פורסם 2005 במרץ 1120 שנים התחלתי לקרוא קצת על הנושא אבל הדבר היחיד שלא מפרטים כל כך זה הבלוק עצמו.ממה הוא בעצם מורכב? מה מיוחד בו?מה עיקרון פעולה?והאם ניתן להשתמש בבלוק של קירור מים? תודה לכל מי שיכול עזור!
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אני לא הכי מבין בזה...אבל זה דעתי...הבלוק של הקירור גז...מיוחד כי הוא לא מוליך קור...כי אם כן אז האחרוה של לוח אם היה מלא בקרח..(כמו בקירור חנקן)...וגם הצינורות אליו...בקשר לכרטיס מסך...אני בטוח שיש...אבל זה לא שימושי...כי קירור מים מספיק...(החום של הGPU לא הדבר שמפריע לOC רציני עם קירור רציני)...
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים רגע אני יכול לחבר לקירור גז שני בלוקים? כי לזה התכוונתיאם יש לי גז אז אני אחבר את המעבד והכ.מ. במקום לקנות גם קירור מים לכ.מ.
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים מחבר אני לא יודע אם זה היה בלוק מיוחד או מוד אבל ראיתי באחד הפורומים מערכת שגם המעבד וגם ה GPU היו מקוררי גז
פורסם 2005 במרץ 1120 שנים אני לא יודע אם זה היה בלוק מיוחד או מוד אבל ראיתי באחד הפורומים מערכת שגם המעבד וגם ה GPU היו מקוררי גזאני גם ראיתי אחד כזה....אבל לא נראה לי שהוא עשוי במיוחד לGPU...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.