עבור לתוכן

זוכרים את הויכוח שלנו?

Featured Replies

פורסם

ואגב, זה היה בדיוק קילומטר דרומה מהצומת המדוברת ביום שישי לפני שבועיים (איפה שאטלון חטף את הקנס על הרמזור האדום)

פורסם

אין לי כוח להיכנס לויכוח הזה, אבל יש צורך בגילוי נאות למען השוואת המקרים...

במהלך המשפט נחתמה עסקת טיעון בין עורכי-דינו של הנער, משה גלעד ומיכאל כרמל, לבין התביעה. במסגרת עסקת הטיעון הודה הנאשם בהריגה, אי-ציות לתמרור, נהיגה במהירות מופרזת ועוד. התביעה מנגד ביטלה את הסעיף שקבע כי נהג כאשר היה שיכור, לאחר שבמכונית המעוכה נמצא בקבוק וודקה פתוח.
פורסם
  • מחבר

לא השוואתי בין שתי המקרים, כי זה לא אותו מקרה, אבל לא הרבה מפריד בנהם. מעט מאוד למען האמת.

מה שכן, פשוט רציתי לתת נקודה למחשבה, לא לפתוח את הדיון מחדש.

פורסם

למה המשפחה ביטלה את התביעה שהוא היה שיכור בזמן הנהיגה? :s07: זה היה מוסיף לו כמה שנים טובות...

ראיתם גם כמה הוא קיבל על הריגת שני אנשים?! שנתיים וחצי מאסר בלבד, ועוד בטח ירד לו המון על התנהגות טובה וכל זה.

פורסם

אממם איזה ויכוח?

מה זה זה רק שנתיים וחצי על הריגת שני אנשים?! צריך להתחיל לגבש תוכנית אמיתית שתפסיק את הקטל

מעניין את הפוליטיקאים רק הסיכסוך ישראלי-ערבי כי זה מה שישיג להם מנדטים בבחירות

פורסם

אם אתם רוצים גם להכנס לפרטים, לא רק שזה היה קרוב למקום האירוע, הילד שנהרג היה שכבה מעלי ומעל אטלון, והנהג מונית היה אבא של מישהו שאני מכיר מאז הגן

פורסם

היום נסעתי ללשכת הגיוס ובדרך הגעתי לרמזור שאני לא מכיר והוא פתאום התחלף לצהוב.

רוב האנשים היו עוברים כנראה, אני לא מכיר את הרמזור ולא רציתי לקחת סיכון בכניסה אליו באדום, לכן בלמתי. הרכב נעצר על המעבר החציה בצומת(חרטום הרכב היה על האמצע של מעבר החצייה), אתם יודעים מה קרה חצי שנייה לאחר מכן? איזה אידיוט נכנס בי מאחורה פשוט נכנס. מזל שזה פאסאט לא קרה לי כלום הפגוש האחורי של הרכב קצת התעקם ובסוף השבוע אבא שלי הילך לבדוק שהשילדה לא נפגעה.

אני לא לקחתי סיכון לא הכרתי את הרמזור ולא רציתי שייווצר מצב שאני יכנס אליו באדום אבל גם שאתה פועל נכון מאחורייך יש את האידיוט אולי אם הייתי מרים את הראש ומסתכל במראה האחורית הייתי עובר אבל לא עשיתי את זה אני יצרתי את המצב הנהג שמאחורי אשם בתוצאה, תאונה ראשונה שלי כנהג אחרי מעט מאוד זמן :bash:.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים