פורסם 2005 במרץ 1620 שנים יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ?2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ?3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל ?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים יש לי x800xt pe ואני רוצה להחליף לו גוף קירור 1) האם החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות ?2) האם יש סיכון כלשהוא במידה ומדביקים גוף לליבה ולא משתמשים בחומר טרמי רגיל ?3) איך ניתן להסיר את הדבק הזה בעתיד אם בכלל 1) כן , החלפת גוף הקירור פוגעת באחריות 2) חייבים מישחה טרמית , אם אין מישחה טרמית הכרטיס יישרף !3)אפשר להסיר מישחה טרמית בעזרת אלכוהול או אציטון
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים הוא התכוון להשתמש בדבק תרמי ולא בדבק רגיל.אני לא מכיר דרך להסיר דבקים תרמים חזקים (כמו האלומינה של AS)
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר יש דבק טרמי לייט? אני רוצה לבנות גוף קירור לבד מכירים מישהוא שעשה את זה?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כן, אני.והדבקתי גוף אחד בעזרת משחה טרמית וברגים - וגוף אחר פשוט מאוד בעזרת משחה טרמית. (לא דבק!! משחה!)ה AS5 מספיק חזקה בשביל לתפוס סינקים קטנים. אם אתה רוצה ללכת על בטוח - תחזק עם דבק חם.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים 50-60 , אם הטמפ תגיע לזה אז כבר לא כדאי לשים את זה מחשש שזה ימס, אתה יכול להשיג סיליקון שלא נמס בטמפ' גבוהות זה מה שאני עשיתי
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר לא רק מסוכן גם מאוד לא יעיל הדבק וסיליקון לא מעבירים חום כימעט בכלל אני מחפש חומר קצת יותר לעיניין
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים לא הבנת מה התכוונו...על הצ'יפ שאתה מקרר אתה שם AS5 בשביל שתוליך חום מצויןאז אתה שם את הסינק.ואחרי שהסינק יושב במקום על ה AS5 - אתה ממלא את המסביב בדבק חם\סיליקון בכדי לקבע אותו במקום.ה AS5 דואגת להעברת החום.
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים כבר עדיף דבק טרמי וזהו....בכל מקרה גם אם אתה רוצה להכין גוף משלך אתה יכול להישתמש בחורי ברגים כדי לחזק אותו (בלי ברגים אלה אם קומבינה כלשהי כגון חוטים או גומיות וכאלה) ... עשיתי את זה פעם + משחה טרמית רגילה וזה עבד מצוייןככה גם אם תידפוק את הכרטיס תוכל להחזיר את הגוף קירור המקורי ותקבל אחריות ולא יהיו לך סימנים של דבק חם על הכרטיס מסך
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מה זה כבר עדיף דבק וזהו?!?!לא רק שביטלת אחריות, גם אתה מוליך חום פחות טוב!!אז מה טוב יוצא לך מזה?!ודבק חם לא משאיר סימנים, מניסיון.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר עכשיו שאני חושב על זה לא עדיף פשוט לקדוח שתי חורים ולהשתמש בברגי פלסטיק וארטיק סילבר 5?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים בשום אופן אל תקדח בכרטיס עצמו!!ה PCB מורכב מהרבה שכבות ויש חיבורים שאתה לא יכול לראות - הם נמצאים בתוך ה PCB.אם תקדח חורים תהרוס את הכרטיס. שלא לדבר על אחריות....
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר אולי לא הסברתי את עצמי טוב......אולי אני אקדח בהיטסינק ויחבר אותו עם ברגי פלסטיק אל החורים של הכרטיס במקום להדביק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.