עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

זקוק בדחיפות לכמה עצות אוברקלוקינג ממי שמבין עניין...

Featured Replies

פורסם

שלום!!! (הודעה ראשונה שלי פה :hi: )

המחשב מתחיל להזדקן (הבחור בן 3 וקצת...) אז החלטתי סוף סוף לעשות אוברקלוקינג. לצערי לא ממש יצא לי להתעסק עם זה בעבר וממש לא בא לי לשרוף כמה דברים שם, אז אני מאוד אודה למי שמבין ויעיף מבט ויעזור לי קצת...

אז ככה: יש לי מחשב עם מעבד Pentium 4 Willamette 1.5Ghz Sokcket 423 (זה הישן למי שלא קלט)

לוח אם Asus P4T ללא תוספות(צ'יפסט אינטל 850), וזיכרון Rd-Ram Samsung 4X128 Mb

כרטיס מסך Asus V7700 Deluxe Geforce 2 GTS 32 Mb ddr (מצטער על הפירוט המלא מדי... ;) )

קודם כל בקשר למעבד - אני צריך המלצות לאמצעי קירור, בנתיים סתם ניסיתי לעשות אובר קלוקינג להנאתי (ללא אמצעים נוספים חוץ מהמאוורר המקורי) ולא הצלחתי יותר מ 1650Mhz כי פשוט יש בביוס אפשרות לאוטומטי בטווחים של קפיצות 25 אם אני לא טועה, וה 1650 זה הכי הרבה. ואם אני הולך לידני אז יש שם 15 כפול... ואז אני בוחר מכפלות אבל אם אני עושה משהו מעל 110 אז זה מצפצף או מתכבה ולא נותן להמשיך עד שאני מתקן... מה עושים?

איזה אמצעי קירור מתאים בכלל לסוקט 423? לא ממש ראיתי משהו.....

המעבד עובד בסביבות 40-45 מעלות גם לאחר האוברקלוקינג הקטנטן של ה 1650 שעשיתי (ובזמן מאמץ עם PRIME95 הוא מגיע מקסימום לאיזה 56 מעלות).

עכשיו הזכרונות: הם צריכים קירור בכלל? הרי ל Rd-Ram יש כאלה לוחות אלומיניום שמולבשים עליהם... (איך בדקים בכלל את הטמפ' שלהם?)

והגשר הצפוני (צ'יפסט) גם חייב קירור? (ושוב, איך יודעים מה הטמפ' שלו? זה אותה הטמפ' של המארז?)

יש לי גם שאלות בקשר לכרטיס מסך, אבל לא נעים לי כבר לשאול כל כך הרבה בהודעה אחת, לכן אני אשאל את זה בהודעה הבאה שלי....

תודה רבה רבה לכל מי שיענה לי!!! שיהיה לכם יום מצויין, דניאל.

פורסם

OC לא ייתן לך הרבה , הכי טוב שתחליף כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני לא אפיק יותר מדי מהכרטיס הזה יחסית לכרטיסים שיש כרגע בשוק, אבל זה סתם מעניין לטחון אותו קצת... (בתמורה על שירותו הנאמן... היה שווה את ה1500 ש"ח שהשקעתי עליו לפני קצת יותר מ3 שנים)

אבל בכל מקרה בוא נתמקד במחשב עצמו...

מקודם שכחתי לשאול בקשר למתחים - מה משנים בדיוק?! וראיתי גם משהו עם תזמון זכרונות...

!!!Please help me!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.