פורסם 2005 במרץ 820 שנים אנשים החלטתי בלב שלם שאני רוצה לעשות oc למעבד שלי (משהו קטן). שמתי תמונה של ה cpu-z. מקווה שתוכלו לעזורלי, לציין את המגבלות של המעבד שלי, הרכיבים האחרים שצריך לקחת בחשבון, והתוכנה שכדאי לי להשתמש בה. המעבד שלי מגיע במאמץ ל 45-46.תודה.. ניר.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים תן קצת פירוט איזה זיכרון וכל זה... ודרך אגב לפי מה שאני יודע לא תגיע רחוק כי המעבד שלך הוא לא ממש טוב באובר...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר תן קצת פירוט איזה זיכרון וכל זה... ודרך אגב לפי מה שאני יודע לא תגיע רחוק כי המעבד שלך הוא לא ממש טוב באובר...הנה:[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים חבל על הזמן, הליבה הזאת שונאת OC , לא תגיע רחוק וגם לא קרוב עם הליבה הזאת ... גם לי יש מעבד עם הליבה הזאת והיא לא עברה את ה 1.9 (סטוק 1.7)בכל מקרה אם אתה בכל זאת רוצה להעלות חפש בביוס CPU FREQUNCY או משהו דומה כמו FSB - אצלך הוא אמור להיות על 100 , תתחיל להעלות אותו בקפיצות של 3-5 ואז תשמור שינויים צא לווינדווס תריץ PRIME95 ל-3 שעות בתיקווה שלא יתקע, אם נתקע אז תלך לביוס ותוריד טיפה, אם לא אז אתה יכול להמשיך להעלות, רק תדאג לטמפ סבירה.אם אתה רוצה הסבר יותר מקיף תעשה חיפוש כי ענו על שאלות כאלו מלא פעמים
פורסם 2005 במרץ 920 שנים קשה לי להאמין שתמצא משהו לאוברקלוקינג בביוסיש לך לוח של אינטל (INTEL GARIBALDI)
פורסם 2005 במרץ 920 שנים לי יש מעבד עם ליבה כמו שלך רק עם 1.7 (ואני מגיע ל1.9)...אני שומר על המעבד מתחת ל55...במצב של LOAD...
פורסם 2005 במרץ 920 שנים מחבר אנשים אני כבר כתבתי את זה פעם בעבר, אני לא מצליח להיכנס לביוס..אני לוחץ על delete, על tab, ואני לא מצליח להיכנס הוא פשוט טוען את הוינדוס ועולה.. מה אני עושה?
פורסם 2005 במרץ 920 שנים יכול להיות שזה גם אחד הF בכל מקרה אין לך מה לחפש שם בקשר לאוברקלוק כי יש לך לוח של אינטל
פורסם 2005 במרץ 1020 שנים מחבר מה אתה רוצה להגיד שאין מצב שאני עושה אוברקלוקינג אפילו קטן למעבד.גם לא עם איזו תוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.