עבור לתוכן

דיסקים DVD-R מהירות X8 של SILVERLINE טובים??

Featured Replies

פורסם

הגרפים לא אומרים מה עמידות ה DYE או איכות ההדבקה.

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון אבל הם אומרים את כמות ה PO ו PI שבדיסק וזה מציין אם הדיסק נצרב טוב ואם הוא בכלל איכותי או לפחות אם הוא מתאים לצורב שבו הוא נצרב.

פורסם

כמות הטעויות חשובה בתור התחלה, אבל, אם ה DYE "מתיישן" מהר או ששתי השכבות יפרדו זה לא ממש יעזור.

פורסם

אבל אין דרך ממש לבדוק את ה DYE אלה פשוט לחכות אנחנו בתור קונים מקווים שכשאנחנו קונים מחברה כביכול איכותית כמו VERBATIM אז ה DYE ישמר הרבה זמן אבל אתה לא יכול להיות בטוח בזה.

את האמת הדיסקים שאני קניתי של סילברליין היו בגימור דיי טוב שום שאריות צבע לא היו עליהם מה שכן על חלקם היו קצת בועות בקצוות.

פורסם

אבל אין דרך ממש לבדוק את ה DYE אלה פשוט לחכות אנחנו בתור קונים מקווים שכשאנחנו קונים מחברה כביכול איכותית כמו VERBATIM אז ה DYE ישמר הרבה זמן אבל אתה לא יכול להיות בטוח בזה.

את האמת הדיסקים שאני קניתי של סילברליין היו בגימור דיי טוב שום שאריות צבע לא היו עליהם מה שכן על חלקם היו קצת בועות בקצוות.

נכון, ולכן כדאי להסתמך על נסיון של מומחים ולהצמד לחברות האיכותיות ביותר ובמיוחד במחירים של היום.

לא דיברתי על שאריות צבע . בועות - YOU MAKE MY POINT

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

קניתי היום במ.י. מערכות ב 65 ש"ח silverline DVD-R 25 units Cake package.

נצרבו ב NEC ND-2500A עם FW 1.06 במהירות x4 בלבד. עדכון FW ל 1.07 של NEC (מקורי) לא עזר.

כנראה בגלל הבעיה של התמודדות של צורבים ישנים עם מדיות מינוס.

פורסם

מה המדיה קוד של הסילברליין? לא זכור לי שיש בעיות עם ה NEC ב X8. למשל את הוורבטים -R X4 הוא צורב בכיף ב X8.

פורסם

בהחלט זה המצב במדיות עם קוד של INFOMEDIA הנקים למיניהם מזהים אותם בתור מדיה כפול 4 ורק X4 זאת אומרת אתה לא יכול לצרוב לא ב X2 ולא ב X8 או X6.

המדיות האלו על הפנים באיכות.

פורסם

לי יש כונן של NEC והמדיות של Verbatim נצרבות בהם יותר מהר(גם רשום עליהן שהן יותר מהירות).

לדעתי המאוד לא מקצועית היום המחירים כל כך נמוכים שעדיף להשקיע ולקנות Verbatim.

אם רוצים לחסוך אפשר לקנות Ritek G04.המינוס איתם זה שלפחות בצורב שלי הצריבה מוגבלת למהירות זו.

Verbatim X8 נצרב אצלי ב-X12.

מי שרוצה להשיג Ritek בזול יכול לקנות ב"קוסמוס":30 ש"ח לעוגה של 10.לדעתי משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים