פורסם 2005 במרץ 1520 שנים EVEREST Home Edition מראה לי שהתיזמונים שלי הם 3-3-3-8 באתר של KSP תחת הזיכרונות שלי רשום:Tested at Xtra-low latency settings (2-2-2-5) at 2.75VPlug-n-FragTM Auto-Configuration Boots automatically using the Xtra-Low latency values of 2-2-2-5[ftp=ftp://http://www.ksp.co.il/hmain.php]http://www.ksp.co.il/hmain.php[/ftp] הזה הדף שבהם הם נמצאים אלו שעולים 810כולם מכירים את הזיכרון הזה הוא בא עם צלעות קירור והוא מיועד לאוברקלוק קטן גם הלוח שלי מיועד לאוברקלוקאבל מעולם לא עשיתי אוברקלוק אני מעוניין להתחיל עם הזיכרונות וראיתי בביוס שאני יכול לקבוע את המתח שהלוח מספק לזכרונותהשלאה שלי היא האם אני ישנה את המתח ל2.75 אז אוטומתית התיזמונים ישתנו או שיש תוכנות לשינוי התיזמונים ומה הדרך הכי בטוחה לעשות אתזה בעליות קטנות מבלי לסכן את הזיכרון תודה מראש
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים זה לא בתוכנה זה בביוס... ולא עם תשנה את המתח התיזמון לא ירד למה שאתה מצלמה אבל אתה תמיד תוכל לשנות אותו בביוס...וגם דרך הביוס תתחיל לעלות לאט לאט את הבאס של המעבד..
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים יש לך לוח כמו שלי אז זה יהיה קלבתוך הביוס יש לך advance chipset options או משהו דומה ושם אתה יכול לקבוע את התיזמונים של הזיכרון, שים אותם ב2.2.2.5
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים אתה תצטרך להעלות גם את המתח לזכרון ל2.75v או שתנסה להריץ ב2.60\2.65\2.70 ולבדוק אם זה יציב.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר אוקי הורדתי PRIME95 אני יודע שזאת תוכנה למעמסה על המעבד אבל איך אני בודק יציבות זכרונות האם מישהו יכול להפנות אותי למדריך או דיון בנוגע לשימוש בתוכנה? ראיתי שהיא עושה גם בנצ'מארק תירא מה יצא לי פה מה זה אומר? :s05:
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים עזוב אותך מפרייםבשביל לבדוק את הזכרונות תשתמש ב MEMTEST על מבחן מס' 5אם בכל זאת אתה רוצה להשתמש בפריים OPTIONS=>TORTURE TEST=>BLEND
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר גבר אני לא יודע יודע איך לבגיע למבחן מס' 5 ואני לא יודע לעשות כלום בתוכנה הזאת מה אני אמור לראות איך אני מגיע ומה זה בודק ואיזה תוצאות נקראות אידיאליות?ומה שאמרת לי לבדוק הרצתי 3 דקות והפסקתי 0 טעויות 0 אזהרות אני אמור לעצור את זה או זה עוצר לבד?
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים אתה מתכוון לMEMTEST?אם כן אז כדי להגיע למבחן 5תלחץ על Cאח"כ 1אח"כ 3אח"כ 5אתה לא אמור לעשות כלום פשוט תן לה לרוץ ותקווה שלא תמצא שגיאותאם היא מצאה תעלה מתחים/תזמונים/תוריד מהירות עד שלא יהיו שגיאותאם לא היו שגיאות אתה יכול להעלות את המהירות/להוריד מתח/תזמוניםזה לא עוצר לבד,זה ממשיך עד שאתה עוצר אותוכדי להיות בטוח שהזיכרון יציב תן לו כמה שעות על מבחן 5
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר יש תיזמונים שמומלצים כתיזמונים טובים בתור תיזמוני ביינים אני לא רוצה ישר לעלות ל 2-2-2-5 ולשרוף את הזיכרון אני מעוניין לעלות קצת לעשות את המבחן ואז להחליט אם להמשיך או לא כאמור אני עכשיו על 3-3-3-8 (שאני לא יודע אם זה אמור להיות התיזמון המקורי אפילו)
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר תגיד מה יקרה אם אני ינסה מתך נגיד 1.65 עכשיו אני על1.6 ואני יכוון תיזמונים ל2-2-2-5 אז זה יוריד אוטומתית לתיזמונים שהוא יכול לעמוד בהם במתח הזה ?או שזה יעבוד אבל פשוט לא יהיה יציב? מתח גבוה יותר לא מגביר את התיזמונים אלה נותן יציבות לתיזמונים נמוכים?מצטער שאני שואל הרבה שאלות פשוט אין לי ניסיון וכל זיכרון עלה 810X2 אני לא רוצה להרוס אותם
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים גם אם ממש תנסה לא תצליח להרוס אותםאני לא יודע כמה המקסימום מתח לזיכרון אצלך בלוח אבל עד 2.9 בערך זה בסדר לתתתשים את התזמונים על 2-2-2-5שים מתח בערך 2.6 (אמור להספיק אבל אם לא אז תעלה קצת)מתח גבוה יותר אמור לתת יותר יציבות
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר תודה גבר אז אני יעשה מה שאמרת אם הם לא יהיו יציבים אני יעלה מתך כי באתר רשום שהם נוסו על 2.7 והיו יציבים אם ימצאו שגיאות ב2.6 אני ילה ב5 עד שלא יהיו שגיאות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.