עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גוף קירור Thermalright

Featured Replies

פורסם

יש לי AMD Athlon XP 2600 והמעבד שלי מתחמם. כרגע הטמפ' היא 55 מעלות אבל היא עולה כשהמחשב "מתאמץ".

אני שוקל לקנות גוף קירור די מאסיבי, בעלות של בין 150-250 שקל.

ראיתי שלפי המבחנים על דירוג הרעש ודירוג הקירור בפורום הזה - גופי הקירור הכי טובים (כולם בעלי רייטינג של מעל 9 וכל השאר מתחת ל-9) הם של חברת Thermalright ושמתי לב שגופי הקירור שלהם נראים קצת אחרת מגופים של חברות אחרות. שמתי גם לב שלא ניתן להשיג אותם ברוב החנויות בארץ.

בארץ יש דווקא היצע גדול של חברת Themaltake, אבל משום מה במבחנים לא ציינו בכלל את גופי הקירור האלה.

מה זה אומר? מי יותר טוב? מה כדאי לקנות?

מקווה שתעזרו. תודה רבה.

פורסם

אתה אוברקלוקר? איזה לוח יש לך? גוף קירור טוב שנכנס בתקציב זה ה Zalman 7000B-CU. עולה בערך 200 ש"ח

פורסם

אתה אוברקלוקר? איזה לוח יש לך? גוף קירור טוב שנכנס בתקציב זה ה Zalman 7000B-CU. עולה בערך 200 ש"ח

אבל מה הדגם של הלוח שלו....זה לא מתאים לכל הלוחות..!!...

הגופים של Thermalright באים ללא מאורר...שזה טוב...כי ככה אתה בוחר את עוצמת הרעש/יכולת קירור....אז שאתה מתכנן לקנות Thermalright תזכור שצריך להוסיף מאורר....

נראה לי שהייתי הולך על הזלמן 7700AlCu....ואם הוא לא מתאים....אז Thermalright SLK-948U עם איזה מאורר חמוד...(המאורר תלוי בכמה ברעש אתה רוצה..)...

פורסם

בגלל זה שאלתי איזה לוח אם יש לו

פורסם

הוא צודק גם גוף מאסיבי של טרמלרייט לא מתאים לכל הלוחות. אם אתה לוקח את ה sp97 אבל אם אתה לוקח משהוא עם קליפס אתה בסדר אבל אם הגוף טוב והלוח שלך לא לאוברקלוק הלכו לך 250 ש"ח.

פורסם

למה להציע לו את גרסת הנחושת המלאה שלרוב עולה יותר ושוקלת יותר?

ה 7000B-Alcu יותר קלה מבחינת משק, לרוב גם יותר זולה קצת ולא נופלת מה CU

פורסם

יש לי את 2 הגירסאות... נופלת בערך ב 2-3 מעלות, אבל אתה צודק, זה לא משמעותי. לך על ה ALCU.

פורסם
  • מחבר

רציתי להגיד קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב באשכול.

לוח האם שלי הוא : Gigabyte GA-7N400-L

עוד משהו שלא הבנתי. מה ההבדל בין AMD-64 לבין AMD Athlon. הבנתי שה-7000B ALCU מתאימה ל-64 ו- 7000A ALCU מתאימה ל- Athlon XP

אם אני קונה Thermalright כמה אני צריך להוסיף בשביל מאוורר? או שצריך מאוורר מיוחד בשבילו?

פורסם

עוד משהו שלא הבנתי. מה ההבדל בין AMD-64 לבין AMD Athlon. הבנתי שה-7000B ALCU מתאימה ל-64 ו- 7000A ALCU מתאימה ל- Athlon XP

אם אני קונה Thermalright כמה אני צריך להוסיף בשביל מאוורר? או שצריך מאוורר מיוחד בשבילו?

אז ככה...ה7000B לא מתאים ללוח שלך....וה7700 בכלל לא מתאים למעבדי K7...

אז רד מהזלמן...!!

קח Thermalright SLK-947U עם מאורר 92mm....וזהו...

אם היה לך יותר כסף הייתי ממליץ לך על XP-90...

פורסם
  • מחבר

מה עם ה- 7000A? מתאים ללוח אם שלי?

מה זה בכלל אומר K7?

מה אתם אומרים על ה - ALX 800 של Thermalright? גם הדירוג שלו טוב יותר וגם המחיר שלו הוא 140 ש"ח. כרגע מה שנראה לי זה ה ALK 947/8 או SP-97. השאלה היא איזה מאוורר צריך להצמיד? ברור שאני רוצה מאוורר די שקט, למרות שזה פחות קריטי, השאלה מה המחירים של מאוורר כזה בערך?

פורסם

הקירור של זלמן וגם רוב גופי הקירור של טרמלרייט לא מתאימים ללוח שלך..

הבנתי שה-7000B ALCU מתאימה ל-64 ו- 7000A ALCU מתאימה ל- Athlon XP

אני לא יודע מאיפה הבנת את זה - אבל ההבדל היחידי בין A ל B הוא שיפור בגוף קירור עצמו (משקל וכו') ולא בתאימות שלו למעבדים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.