עבור לתוכן

אוברקלוק לזיכרונות Corsair

Featured Replies

פורסם

EVEREST Home Edition מראה לי שהתיזמונים שלי הם 3-3-3-8

באתר של KSP תחת הזיכרונות שלי רשום:

Tested at Xtra-low latency settings (2-2-2-5) at 2.75V

Plug-n-FragTM Auto-Configuration Boots automatically using the Xtra-Low latency values of 2-2-2-5

[ftp=ftp://http://www.ksp.co.il/hmain.php]http://www.ksp.co.il/hmain.php[/ftp] הזה הדף שבהם הם נמצאים אלו שעולים 810

כולם מכירים את הזיכרון הזה הוא בא עם צלעות קירור והוא מיועד לאוברקלוק קטן גם הלוח שלי מיועד לאוברקלוק

אבל מעולם לא עשיתי אוברקלוק אני מעוניין להתחיל עם הזיכרונות וראיתי בביוס שאני יכול לקבוע את המתח שהלוח מספק לזכרונות

השלאה שלי היא האם אני ישנה את המתח ל2.75 אז אוטומתית התיזמונים ישתנו או שיש תוכנות לשינוי התיזמונים ומה הדרך הכי בטוחה לעשות אתזה

בעליות קטנות מבלי לסכן את הזיכרון תודה מראש

פורסם

זה לא בתוכנה זה בביוס... ולא עם תשנה את המתח התיזמון לא ירד למה שאתה מצלמה אבל אתה תמיד תוכל לשנות אותו בביוס...

וגם דרך הביוס תתחיל לעלות לאט לאט את הבאס של המעבד..

פורסם

יש לך לוח כמו שלי אז זה יהיה קל

בתוך הביוס יש לך advance chipset options או משהו דומה ושם אתה יכול לקבוע את התיזמונים של הזיכרון, שים אותם ב2.2.2.5

פורסם

אתה תצטרך להעלות גם את המתח לזכרון ל2.75v או שתנסה להריץ ב2.60\2.65\2.70 ולבדוק אם זה יציב.

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול לבדוק שזה יציב?

פורסם

Prime95\Memtest86

פורסם
  • מחבר

אוקי הורדתי PRIME95 אני יודע שזאת תוכנה למעמסה על המעבד אבל איך אני בודק יציבות זכרונות :jump:

האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך או דיון בנוגע לשימוש בתוכנה? :nixweiss:

ראיתי שהיא עושה גם בנצ'מארק תירא מה יצא לי פה מה זה אומר? :s05:

untitled3.jpg

פורסם

עזוב אותך מפריים

בשביל לבדוק את הזכרונות תשתמש ב MEMTEST על מבחן מס' 5

אם בכל זאת אתה רוצה להשתמש בפריים

OPTIONS=>TORTURE TEST=>BLEND

פורסם
  • מחבר

גבר אני לא יודע יודע איך לבגיע למבחן מס' 5 ואני לא יודע לעשות כלום בתוכנה הזאת מה אני אמור לראות איך אני מגיע ומה זה בודק ואיזה תוצאות נקראות אידיאליות?

ומה שאמרת לי לבדוק הרצתי 3 דקות והפסקתי 0 טעויות 0 אזהרות אני אמור לעצור את זה או זה עוצר לבד?

פורסם

אתה מתכוון לMEMTEST?

אם כן אז כדי להגיע למבחן 5

תלחץ על C

אח"כ 1

אח"כ 3

אח"כ 5

אתה לא אמור לעשות כלום פשוט תן לה לרוץ ותקווה שלא תמצא שגיאות

אם היא מצאה תעלה מתחים/תזמונים/תוריד מהירות עד שלא יהיו שגיאות

אם לא היו שגיאות אתה יכול להעלות את המהירות/להוריד מתח/תזמונים

זה לא עוצר לבד,זה ממשיך עד שאתה עוצר אותו

כדי להיות בטוח שהזיכרון יציב תן לו כמה שעות על מבחן 5

פורסם
  • מחבר

יש תיזמונים שמומלצים כתיזמונים טובים בתור תיזמוני ביינים אני לא רוצה ישר לעלות ל 2-2-2-5 ולשרוף את הזיכרון אני מעוניין לעלות קצת לעשות את המבחן ואז להחליט אם להמשיך או לא כאמור אני עכשיו על 3-3-3-8 (שאני לא יודע אם זה אמור להיות התיזמון המקורי אפילו)

פורסם

תזמונים נמוכים לא יכולים להזיק לזיכרון

פורסם
  • מחבר

תגיד מה יקרה אם אני ינסה מתך נגיד 1.65 עכשיו אני על1.6 ואני יכוון תיזמונים ל2-2-2-5 אז זה יוריד אוטומתית לתיזמונים שהוא יכול לעמוד בהם במתח הזה ?

או שזה יעבוד אבל פשוט לא יהיה יציב? מתח גבוה יותר לא מגביר את התיזמונים אלה נותן יציבות לתיזמונים נמוכים?

מצטער שאני שואל הרבה שאלות פשוט אין לי ניסיון וכל זיכרון עלה 810X2 אני לא רוצה להרוס אותם

פורסם

גם אם ממש תנסה לא תצליח להרוס אותם

אני לא יודע כמה המקסימום מתח לזיכרון אצלך בלוח אבל עד 2.9 בערך זה בסדר לתת

תשים את התזמונים על 2-2-2-5

שים מתח בערך 2.6 (אמור להספיק אבל אם לא אז תעלה קצת)

מתח גבוה יותר אמור לתת יותר יציבות

פורסם
  • מחבר

תודה גבר אז אני יעשה מה שאמרת אם הם לא יהיו יציבים אני יעלה מתך כי באתר רשום שהם נוסו על 2.7 והיו יציבים אם ימצאו שגיאות ב2.6 אני ילה ב5 עד שלא יהיו שגיאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים