פורסם 2005 במרץ 1220 שנים לא בכל כרטיסי המסך יש חיישן חום שמראה טמפ'....אבל אם יש, בדר"כ אתה אמור לראות את הטמפ' בדריבר...בכל מקרה תגיד איזה כרטיס יש לך.
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים מחבר אז איך אני אמור לדעת עד איפה לעשות אוברקלוקינג כי כבר התחלתי ואני רוצה לדע מתי להפסיק להעלות.שפתאום לא יבוא לי בהפתעה והכרטיס שלי יהרס.(ואחותי וההורים שלי ישברו אותי).תודה..
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים גם לי יש כזה...חחח...חרא של כרטיס..!!...נכון??אני בניתי קירור...אבל עדיין הוא לא משהו...מה שתקבל עם OC...זה עוד 2 נקודות ב3DMARK03....ותראה בחתימה איזה OC הייתי צריך לעשות בשביל 2 נקודות בתוכנה הנ"ל....הקירור שלי זה....סינק של איזה כרטיס מסך אחר...(SIS 351)...עם מאורר של P2...ואללה אחלה...
פורסם 2005 במרץ 1220 שנים אני יודע שיש מאווררים שאשפר לקנות שבאים עם חיישן חום.. אולי אפשר לקנות כזה חיישן חום. השאלה היא איפה בדיוק ממקמים אותו ולאן מחברים אותו כדי לראות את הטמפרטורה. (דרך אגב, בצורה זו מן הסתם אפשר למדוד טמפרטורה של כל רכיב ובכל מקום במחשב)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר נו אבל אנשים עדיין לא עניתם לי על השאלה איך אני יכול לראות את הנקודות ב 3mark.. איך?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים נו אבל אנשים עדיין לא עניתם לי על השאלה איך אני יכול לראות את הנקודות ב 3mark.. איך?תריץ את התוכנה...ובסוף הוא נותן לך את הניקוד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.