עבור לתוכן

מעבד פרסקוט מתחמם מאוד.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי מעבד P4 3GHZ PRESCOTT החום שלו כאשר הוא לא בעומס הוא 55 מעלות, כאשר אני מפעיל משחק למשל, החום עולה עד ל66 מעלות.

המאוורר והצלעות קירור של המעבד הם המקוריים של אינטל שמגיעים עם המעבד.

המארז אצלי מקורר מאוד, אחרי טיפול אתמול, הטמפ' בו היא 30 מעלות ובעומס 32. (לפני הטיפול היה 38 בחוסר עבודה.)

מה אפשר לעשות בעיניין הקירור ?

המארז מקורר בצורה המקסימלית שאפשר, אבל המעבד עדיין חם מאוד.

יש לציין שאני לא עושה OC במעבד הזה, זה הכל על עבודה רגילה לחלוטין.

פורסם

תקנה סיילנט טאור...אבל אני בספק אם זה יעזור כל כך...

אומרים על פרסקוט שהם מתחממים מאוד..אפילו ראיתי משהו מטגן עליו חביתה..... :jump:

פורסם
  • מחבר

אמממ... סליחה על הבורות, מה זה סיילנט טאוור ?

זה תקין החום שמוזכר ? או שהדבר יכול לגרום לבעיות ?

פורסם

סיילנט טאוואר זה גוף קרור למעבד. חום גבוה מקצר את חיי המעבד. בנוסף, אם אתה מתכנן OC חובה לדאוג לקרור המעבד

פורסם

אני סובל מאותה בעיה.  עזוב את הסיילנט טאואר וקח משהו יותר רציני.  בשבוע האחרון חרשתי הרבה מאוד מאמרים על גופי קירור.  שלושת גופי קירור האוויר הכי טובים היום בשוק הם ה-XP-120 של תרמלרייט (לא צייינת אם התושבת שלך זה 775.  אם כן זו בעיה, כי החיבור לתושבת הזו נמכר בנפרד ולא הגיע לארץ), הביגטייפון של תרמלטייק והזלמן 7700, בסדר הזה.  העלות של כ"א מהם היא בין 200 ל-200 ש"ח.

בגלל הבעיה של החיבור אני אקנה היום את אחד מהשניים האחרים.  אם אתה עוד בשלב של התלבטות, חכה יומיים ואני אדווח לך על השיפור.

פורסם

הXP-120 מומלץ ביותר. לי יש את הדגם הקודם SP-94 וקיבלתי איתו תוצאות טובות ביותר (ראה בחתימה)

פורסם

אם אתה לא עושה OC , אין סיבה להשקיע כסף על גוף קרור אחר

גופי הקרור של אינטל נחשבים טובים אפילו ל-OC

55 מעלות זה טמפרטורה סבירה לפרסקוט והוא מסוגל לעבוד הרבה שנים כך (גם מעבדים אחרים או כרטיסי מסך ), יעמדו בזה

מנסיון שלי , אני ממליץ לקחת שואב אבק ולעבור איתו על גוף הקרור ,(גוף הקרור צובר אבק עם הזמן , והיעילות שלו פוחתת )

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה רבה על התגובות.

שנית, אני לא מתכוון לעשות OC, באמת שלא, אני פשוט מפחד שזה יקצר את חיי המעבד שלי ויוריד לי את הביצועים.

LIPA, המעבד ב-55 מעלות כאשר הוא במנוחה, כאשר הוא עובד הוא מגיע ל-67 מעלות.

פורסם

הפרסקוט ידוע בהתחממות יתר שלו, המליצו לך פה על גופי קירור רציניים וטובים, חוץ מזה, אין כל כך מה לעשות.

אם לא תעשה OC אני מניח שהמעבד יוכל לעבוד ככה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים