זה ימנע בעיות בעתיד .. וסתם לדעת בכמה קנית את ה100 מדיות ?
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר מדיות של טיאק (ויש לו של פיליפס , TDK , LG)ב-150 ש"ח כולל מע"מ. עם חשבונית. לא שחור ולא גנוב
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר INFERENO ידידיכוןנן C שלי מכיל 21 גיגה של דטהוהוא גיבה בהרד דיסק ולא בתקליטור ורק 470 מגהאני מעוניין שיגבה הכל בתקליטור ושיעלה אוטומטי מהתקליטור במקרה של תקלה וימשיך לקרוא לתקליטורים הבאים.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר לא מבין את שני האחרונים1. בטח שינתי ל-DVD2. תוריד DVDINFOPRO ותבדוק את ה MECIA CODE של ה TEAC.-מה הפרוש.בוא אסביר בקצרה על המדיות. זה נקנה ממקור ראשון שמוכר לספקים שמוכרים לחנויות. וגם עלי המקור הרוויח ובדאי נתן לי מחיר יותר יקר מהספק המשני.הרעיון. חפשו את המקור הראשון. חנויות זה יקר. ואם תיהיו בקשרים עם הספקים הראשיים אתם מלכים ותאמינו לי הם ימכרו לכם כמה שתרצו. רק מה על תהיו נודניקים.אתן דוגמא שלא קשורה למחשבים אבל שתבינו.הכלב שלי אכל את השטיח.חיפשתי מישהו שיתקן אותו. פניתי לכמה והמחירים נעו בערך 300-400 שקל. לשטיח שעולה 1800 שקל. חשבתי שזה יקר.התענינתי עוד ומצאתי מי מתקן להם. והוא עשה לי את אותה עבודה בשליש מחיר.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים DVDINFOPRO זו תוכנה לבדיקת הדיסקים .. המדייה קוד זה קוד שמוטמע בדיסק ומראה על האיכות שלו את התוכנה אתה מוריד מפה http://www.dvd-recordable.org/modules.php?op=modload&name=Reviews&file=index&req=showcontent&id=106 אינטרגל ביקש ממך שתבדוק את הדיסקים .. כאילו את המדייה קוד שלהםואני אחפש לך עוד תוכנה לגיבוי ההארדיסק..
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים הגרסה האחרונה של GHOST עושה מה שאתה רוצה (גיבוי של מחיצה לCD או DVD אחד או יותר).אם אתה רוצה עותק של GHOST עצמו על הדיסקים, אתה חייב להכין דיסקט DOS עם עותק של GHOST עליו.לי יש פטנט אחר:גם אם הווינדוס עובד ב- NTFS, יצרתי מחיצת FAT קטנה של כמה מאות מגה שמכילה דברים שחייבים לרוץ מדוס כמו GHOST, צריבת FIRMWARE , ו- PARTITION MAGIC (כן, אני יודע שהגרסה האחרונה רצה כבר תחת ווינדוס).עכשיו אני יכול להעלות את המערכת מדיסקט DOS גנרי (או מ- BOOTABLE CD שמכיל IMAGE של דיסקט DOS), ולמצוא את מה שאני צריך בכונן C: שהוא כונן ה-FAT. תחת DOS (גם אם הוא לא C: תחת ווינדוס).
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים במחיר הזה זה כנראה אומר TY מזוייף. יש לך אפשרות לצלם את הספינדל כולו ולהעלות תמונה?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר [glow=red,2,300]100 אחוז מקורי[/glow]שנים אני קונה ציוד ממנו. 12 שנה לפחותאף פעם הוא להתעסק בכך.אבל אם אתה רוצה לחשוב כך ויבוא סיפוק לך. אשרייך
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים TY מקורי - שכח מזה : . אולי INFOSMART מקורי. זה לא קשור אליו - אתה בטח חושב שהוא קונה מ TY? TY מקורי היה עולה לו יותר מוורבטים.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר קודם כל חרגתם מהנושא שהעלתי בהתחלה.דבר שני אני לא מבין במושגים.מה זה אומר TYהרי אתם אמרתם לי להוריד תוכנה שתתן מידע.עד היום לא ידעתי מה זה ועדיין אני לא יודע מה זה.מצידי צמשיכו להתווכח כמב שאתם רוצים.לדוגמא קניתי גם מדיות רגילות של LG במהירות 48 . גם טיאק היה באותו מחיר וגם TDK100 מדיות ב- 62 שקל. רוצים להאמין תאמינולא רוצים להאמין זב"שכםדבר חשוביש לי חשבוניות לכל הקניות שעשיתי כך שאין לי שום סיבה לשקר לכם. אמרתי ואני אחזור.תעשו שיעורי ביית ותמצאו לבד. אני לא אלוהים ובן אדם רגיל כמוכם רק מה עם מודעות צרכנית גבוהה.דרך אגב לא קניתי בקקה ספי (קי אס פי ) שם הכל .................ואני יודע זאת בוודאות.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים TYG02 זה מדיה קוד של מדית DVD טובה מאוד שעולה כ 6 שקלים ליחידה. בגלל שהיא טובה יש הרבה "יצרנים" שמזייפים אותה. במחיר שקנית, קנית מדיה מזוייפת למרות שמי שמכר לך לא ממש יודע את זה. TY לא קנית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.