עבור לתוכן

דיסקים DVD-R מהירות X8 של SILVERLINE טובים??

Featured Replies

פורסם

אם קנית מדיות שכתוב במפורש שהם 8X ושקיבלת אותם הם רק 4X,אתה יכול לדרוש החלפה ללא תמורת תשלום או החזר כספי...מה הלאה? אני יזמין CDR 52X ואקבל 4X?

• תגובות 38
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק מה שנכון נכון

אבל כבר גמרתי חצי חבילה

פורסם

צודק מה שנכון נכון

אבל כבר גמרתי חצי חבילה

אתה צורב על INFOMEDIA,איזה אינטרס יש לך ?

עדיף לצרוב על FORTIS מאשר על זה :s05:

תאמין לי אני חושב למחיר זול הכי עדיף וורבטים או ריטק.

פורסם

אני טפו טפו טפו צורב רק על סילברליין RITEKG04,כבר צרבתי יותר מ 100 דיסקים וכל דיסק בובה.

אני משיג ספינדל של 25 דיסקים ב 75 ש"ח ליד הבית שלי,ממש שווה.

פורסם

אני טפו טפו טפו צורב רק על סילברליין RITEKG04,כבר צרבתי יותר מ 100 דיסקים וכל דיסק בובה.

אני משיג ספינדל של 25 דיסקים ב 75 ש"ח ליד הבית שלי,ממש שווה.

wtf omg,אצלי זה עולה 25 ב 110,אני קונה גם סילבר ליין X4 G04 וגם ריטק G04 :}

למעשה אותו דבר.

פורסם

רוב החנויות מוכרות ב 80 שח,אצלי יש חנות קטנה שמוכרת ב 75 (חיפה).

אם אתה משלם בשביל סילברליין 4X RITEKG04 יותר מ 80 שקל,גונבים ממך.

פורסם

אתה צורב על INFOMEDIA,איזה אינטרס יש לך ?

עדיף לצרוב על FORTIS מאשר על זה  :s05:

תאמין לי אני חושב למחיר זול הכי עדיף וורבטים או ריטק.

אני בזמנו קניתי חבילה של 25 דיסקים של FORTIS וב DVD ישנים היו לי המון קפיצות מאז אני לא נוגע ב FORTIS

דרך אגב לפני כן קניתי חבילה של 10 היו של SONY היו מצויינים הבעיה לאחר כ חצי שנה 3 דיסקים נדפקו לי

פורסם

רוב החנויות מוכרות ב 80 שח,אצלי יש חנות קטנה שמוכרת ב 75 (חיפה).

אם אתה משלם בשביל סילברליין 4X RITEKG04 יותר מ 80 שקל,גונבים ממך.

אז אני מבין ש 50 שקל לספינדל 25 של SILVERLINE 8X זה דווקא עיסקה די שווה ... ;) (אבל קודם כדאי מאוד כבר להבין מה בדיוק הסיפור עם היצרנים השונים של המדייה).

פורסם

אז אני מבין ש 50 שקל לספינדל 25 של SILVERLINE 8X זה דווקא עיסקה די שווה ... ;) (אבל קודם כדאי מאוד כבר להבין מה בדיוק הסיפור עם היצרנים השונים של המדייה).

תלוי,יכול גם להיות מזויפים.

פורסם

אז אני מבין ש 50 שקל לספינדל 25 של SILVERLINE 8X זה דווקא עיסקה די שווה ...  ;)  (אבל קודם כדאי מאוד כבר להבין מה בדיוק הסיפור עם היצרנים השונים של המדייה).

איפה אתה משיג ב 50 ש"ח

פורסם

איפה אתה משיג ב 50 ש"ח

לא ממקום שאתה תוכל להשיג ;),

לגבי זיוף , כנראה לא - זה מהמקור הכי רישמי והכי ראשוני בארץ. בכל מקרה אם יש זיוף של מדיות כאלו בארץ כדאי לדעת (למרות שאני בספק שיזייפו מדייה כזאת זולה). מה שחשוב לי כרגע לברר הוא מה פשר שני היצרנים למדייה הזאת.

פורסם

לא ממקום שאתה תוכל להשיג  ;),

לגבי זיוף , כנראה לא - זה מהמקור הכי רישמי והכי ראשוני בארץ. בכל מקרה אם יש זיוף של מדיות כאלו בארץ כדאי לדעת (למרות שאני בספק שיזייפו מדייה כזאת זולה). מה שחשוב לי כרגע לברר הוא מה פשר שני היצרנים למדייה הזאת.

אין בעיה עם ה INFOMEDIA הוא פשוט צורב ב X4 ולא ב X8 חוץ מזה הכל תקין השאלה איך הוא לאורך זמן

פורסם

כן , איכות המדייה זאת בדיוק הבעייה. ברגע שזה יצרן אחר , ולא כלכך מזוהה אז זה כבר כמו לקנות כל מדייה אחרת זולה.

פורסם

כן , איכות המדייה זאת בדיוק הבעייה. ברגע שזה יצרן אחר  , ולא כלכך מזוהה אז זה כבר כמו לקנות כל מדייה אחרת זולה.

INFOMEDIA=SMARTINFO תראה ב CDFREAK מדיה הכי לא איכותית שיש

אבל לגבי SILVER LINE X4 שזה RITEK G04 זה מדיה מעולה,למרות שזה סוג ב. :x

פורסם

INFOMEDIA=SMARTINFO תראה ב CDFREAK מדיה הכי לא איכותית שיש

אבל לגבי SILVER LINE X4 שזה RITEK G04 זה מדיה מעולה,למרות שזה סוג ב. :x

אתה יכול בבקשה להביא קישור לכתבה על ה INFOMEDIA למרות שאני בהחלט מסכים שזומצדיה לא איכותית אני פשוט רוצה לראות את הגרפים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים