עבור לתוכן

הלוח שלי התעורר לחיים !

Featured Replies

פורסם

אחרי המון זמן שאני תקוע על BUS שלא עולה מעל 220 סוף סוף הצלחתי לסגור את הסקאלה עם ה Epox 8rda3+ שלי. לא פחות ולא יותר מ 250 MHZ ב 1:1 ! :yelclap:

זיכרון כאמור OCZ 4000 Performance 512MB. אז איל הצלחתי אתם שואלים...

דבר ראשון הפכתי את הרשת בניסיון להשיג Moded Bios, כשלבסוף מצאתי המשכתי לקרוא ואז החלטתי שאני עושה FLASH. אחרי REBOOT ראיתי שהלוח חיי, כבר שמחתי. אחרי זה ראיתי שאין ממש שינוי, אבל אז התחלתי לשחק עם המתחים וראיתי שהלוח מתחיל לעבוד ב BUS גבוהה יחסית בלי לקרוס. 230, 240, 245, והמקסימום של הלוח 250, האמת שלא האמנתי שהוא יגיע לווינדוס אבל הנה אני מדבר איתכם. בכל מקרה מה שאני חושב שפתר את הבעיה זה דווקא העלעת ה VAGP ל 1.7 והורדת ה VDD מ 2V ל 1.8V. כרגע אני מריץ את התזמונים של הזכרון במצב FAIL SAFE ואומר: 3-5-5-11. כי האמת שאף פעם לא הגעתי עם הזכרון הזה לאזור הזה בכלל.

אני ימשיך וינסה תיזמונים יותר הדוקים ונראה למה הזיכרון הזה מסוגל. :xyxthumbs:

My_Epox@250_FSB.JPG

פורסם

אין סיבה שהזיכרון הזה לא יעשה 2.5-3-3 ב250 ואפילו יותר

אחלה אוברקלוק :xyxthumbs:

פורסם

כבוד ללוח של EPOX , אין הרבה כאלו שעובדים על כאלו באסים!

קודם תנסה תזמונים 3-4-4 ולאחר מכן 2.5-4-4

לא נראה לי שהזכרון יסחוב 2.5-3-3 במהירות כזו..

תנסה להיתקדם מעבר למחסום 250Mhz שבביוס ע"י התוכנה 8rdavcore

פורסם

אפילו הויטסטה 4000 מחזיק כאלה תזמונים ב250 (ומעלה)

פורסם

פשש יפה אחלה אוברקלוק

מה עם תוצאה בסופר פאי?

פורסם

מזל טוב אחי יש לי בדיוק אותו לוח epox 8rda3+ rev 2 ואני לא מגיע לווינדוס בדיפלוט של הלוח שזה 200,עם בארטון 2600 סטפינג אמנם שחכתי אותו משהו כמו axea משהו כזה נחשב לסטפינג כמעט הכי טוב או הכי טוב שיש לבארטון ואני לא מגיע ל-200.הייתי שמח אתה מוכן כמובן לקבל קצת עזרה ממך באיסיקיו או קצת טיפים?

פורסם
  • מחבר

טוב ניסתי 2.5-3-3-6 וזה לא עבר את שלב הווינדוס, עשה BOOT אבל מעבר לזה היו Corruptions בטעינה של ה ה XP.

כרגע מה שהצלחתי זה 3-4-4-7. אני ינסה 3-4-4-6 ואולי אפילו 2.5-4-4-6/7.

ללא ספק הלוח הזה עובד כמו סלע, הרצה קצרה של PRIME 95 עברה בשלום, למשך 5 דקות, כרגע זה מספיק לי בשביל להמשיך קדימה בבדיקות !

Super Pi כרגע עומד על 43 שניות אב לזה בגלל שהמעבד על 2500 MHZ.

פורסם

כמה מתח נתת לזיכרון?

פורסם
  • מחבר

טוב אז התיזמונים הכי הדוקים שהצלחתי לעבוד איתם הם 2.5-4-4-6 שזה לא רע.במתח 2.9V.

ד"א שינוי התזמונים הביא לשיפור של שניה אחת ב Super Pi. :yelclap:

בכל מקרה יש לי בעיה לעבור את ה 250 MHZ, כי ברגע שאני משתמש במכפלה שהיא נמוכה מ 10, כלומר 9 ו 9.5 אז איך שאני מגיע ל WINDOWS אז אני מקבל מסך כחול, הבעיה הזאת דיי ידועה לפי מה שקראתי ברשת, המכפלות הכי יציבות זה 11.5-10, וזה מגביל אותי כי אם אני שם FSB של 260 אז המעבד כבר על 2600 וכו וכו וזה לא נותן לי לבדוק ממש למה המערכת יכולה. בכל מקרה ניסתי לשחק קצת עם התזמונים ועושה רושם שתיזמונים גבוהיים יותר מ 3-4-4-7 גורמים לחוסר יציבות כי ניסתי איתם FSB Aל 260 והמחשב קרס.

יש הצעות ?

פורסם

אצלי המכפלות היציבות הן 9 ו 10 (יכול להיות שיותר, אבל כמה אפשר עם קירור אויר) בבאסים גבוהים כמו 280 ומעלה.

תנסה רק תזמונים 2.5-4-4-11 או 3-4-4-11 , שים לב לתזמון Tras שהוא 11 - מפיק ביצועים טובים יותר על nForce2 .

OMRIJ , הויטסטה שמצליחים 2.5-3-3 ב500MHZ ומעלה, מבוססים על צ'יפים טובים יותר , כמובן שהם נדירים.

פורסם

אני ראיתי כבר הרבה ויטסטה בחיים שלי

לי היו 4 שמכרתי ועוד כמה שהרכבתי במחשבים ואצל חברים

עדיין לא ראיתי סטיק שלא עשה 250 ב 2.5-3-3

פורסם
  • מחבר

אצלי המכפלות היציבות הן 9 ו 10 (יכול להיות שיותר, אבל כמה אפשר עם קירור אויר) בבאסים גבוהים כמו 280 ומעלה.

לך יש ABIT NF7, ולי יש אפוקס 8RDA3+ ::)

בכל מקרה הכי הרבה שהצלחתי זה 260 BUS, המעבד היה על 2600 וככה הצלחתי לשבור את השיא ב Super Pi והוא כרגע עומד על 40 שניות, נחמד :yelclap:. כמובן ש 20 שניות אחרי זה קיבלתי הפתעה בצבע כחול :sleep:

בכל מקרה אם יש המלצות מהמלומדים כאן אני אשמח :xyxthumbs:

כמו כן מישהו כאן ראה לוח כזה מגיע למהירות כזאת ? ממה שאני ראיתי רובם לא עוברים את ה 240 בכלל. וזה עוד במקרה הטוב. :o

פורסם

בכל מקרה אתה מבין האיפוקסים המהירים לNF2 ;)

כל הכבוד :xyxthumbs:

*תנסה כל המכפלה מ10 ומטה , יכול להיות שאחת תתן ללוח שלך BOOST כלשהו בFSB .

פורסם
  • מחבר

אני מודה מודה מודה... :silly:

סתם תודה ואני ינסה את זה באמת לא יזיק. אני חושב אבל שמעבר ל 250 צריך איזה מוד ללוח, וזה לא בא בחשבון כרגע. :nono:

אולי אני ישלח את זה לאפוקס וישימו אותי אצלם באתר כמו ש OCZ עשו להוא מ eXtremeSystems ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים