עבור לתוכן

פשוט מסקרן... אנווידיה עדיין לא מצאו תיקון מושלם ל Refresh Rates.

Featured Replies

פורסם

עוד מימי ה Geforce II Mx שלי וגירסאות 2x, לא הצליחו לפתור את הבעיה המוחלטת של קצב הרענון במשחקים ספציפיים.

כיום, אני אוחז בכרטיס מסך נוסף מבית Nvidia (ג'יטע 6600 בממשק פאקי-אקספרס) והדרייבר הרשמי העדכני ביותר (66.93), עם ביצועים חביבים מאוד, אבל ההגבלה ל 60 הרץ במשחקים כדוגמת Doom III ושאר כותרי OpenGL, פוגעת בהנאה קשות. הריצוד מחרפן אותי, שלא לדבר על הגבלת ה V-Sync. אם אינני מפעיל אותה, כל הגרפיקה משוסעת ומזוויעה.

כותרי Direct 3D נראה שמסתדרים היטב עם פונקציית ה Override המובנית בתפריטי הדרייברים של Nvidia.

איפה איבדנו את הדרך? האם הגיימרים בעולם מפגינים אדישות כלפי התופעה? האם לכל הגיימרים יש מסכי גביש? מה נסגר?... עד מתי תוזנח התמיכה ב OpenGL?

פורסם
  • מחבר

:screwy:

למרות שאני לא נוהג להקפיץ ת'ראדים, העניין די מעיק ונראה לי די משונה שאף אחד לא מגיב.

אני היחיד שסובל מתופעת 60 ההרץ במשחקים מסויימים?... ממש לא נראה לי. אשמח לדעת מה הפתרון לבעיה המציקה הזו, בבקשה.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את 75.90, הבעיה עדיין ממשיכה.

מטריד להחריד. מה שגם, לאחר הגדרה ידנית של כל אחד מתדרי הרענון השונים פר רזולוציה, המצב חוזר ל Default ברגע טעינה מחודשת של העמוד, זה אמור להיות ככה? - מצורפת תמונה.

חשוב להדגיש, גם בגירסת הדרייברים 66.93 וגם בנוכחית, ישנם משחקים שבאמת רצים ב 100 הרץ, כפי שאני רוצה. אבל מה עם אלה שלא?!?!?!?! :pissed:

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

ממש מוזר, לי הדבר לא עושה בעיה, ואצלי אני גם כן הייתי צריך לשנות את הOVERRIDE הזה שהבאת תמונה שלו, אבל אצלי זה עבד

אני ממליץ לך להתקין את הדריברים של OMEGA, הם משרתים אותי נאמנה (למרות שאני לא בטוח שזה תומך 6600 כי הם מבוססים על 6.87)

לי בכל אופן יש 6800GT, אין לי את הבעיה, ויש לי מסך MAG19 בן 4 שנים שרץ ב85 ריפרש על 1280X1024

מוזר שלך יש את זה

פורסם
  • מחבר

כנ"ל גם לגבי האומגה. אוף! :'(

פורסם

הנה לך תוכנה מצויינת , תומכת בכל המסכים וכרטיסי המסך , תשנה בה(לא חייב לעשות ריסטרט נראה לי) , והכל יעבוד

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כבר שנים שלא נתקלתי בבעיה הזאת (גם על GF3 וגם על 6800GT).

ככל הנראה הבעייה איפהשהו אצלך - לכן לדעתי דבר ראשון אתה צריך לשנות את הכותרת הקצת משמיצה ולא נכונה הזאת.

אני מאוד מאמין שאם תקח הארדיסק אחר ותתקין נקי מערכת הפעלה מעודכנת עם דריברים מלאים אחרונים , הכל יעבוד לך כמו שצריך.

לחלןפין אתה יכול לנסות הסרה מלאה של הדריברים ולאחר מכן הסרה עם תוכניות הסרה ספצפיות ורק אז התקנה של דריבר מעודכן , למשל ה 71.90 שהוא WHQL.

בהצלחה.

פורסם

זה הדבר היחיד שפתר לי את הבעיה (לא בדקתי את התוכנה שהביאו פה)

http://www.pagehosting.co.uk/rl/

נכנסתי עכשיו לאתר וראיתי שהקובץ שהביאו לפני פה זה בעצם אותו פיתרון לבעיה אבל באופן קבוע .

פורסם
  • מחבר

הנה לך תוכנה מצויינת , תומכת בכל המסכים וכרטיסי המסך , תשנה בה(לא חייב לעשות ריסטרט נראה לי) , והכל יעבוד

הגואל. :yelclap:

תודה רבה! ריפורס פתרה את הבעיה.

Ice2k, בניגוד להרבה מאוד משתמשים אי-שם, לפני שאני פותח ת'ראד בסגנון, ככל הנראה שניסיתי כמעט כל דבר אפשרי ועדיין לא נפתרה הבעיה.

Nvidia עדיין מספקת דרייברים בעלי תמיכה חלקית, עובדה.

פורסם

ציפיתי שהתגובה הזו תהיה השניה בת'ראד. refresh force to the rescue, כאילו דהה?!

פורסם

כן אה

זאת אולי התוכנה הכי טובה לבעיה הזאת (וגם הכי מוכרת)

היא קיימת כבר כמה שנים...

פורסם
  • מחבר

refresh force to the rescue, כאילו דהה?!

תראה, בתור ATI FanBoy, לא "הורגלתי" לדברים כאלה. הייתי מתקין את הדרייבר, הכל היה רץ חלק ויפה.

Nvidia חייבים לתסבך ת'כל. בגלל מחדלים כאלה, נטשתי ת'חברה הזו.

כיום אני רואה שהמצב עדיין לא השתפר, אילו רק ל ATI היתה אלטרנטיבה טובה יותר מה X700... :nixweiss:

פורסם

גם לATI הייתה את הבעיה הזו, אבל היא נפתרה בקטליסט הראשונים

פורסם
  • מחבר

אחרי יותר משלושה דורות של מלחמה הדוקה בין שתי החברות, הייתי מצפה לכך גם מ Nvidia.

מאז יציאת הקאטאליסט הראשונים, שיפור הדרייברים של ATI נמצא במגמת עליה מתמדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים