עבור לתוכן

תגידו איך מורידים את הגוף קירור שמגיע עם זכרון geil value with cooling?

Featured Replies

פורסם

איך אני מוריד את הגוף הקירור הזה שמתלבש עליו?אני מצרף תמונה

20-144-305-07.JPG

תודה מראש

פורסם

למה לך להוריד את הקרור?אתה גם מאבד את האחריות למוצר!

פורסם
  • מחבר

כדי לראות איזה ציפים יש לו,אני יחזיר את הקירור

פורסם

מה שאתה אמור לעשות זה לפתוח את שני הקליפסים מכסף ואחרי זה גוף הקירור הכחול אמור להחליק ללא בעיה [אם הוא במגע עם הצ'יפים עם ספוג ולא עם דבק].

שים לב שבדר"כ המדבקה של המהירות נמצאת על אחד הקליפסים וגם כתוב עליה במפורש שהסרת המדבקה מסירה את האחריות. כמו-כן, אם אין לך נסיון, בדר"כ הקליפסים האלה הם די חד פעמיים ואח"כ לא נסגרים חזק מספיק טוב כך שלחנות כל לזהות שהסדרת את גוף הקירור.

שוב, הסרת המדבקה וגוף הקירור מסירה את האחריות מהמוצר.

פורסם

תוריד cpu-z הוא מראה איזה צ'יפים יש לך(תכנס לחלק שנקראה spd ושם תבחר באיזה סלוט נמצאה הזכרון הנ"ל)

פורסם

ממתי בדיוק ה CPUZ מראה איזה צ'יפים יש?

הוא מראה איזה סוג הזיכרון, לא מאיזה צ'יפים הוא מורכב.

פורסם
  • מחבר

קודם כל הקליפסים לא יכלים להיות חד פעמיים מסיבה אחת פשוטה,זה מתכת אתה פשוט מכווץ אותם חזרה ואיך הם ידעו בכלל שהסרתי את הקירור?ואילו ציפים הם בכלל יכולים להיות?אני רוצה להוריד בגלל שאיזה אחד אמר שיש להם ציפים מצויינם אותו דבר ש-ocz שמים בשלהם והוא עולה 870 שכחתי את השם משהו כמו d43

פורסם
  • מחבר

ומה לגבי הגרסה הקצת שונה?

יש לי סטיק אחד כזה והשני 2.5-4-4-8 זה אותם ציפים או לא??המחשב מזהה אותם אותו דבר

והאם הציפים האלו טובים לאובר קלוק?

פורסם

אתה רוצה להקשיב או להתווכח?

אנשים אומרים לך שמניסיון, המתכות האלה מתעקמות וקשה מאוד-בלתי אפשרי לעקם אותם חזרה לצורה המקורית.

אתה רוצה להתעקש? בבקשה.

אבל אם חס וחלילה תגיע לממש אחריות - אל תבוא בטענות שלא מחליפים לך.

פורסם
  • מחבר

קודם כל זה איש ולא אנשים ומתכת זה מתכת היא תמיד תתעקם אלא אם כן זה עשוי מסגסוגת מיוחדת שלא שמעתי עליה אולי טיטניום?

פורסם

ברור שהיא תתעקם, השאלה היא אם לאן שאתה רוצה שהיא תתעקם.

אתה רוצה להתעקש? בבקשה.

אבל אם חס וחלילה תגיע לממש אחריות - אל תבוא בטענות שלא מחליפים לך.

אני אמרתי את שלי וכאן גמרתי להגיב.

בהצלחה!

פורסם

נראה לך שבאמת ישימו טיטניום בתור קליפסים?

אולי זה זהב לבן משובץ יהלומים?

פורסם
  • מחבר

יש לך בעיות קליטה?דיברתי בציניות........זו פלדת אל חלד היא תתקפל כל פעם שאני יגיד לה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים