עבור לתוכן

משהו מפחיד קורא עם המעבד שלי פתאום הוא קופץ מ4300גיגהרץ ל 4800!!!!!

Featured Replies

פורסם

אנשים היום שמתי לב למשהו מפחיד רצח במעבד לשי..

הפעלתי את ה cpu-z סתם כזה לסבבה חח והשארתי אותו פתוח בוכל מקרה פתאום אני רואה שיש קטעים (במיוחד במאמץ יענו משחקים וכאלה.פשוט יש לי שני מסכים אז אני יכול לראות מה קורא בתוכנה בזמן המשחק במסך השני) ואז אני רואה שהמהירות מעבד שלי קופצת מדיי פעם ל4500 מגהרץ ואפילו 4800 מגהרץץ מה הולך פהההה וכמובן כמו שידוע הוולט למעבד משחק לו חופשי בין 1.423 ל1.600 וולד למעבד ממש משחק הולך פה מה קורה עם זה?

פורסם

OVERCLOCKING - The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depres

פורסם

:xyxthumbs::lol:

פורסם
  • מחבר

אולי תהיו רצינים רגעע אני לא מלא בכסף חחח ואני בשיא הרצינות.... מדבר זה מפחיד רצח ואולי זה פוגע באוברקלוק ...

פורסם

תבדוק ש"CPU Spread spectrum" מבוטל בBIOS

פורסם
  • מחבר

כן ברור זה מבטול עוד מהתחלה...

מה עוד האופצייה פה וממה זה יכול לקרות מישהו שמבין יכול לעזור?

פורסם

OVERCLOCKING - The process of installing high hopes, dumb luck, and several paychecks into a rectangular box which transmits a signal to a screen that displays your fate. The outcome is usually depres

:bash::s07::kopfpatsch:

פורסם

תראה, לפי מה שאתה אומר זה נשמע הגיוני שבגלל הקפיצות של המתח, עולה התדירות. בכל מקרה אני לא יודע אם זה מסכן משהו,

הרי חימום יתר לא יכול להיות אצלך ;)

פורסם

תעשה כבר דרופ מוד ללוח, asus p4c E DELUXE בלי דרופ מוד זה חטא!

פורסם
  • מחבר

אני מתתתתתתתתתתתתת לעשות רק אני לא יודע להלחים טוב............. ואני מחפש מישהו רציני שיעזור קצת.............מישהו יכול לעזור?....

פורסם

לא נראה לי שמישהו שלא מכיר אותך יעשה לך את המוד, בכל מקרה אם משהו קורה אז נדפק לוח של 1200 שקל, לא הרבה אנשים מוכנים לקחת את הסיכון הזה ועוד בכלל על לוח לא שלהם

פורסם
  • מחבר

תראה מין הסתם אני לא דבע אני לא יתן לכול מי שחושב שהוא יודע לעשות את זה אלה צריך לדבר עם הבן אדם קצת לפני ולראות שהוא מבין...ובלי קשר יש לי עוד לוח רזרבי חחחח חושב שאתה תוכל לעזור לי?

או מישהו אחר?

פורסם

אני שונא אותך :pissed:

פורסם
  • מחבר

חח למה?

ונו תהיה רציני....

יש מצב אתה עוזר לי?...

פורסם

אני יהרוס משהו.. אני ממש לא רוצה לקחת את האחריות אלי במקרה ואני הורס משהו.. ואני שונא אותך בגלל שיש לך שתי לוחות p4c e deluxe ואני הייתי מת לאחד!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים