עבור לתוכן

סטיק A-data DDR400 לא טוב או שפשוט זה מה שהוא מסוגל

Featured Replies

פורסם

יש לי סטיק 512 של A-data DDR400.

ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת.

הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים?

המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ.

ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

פורסם

יש לי סטיק 512 של A-data DDR400.

ב HTT של 200 הוא עובד יופי על 2.5-3-3-7 אבל כשמעלים את ה HTT ל 210 הוא כבר לא מוכן לתפקד. הייתי צריך לשחרר תזמונים ל 3-4-4-8. גם הוספת מתח לזכרון לא עוזרת.

הגעתי עם התזמונים האלו עד 235 ואז הפסקתי כי כשהעליתי ל 240 המחשב התחיל להכבות לבד,למרות שהמתח היה רק 1.55 והטמפרטורות היו בסדר גמור. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

בכל אופן, לפי מה שאנשים פה אומרים הזכרון הזה יכול להגיע הרבה יותר רחוק בתזמונים נורמליים... אולי פשוט קיבלתי סטיק עם שבבים אחרים?

המטרה שלי היא להגיע ל 250 כלומר 500MHZ. ובמעבד ל 2500MHZ.

ד"א שאר המפרט הוא A64 3000+ 754, GA-K8NS, HEC 400

לפי מה שתיארת הזיכרון תקין, הוא אמור לעבוד ב 200mhz עם התיזמונים הדיפולטים וככה הוא עובד.

לפי התיאורים שתיארת זה מה שהזיכרון שלך יכול לעשות בערך.

תבדוק רק את הזיכרון, תעזר ב memtest וכמה טיפים לפני :

תוריד את המכפלה של המעבד קצת רק כדי שהוא לא יגביל אותך.

לא לשכוח להוריד את המכפלה של ה htt שאתה ב oc

ואולי עוד קצת מתח יעזור לזיכרון יעזור .

בהצלחה :beerchug:

פורסם
  • מחבר

הזכרון עובר בדיקות memtest ב 235 (לא ניסיתי יותר גבוה) אבל בתזמונים עלובים של 3-4-4-8... לפי מה שאנשים אומרים הזכרון הזה אמור לעשות 235 ב 2.5-3-3 (חבל שאני לא מוצא ציטוטים של אנשים - אני זוכר ש SubX אמר משהו כזה). הוספתי מתח לזכרון עד ל 2.7 שזה מה שהלוח העלוב שלי מסוגל להוסיף, וזה לא עזר, אי אפשר להוריד את התזמונים.

עכשיו בקשר לדברים האחרים - למה להוריד מכפלה למעבד? אם אני מוריד אז גם המהירות הסופית של המעבד יורדת, לא?

ובקשר למכפלה של ה HTT, מה זה אומר בדיוק? עכשיו זה עומד על 4 או 4.5, אני לא זוכר. על כמה זה אמור להיות בסטוק ועל כמה ב OC?

ובקשר לזה שהמחשב שלי נכבה כל הזמן כשהעליתי ל 240? לא הצלחתי אפילו להריץ memtest כי הוא פשוט נכבה לי כל הזמן. יש לך מושג מה יכול לגרום לזה?

ההימור שלי זה הספק...

פורסם

בדקתי ADATA PC3200 בלוחות NF7/NF8/Ultra-D על מהירות של 550Mhz בתזמונים 3-4-4

על הNF7 הם הצליחו 550Mhz בתזמונים 3-3-3

הזכרונות האלו יכולים להגיע עם אחד ממספר סוגי צ'יפים : CH5 / TCCC / BH5 , יכול להיות שקיבלת את האלו עם הCH5 ובגלל זה אתה לא יכול להגיע לבאסים גבוהים - אלו צ'יפים שאוהבים מתח גבוה , הTCCC לדוגמא כן מגיע למהירויות האלו שציינתי..

פורסם
  • מחבר

מעניין מה שאתה אומר... מישהו רוצה להתחלף ולהביא לי TCCC?

:bash:

ומה בקשר לשאול האחרות שלי.. :smile1:

פורסם

עכשיו בקשר לדברים האחרים - למה להוריד מכפלה למעבד? אם אני מוריד אז גם המהירות הסופית של המעבד יורדת, לא?

ובקשר למכפלה של ה HTT, מה זה אומר בדיוק? עכשיו זה עומד על 4 או 4.5, אני לא זוכר. על כמה זה אמור להיות בסטוק ועל כמה ב  OC?

הלוח לא יהיה יציב עם מכפלת htt גבוהה, אולי זה מה שעוצר אותך, אתה עם nforce3 250 אם אני זכון, שאתה מגיע לבאסים שמרסטים לך את המערכת 335-340

תוריד את מכפלת ה htt מ 4 שאתה עובד איתה עכשיו - סטוק ל 3 כדי שהלוח יהיה יציב.

ואפשרי שהמעבד עוצר אותך ולכן מורידים מכפלה של מעבד ולו רק לבדיקות

ובקשר לזה שהמחשב שלי נכבה כל הזמן כשהעליתי ל 240? לא הצלחתי אפילו להריץ memtest כי הוא פשוט נכבה לי כל הזמן. יש לך מושג מה יכול לגרום לזה?

ההימור שלי זה הספק...

יכול להיות.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל 235-240... הייתי חולם על 340 :silly:

אז מה לעשות עם המכפלה של המעבד? להוריד ל 9 במקום 10?

ועל מה בדיוק משפיעה מכפלת ה HTT? מה ההבדל בין 4 ל-3 חוץ מהיציבות? זאת אומרת, מה יהיה השינוי בביצועים כשנוריד ל-3?

פורסם

אתה מתכוון ל 235-240... הייתי חולם על 340  :silly:

אז מה לעשות עם המכפלה של המעבד? להוריד ל 9 במקום 10?

:smile1:

כן תוריד ל 9 ותבדוק,  אולי המעבד לא יציב ב 2400mhz?

ועל מה בדיוק משפיעה מכפלת ה HTT? מה ההבדל בין 4 ל-3 חוץ מהיציבות? זאת אומרת, מה יהיה השינוי בביצועים כשנוריד ל-3?

הציפסט שלך יכול לעבוד ב htt של 800, במצב דיפולטי :

200x4=800 וברגע שהעלת את התדר הוא עבד : 240x4=960 - והוא לא יכול לעמוד בזה וזו הסיבה שהוא לא היה יציב.

יהיה עדיף לשמור על htt נמוך מ 800 ולא גבוהה, תוריד את מכפלת ה htt ל 3 תקבל הרבה יותר יציבות בבאסים האלו : 240x3=720

פורסם
  • מחבר

הגיוני.... :nutty:

אני אנסה ואחזור עם תשובות O0

ד"א יש פה מישהו עם 3000+ NewCastle? מה הכי רחוק שמישהו הגיע איתו?

פורסם

תנסה להוריד מכפלה של המעבד, להעלות לו קצת את המתח ולהוריד את המכפלה של הHT כדי לבודד את הלחץ שיהיה רק על הזיכרון, כדי שתוכל לדעת כמה הוא יכול לעשות. בקשר לCH5, גם אני מאוכזב מהצ'יפים האלה, היו לי אותם בCMX256A-3200LL (תזמונים 2-3-2-6 ב200). הסטיקים האלה מגיעים גם עם BH5, אבל לצערי קיבלתי את v1.2 שבאים עם CH5... הם גם לא היו יציבים במהירויות גבוהות, אבל עשיתי רק שניים שלושה נסיונות, בלי להעלות מתח ובלי להרפות תזמונים יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים