עבור לתוכן

עזרה בחיפוש מערכת קירור על גז או מים

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה אני חדש פה....

שאלה לי אליכם אני גר באמריקה עכשיו ואני רוצה לשלוח למחשב שלי בארץ מתנה ;LOL

אז חשבתי לקנות לו מערכת קירור...

עכשיו אני רוצה מערכת רצינית וחשבתי מים או גז או הגיל החדש הזה ששמעתי עליו...

אם מישהו מכיר מערכת טובה שיכול להמליץ לי מנסיון אישי אנ יאשמח לשמוע ועוד משהו אני צריך מערכת שקטה למה המחשב נמצא בחדר של מישהו שישן...ככה שזה לא יכול להיות גנרטור רעשני...

תודה מראש אחים שלי

פורסם

אתה מתכוון לעשות OC רציני?

אתה יותר בכיוון של שקט + ביצועים במחיר סביר יחסית???

אם כן אז אני ממליץ על מערכת קירור מים אבל גם פה יש 2 אפשרויות בחירה

הראשונה זה שאתה מרכיב את המערכת מחלקים (מומלץ יותר כי יש שילוב בין חלקים טובים)

או קניית מערכת מוכנה לעצלנים.

פורסם

אם אתה מתכנן OC רציני ורוצה את הטוב ביותר,לך על מערכת קרור גז(כפי שהמליצו לך בת'ראד למעלה)

פורסם

קירור גז היא מערכת יקרה (אלפי שקלים) אשר לוקחת את המעבד שלך לטמפרטורות קיצוניות (-50 ולמטה). המטרה שלה היא רק OC קטלני ושוב - יקרה בטירוף.

קירור מים היא אופציה שקטה - מערכות טובות יביאו את המעבד שלך לטמפרטורות קרירות ובשקט.

אבל הכי חשוב - תגיד מה התקציב שלך (אפשר גם בדולרים), איפה אתה גר בארה"ב ומה השימוש של הקירור?

פורסם

קירור גז היא מערכת יקרה (אלפי שקלים) אשר לוקחת את המעבד שלך לטמפרטורות קיצוניות (-50 ולמטה). המטרה שלה היא רק OC קטלני ושוב - יקרה בטירוף.

קירור מים היא אופציה שקטה - מערכות טובות יביאו את המעבד שלך לטמפרטורות קרירות ובשקט.

אבל הכי חשוב - תגיד מה התקציב שלך (אפשר גם בדולרים), איפה אתה גר בארה"ב ומה השימוש של הקירור?

מערכת קירור גז לא חייבת להיות דבר יקר בכלל. אני יכול להכין לעצמי אחת ב- 400 ש''ח והכלים שיש לי בבית :)

אני גם יכול להכין לך אחת שלא תעבור את ה- -20 במאמץ עם כיוונון נכון וקצת overcharge ב- suction line.

מה שכן - זה דבר מסוכן, ומאד.

אני ממליץ לפחות לקרוא 5 מדריכים וספר אחד. מסלול אקדמי גם לא יזיק.

לפי דעתי זה המוצר הכי שאפשר לקנות היום זה רק עניין של כסף

http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=469

[/quote

עוד פעם אתה מדבר שטויות? תבקש מ- chilly1 שיכין לך מערכת תלת-שלבית של -90 במאמץ @ 200w.

פורסם

"עוד פעם אתה מדבר שטויות? תבקש מ- chilly1 שיכין לך מערכת תלת-שלבית של -90 במאמץ @ 200w."

מערכת קירור גז לא חייבת להיות דבר יקר בכלל. אני יכול להכין לעצמי אחת ב- 400 ש''ח והכלים שיש לי בבית :)

אני גם יכול להכין לך אחת שלא תעבור את ה- -20 במאמץ עם כיוונון נכון וקצת overcharge ב- suction line.

מה שכן - זה דבר מסוכן, ומאד.

אני ממליץ לפחות לקרוא 5 מדריכים וספר אחד. מסלול אקדמי גם לא יזיק.

ואתה חושב שזה הופך אותך לחכם  :silly:

דיבורים כמו חול ואין מה לאכול  :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים