פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ניסתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד אחרי שעשיתי oc קטן למחשב והטמפ ניראת לי טיפה לא הגיוניתCPU 31 °C (88 °FMotherboard 35 °C (95 °Fהשתמשתי בEVEREST לבדיקת הטמפואני לא יודע,זה לא הגיוני ויש לי מאוור זול שקיבלתי עם המחשב שהואhttp://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htmמה שיותר מפתיע אותי זה שהסיפיו יותר קר מהלוח אמבאיזה תוכנה אתם מציעים לי ליבדוק כדי שאני יוודא שמעלות האלה אמינות ?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים ניסתי לבדוק מה הטמפרטורה של המעבד אחרי שעשיתי oc קטן למחשב והטמפ ניראת לי טיפה לא הגיוניתCPU 31 °C (88 °FMotherboard 35 °C (95 °Fהשתמשתי בEVEREST לבדיקת הטמפואני לא יודע,זה לא הגיוני ויש לי מאוור זול שקיבלתי עם המחשב שהואhttp://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htmמה שיותר מפתיע אותי זה שהסיפיו יותר קר מהלוח אמבאיזה תוכנה אתם מציעים לי ליבדוק כדי שאני יוודא שמעלות האלה אמינות ?שאלה "לא הכי חשובה"...איזה מעבד יש לך???...
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר עם איזו תוכנה אתה בודק?רשמתי שם שאני בודק עם Everest Home Edtionתבדוק עם התוכנה של DFI...היא לא מזייפת ב100%...אני נורא לא אהבתי את התוכנה שקיבלתי עם הדיסק של הלוח אמ מעניין אותי לדעת אם יש תוכנה אחת
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים התוכנה של הלוח היא התוכנה הכי אמינה כי היא הותאמה ונבדקה על לוח כמו שלך...!!...
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר טוב בדקתי את זה עם התוכנה של הלוח אמוהוא ישב על50cבאוברקלוקאז לא בדקתי אותו במאמץמה שכן רציתי לדעת על כמה אמור לשבת amd atlon 64 3000+ 746pin ללא oc ובמארז שהטמפרטורה בו היא בערך 28 מעלות
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר אבל בביוס זה לא בודק אותו בLOAD...זה אפילו לא IDLE...אין לי מושג איך זה בודק אותו בביוס אבל אני יודע שהטמפרטורה שם היא 50 מעלות וזה ניראה לי קצת גבוהה במיוחד שבתוכנה הזו שקיבלתי עם הלוח אם קיבלתי טמפ של 45 מעלותיש סיכוי שהחישן בלוח שלי דפוק ?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים אין לי מושג איך זה בודק אותו בביוס אבל אני יודע שהטמפרטורה שם היא 50 מעלות וזה ניראה לי קצת גבוהה במיוחד שבתוכנה הזו שקיבלתי עם הלוח אם קיבלתי טמפ של 45 מעלותיש סיכוי שהחישן בלוח שלי דפוק ?יכול להיות...אבל לDFI יש דברים איכותיים....
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר יכול להיות...אבל לDFI יש דברים איכותיים....הוא מאוד איכותי היכולת שליטה שלי על כל מה שקורה בלוח היא איכתית אני יכול לעשות שם מה שבראש שליאבל מה שבאמת מעניין אותי זה כמה יושב מעבד כמו שלי בלוח שלי במחשבים אחרים =\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.