עבור לתוכן

טמפרטורות לא הגיוניות!!!

Featured Replies

פורסם

כל התוכנות מזייפות בלוחות GB

תבדוק טמ''פ עם התוכנה שבאה עם הלוח

• תגובות 30
  • צפיות 1.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בדקתי בביוס ויצא לי כמו שה tsystem נתן כמו שחשבתי מההתחלה שזה 32-35 אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כי אני לא יכול לעשות אוברקלוק ואת הזכרונות האלה קניתי רק בשביל אוברקלוק והמחשב קורה אותם רק 400 מישהו יכול לעזור בבקשה :s05:

פורסם
  • מחבר

את הבעיה הזאת פטרתי מרחתי משחה תרמית ועכשיו הטמפרטורה על load אחרי 10 fsb היא 34-36 אבל מה קרה לי עכשיו הוספתי עוד 5 fsb והמחשב נתקע ונאלסתי לאפס את הביוס דרך הג'אמפר מישהו יכול לעזור לי בזה? כי אני עדיין בתחילת האובר זה מוזר:(

פורסם

הטמפרטורה שאתה צריך לבדוק היא הTCPU ולא הTSYSTEM

TCPU זה המעבד והוא זה שבדרך כלל מגביל את האובר ביגלל חימום סתכל דרך הביוס מה הTCPU שלך ותרשום פה

כמו כן תנסה להוריד את המכפלה של המעבד ותנסה לעלות את הFSB עדיין ניתקע?

תחזיר את המכפלה ותוריד את התיזמוני זיכרון ליותר רגועים ככה תבדוק שהזיכרון לא מגביל אותך

פורסם

1.תקרא את חוקי הפורום ותפסיק לשלוח הודעות אחת אחרי השניה ברציפות - בשביל זה יש עריכה.

2.כשהטמפרטורה של המעבד היא סביב ה 70+ תתחיל לדאוג...

3.אם אתה רוצה לבצע אוברקלוק תדאג לקירור יותר טוב מהסטנדרטי שמגיע עם המעבד.

4.System זאתי הטמפרטורה של הצ'יפסט ולא של המעבד!!

ודבר אחרון אם אתה לא מבין בזה (וכניראה שלא כל כך) כדאי שקודם תלמד מה עושים איך עושים ואחרי זה תתחיל לעשות אוברקלוק.

פורסם
  • מחבר

קודם כל כבר אמרתי שהטמפרטורה בביוס היא 30 בלי אובר וגם אחרי אובר של 10 fsb זה עדיין 34 .. ועוד משהו יש לי את הזלמן שהוא לא סתם קירור 7700

פורסם

אם אתה מצפה לקבל עזרה תקרא את מה שאני כותב....

ובמילים אחרות אני כבר פעם עשירית שואל אותך מה הטמפרטורה של המעבד (דרך הביוס) ואתה נותן לי את זו של הלוח

פורסם
  • מחבר

אח שלי אמרתי לך כבר שהיא בין 34-36 אחרי אובר של 10 fsb ובלי כלום היא 29 :) אולי כדאי להוסיף מתח לזכרונות ולמעבד? כי המתח של ה vcore הוא 1.4v

פורסם

תוריד מכפלה של המעבד (אפילו ב2-3 מספרים) ואז תעלה את הFSB ככה שתדע מה מגביל אותך....אם אחרי שאתה מעלה מכפלה המערכת עדיין לא עולה כנראה שזה הזיכרון ואז אתה יכול לנסות לעלות מתח לזיכרונות (בעדינות) אם אחרי הורדת המכפלה המערכת עולה תגיע לFSB המקסימלי ואז אתה יכול לנסות לעלות מתח למעבד ולאט לאט לנסות לעלות חזרה את המכפלה

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה היא שהמכפלה על default למרות שהיא x10 כי ה fsb 200 והמעבד 2000 אבל יש לי בעיה בלוח הזה שהמתח של ה vcore לא ניתן לשינוי הוא לא משתנה

פורסם

ברגע שאתה מעלה FSB אז המהירות מעבד עולה מהירות מעבד = מכפלה * FSB

אז אם תוריג את המכפלה לא תיצטרך לעלות מתח וככה תדע אם הזיכרון הוא זה שמגביל

פורסם
  • מחבר

הורדתי את המכפלה מ 10 ל 9 וזה עדיין נתקע על 215 ... נתתי מתח לזכרונות ולמעבד וזה עדיין נתקע לי:( שחררתי תזמונים מ 2.5 ל 3 וזה עדיין אותה הבעיה שמתי 214fsb וזה הצליח והטמפרטורה 35 אבל אני לא יודע למה זה ככה עם 215 ומעלה :nixweiss:

פורסם

כנראה שהזיכרון מגביל אותך

תוריד אותו ל166

פורסם

הוא רוצה לעלות FSB אז איך הוא בדיוק יוריד ל166? :nixweiss:

פורסם

בAMD64 כך בנוי המחלק

אם הוא יוריד את הזיכרון ל166 וישים את הHTT על 240 (למשל)

אז הזיכרון יעבוד ב200 ולא יגביל אותו

166 זה יחס של 5:6

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים