עבור לתוכן

התוצאה הסופית שלי ב-3dmark2003..

Featured Replies

פורסם

טוב נו אם אתה מתעקש :)

בקשר לתוצאה שלך תבדוק ב www.futuremark.com אם התוצאה שלך טובה או לא יחסית. בקשר אם זה באמת טוב זה תלוי לכרטיס, אי אפשר לצפות מג'יפה 4 MX להיות 9800P והפוך.

פורסם

תאמין לי שלא הקור זה הבעייה אז בו אני ילמד אותך כמה דברים לפני שאתה מיתלהב לחינם..

אז כן יש לי קרור גז כו וכו אבל....

יש לי פרסקוט לא נוורטווד אז אל תשווה בגרוש...

ולהגיד שאתה יכול לעשות בקלות באס 300 את זה כולם יכולים להגיד אבל רק מעטים מבצעים...(יצע לי משפט חח) בכול מקרה הבעייה שלי זה לא להגיע לבאס 300 אלה שהלוח שלי כמה שהוא ניחשב לטוב ביותר לפנטיום 4 עדיין חוסם אותי לא בגלל הבאס אלה בגלל הוולט למעבד.. הלוח לא נותן לי לתת למעבד יותר מ1.6 וגם עם אני נותן 1.6 שזה דיי מספיק לפרסקוט אז הבעייה העיקרית שלו היא שהמתחים לא יציבים בגרוש ובגלל זה מעל 4.35 (272 באס) המערכת לא יציבה וגם פה היא לא יציבה מאהה אחוז... אז בלי וולטמוד ללוח שיסדר את הבעייה הזאת אני לא חושב שאני יגיע יותר רחוק מזה...

לצערי...

נ.ב

תבין אפילו שמעתי על אנשים שהלוח הזה היה נותן להם בקטעים פיקים של 2 וולט למעבד חח בגלל שהמתח לא יציב בכול מקהר אני מחפש מישהו שיעשה לי את הוולטמוד מחפש הצעות חח..

והתחרות היא לא על המעבד.. למרות שגם חח אבל העיקר על התוצאה בכרטיסי המסך למינהם... אז קדימה בוא נירא...

ופותח התארד סורי אחי שכך היתפרצתי ולקחתי לך את התארד מה שניקרא חח פשוט אין הרבה מה לענות לך בקשר לתוצאה שלך זה כולה גיפורס 4 כמה אתה מצפה שהוא כבר יוציא וכיאלו מה זה שהוצאתה כזה ציון אתה מצפה שכולם פה יגידו וואההההההה חח שלא תבין לא נכו או תיפגע פשוט אומר דוגרי.....

אבל עדיין התוצאה יפה.. :xyxthumbs:

פורסם

המעבד משחק ב01 תפקיד מרכזי

אם אתה רוצה לבדוק ביצועי כרטיס מסך לך על 05

אגב,אתה צריך ללמוד לנסח ולכתוב ברמה טיפה יותר גבוהה.

פורסם

אני אישית לא הבנתי כלום.

פורסם

מה ניסגר איתכם מה בדיוק לא הבנתם?...

פורסם

אני אישית לא הבנתי כלום.

אני איתך...

לפותח הדיון:

יש לי פה כרטיס GF2MX400 שהצלחתי לקבל איתו כ- 204 נקודות ב- 3DMark03 ו- 3000 ומשהו נקודות ב- 2001...

פורסם

אתה שואל איך הגעתי לזה....

עשיתי אובר "קליל" לכרטיס והתוצאה עכשיו זה כבר 277 אני רק צריך לקנות קירור של פנטיום 4 ואז כבר נמשיך לדבר....(נשרף המאורר של הכרטיס מסך)

את ליבה העלתי מי 250 ל 350

ואת הזיכרון מי 330 ל 494

....

ניסיתי לעלות יותר שזה ככה ליבה 250 ל 380

זיכרון מי 330 ל 530 .. הכל טוב ויפה אבל הליבה של הכרטיס כל כך מיתחממת ואז פשוט בדקה 0.40.00 של הבדיקה זה צונח ל fps של 1 לשניה והטסט פשוט עובר לשני ישר... וגם עם הנשפילה הזאת זה יוצא 230 בערך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים