עבור לתוכן

מישהו רוצה לעשות על האש על הפרסקוט שלי ?

Featured Replies

פורסם

לי יש פרסקוט עם זלמן ואין לי בעייה של חום !!!

גוף הקרור כולל צלעות קרור פלוס מאוורר !!!

מה מסובך פה ?

פורסם

ה"סיבוך" זה המחיר, למה שהוא יוציא עכשיו 300 שקל? סתם ביזבוז!

אולי הוא לא עשיר כמוך?

...

בכל מקרה אחי, בהצלחה, זה אמור לטפל...

במקרה שאתה מוציא את הגוף קירור וכל הפד הטרמי (שכבר יש שם) מומס, אז אתה יכול לנקות אותו עם אצטון או אלכוהול חזק (70%+).

כמובן שבזהירות, תשתמש במקלות אוזניים ותעשה את זה בסבלנות, לקח לי עם אצטון (שהוא יותר חזק מאלכוהול) משהו כמו 15 דקות לנקות את זה אצל חבר שלי...

תן לזה גם להתייבש קודם.

יש גם מדריך איך למרוח משחות טרמיות באתר, תעבור עליו קודם!

פורסם

כמו שכבר אמרתי , מומלץ שינסה להחליף את המישחה הטרמית , ושיעבור עם שואב אבק על הצלעות קרור

ואם זה לא עוזר , אז שיוציא 300 ש"ח והבעייה בטוח תיפתר

פורסם

גם המאורר הכי חזק בעולם לא יהיה הכי יעיל אם אין מארז מאוורר

יש לך בכלל מאוררים במארז?

צריך גם שיהיה זרימת אוויר במארז, סתם לשים מאורר של 300 שקל על המעבד זה לא יעיל בלי זרימת אוויר

פורסם

גם המאורר הכי חזק בעולם לא יהיה הכי יעיל אם אין מארז מאוורר

יש לך בכלל מאוררים במארז?

צריך גם שיהיה זרימת אוויר במארז, סתם לשים מאורר של 300 שקל על המעבד זה לא יעיל בלי זרימת אוויר

אהה זה גם נכון, אבל זה לא אמור להשפיע כל כך הרבה..

בגדול אתה יכול לפתוח את המארז ולבדוק טמפ'

אם זה ירד ביותר מ5 מעלות אז אתה יכול לשקול בחיוב שיפור איוורר המארז שלך...

אבל לבד זה בכל מקרה לא יספיק, לא מגיעים ל90 בגלל מארז לא מאוורר

פורסם

ב500 זה קירור מים כגון הביגוואטר של TT

ב300 זה היטסינק איכותי מבית טרמלרייט יחד עם מאורר 120מ"מ.

פורסם

פותח הת'ארד,כמה מאווררים יש לך במארז?

פורסם
  • מחבר

פותח הת'ארד,כמה מאווררים יש לך במארז?

לכל אילו שחושבים שאין לי מאווררים במארז.. יש לי מארר 10 סנטימטר (ענק כזה) מתחת ללחצן של ההדלקה (מקדימה) שמכניס אוויר, ועוד אחת מתחת לספק, גם של 10 סנטימטר (ענק) שמוציא אוויר. זה בלי לחשב את המאוורר של המעבד, כ.מסך, ספק כוח.

יש לי גם תעלה כזאת בדלת של המארז שמוציאה את האוויר מהמעבד ישר החוצה כזה... =]

פורסם
  • מחבר

כמו שכבר אמרתי , מומלץ שינסה להחליף את המישחה הטרמית , ושיעבור עם שואב אבק על הצלעות קרור

ואם זה לא עוזר , אז שיוציא 300 ש"ח והבעייה בטוח תיפתר

אני ינסה.

סתכל רגע באשכול הזה :

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=112332.0

אני יוכל לשים את הצלעות האלו שנתתי להם לינק באשכול עם המאוורר של זלמן ?

פורסם

שום פרסקוט לא מגיע לטמפ כרלה גם עם סטוק גג 75 אני מהמר על מישחה

כניראה המשחה הטרמית שלך הפכה לאבק תקנה ארטיק סילבר 5 ותחליף מה שגם תארגן מאורר שיכניס אויר למארז ואחד שיוציא יש כאן לא מעט מדריכים בנושא

פורסם

תסלח לי על המילים הבוטות, אבל קח כמעט את כל מה שכתבו פה ותזרוק לפח. אם המחשב שלך באחריות, קח אותו למקום ממנו קיבלת אותו, תסביר להם את הבעייה ושהם יסדרו את זה. מחשב עם פרסקוט וקירור מקורי אמור לפעול ב-50 מעלות במצב רגיל ולעלות ל-60 במאמץ. אם זה אינו ככה, ישנו דפקט בייצור של הלוח, המעבד, או שההרכבה לא נעשתה כמו שצריך. אל תתחיל להוציא הוצאות מיותרות. אם אחרי זה תרצה להמהיר את המחשב אז תיקח גוף קירור אחר. בשבוע שעבר עשיתי את אותה הטעות, הלכתי ולקחתי גוף קירור רציני. לשמחתי, לפני שפתחתי את הקופסא ראיתי שהוא גדול מידי, אז החלטתי להחזיר את המחשב למקום ממנו הבאתי אותו. הם בדקו וגילו שהיה דפקט בלוח האם, החליפו אותו, ולאחר ההחלפה המעבד עובד ב-50 מעלות כמו טטאלה. מחר אני אחליף את גוף הקירור המיותר שלקחתי במשהו אחר.

פורסם

תסלח לי על המילים הבוטות, אבל קח כמעט את כל מה שכתבו פה ותזרוק לפח. אם המחשב שלך באחריות, קח אותו למקום ממנו קיבלת אותו, תסביר להם את הבעייה ושהם יסדרו את זה. מחשב עם פרסקוט וקירור מקורי אמור לפעול ב-50 מעלות במצב רגיל ולעלות ל-60 במאמץ. אם זה אינו ככה, ישנו דפקט בייצור של הלוח, המעבד, או שההרכבה לא נעשתה כמו שצריך. אל תתחיל להוציא הוצאות מיותרות. אם אחרי זה תרצה להמהיר את המחשב אז תיקח גוף קירור אחר. בשבוע שעבר עשיתי את אותה הטעות, הלכתי ולקחתי גוף קירור רציני. לשמחתי, לפני שפתחתי את הקופסא ראיתי שהוא גדול מידי, אז החלטתי להחזיר את המחשב למקום ממנו הבאתי אותו. הם בדקו וגילו שהיה דפקט בלוח האם, החליפו אותו, ולאחר ההחלפה המעבד עובד ב-50 מעלות כמו טטאלה. מחר אני אחליף את גוף הקירור המיותר שלקחתי במשהו אחר.

כל מילה חקוקה בסלע! :xyxthumbs:

בכלל, אתם רואים שהבנאדם מקבל 90 מעלות, אתם אומרים לו להחליף קירור?, באמת...

תסתכלו קצת על השאלה לפני שאתם זורקים תשובה, לא כל שאלה על טמפרטורות גבוהות של מעבד צריכה לקבל את התשובה של "תחליף קירור", מעבד (כן, גם פרסקוט) לא אמור לפעול על 90 מעלות, המקסימום של פרסקוט זה 73.2 מעלות:

http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7B8&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=6107&CorSpd=6088

כל בעיה של טמפרטורה שגבוהה מעבר לזו לא צריכה להפטר ב"תחליף קירור", טמפרטורה של כ-90 מעלות אומרת (צועקת!) משהו לא בסדר עם החלפת החום שעל המעבד שמן הסתם התקנה פיזית מחדש שלו+מריחת משחה של המעבד תפתור את העניין, ואם זה לא יפתר אז משהו לא בסדר במעבד/לוח-אם וכל קירור שתשים עליו (כולל קירור גז+חנקן נוזלי) לא יפתור ומן הסתם הפתרון לכזו בעיה הוא החלפת הרכיב התקול.

בטח שלא להמליץ לבחור להכנס לעוד הוצאה של כ-300 ש"ח שהיא הוצאה מיותרת לכל הדעות.

מחשבה, אנשים, קצת מחשבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים