פורסם 2005 במרץ 820 שנים מזל טוב!! אתה מוזמן לשים את זה בחתימה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר אתה לא מיתבייש? ואתה עוד המנהל.. תגיד לי, הכל בסדר איתך? הבן אדם זכה בתעודת "Fanboy Membership" רישמית של האתר...!
פורסם 2005 במרץ 820 שנים המשתמש זכה ,זאת אומרת שהוא פאנבוי.מה זה פאנבוי?זאת אומרת מעריץ נלהב.וזה טוב?
פורסם 2005 במרץ 820 שנים איזה זכויות מקנה התעודה? הנחה בבתי קולנוע? נסיעה חינם בתחבורה ציבורית? יש דמי חבר/מנוי? תפרט קצת...
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מזל טוב!! אתה מוזמן לשים את זה בחתימה... ניסיתי לשים את זה בחתימה אבל זה גדול מידי. מה נימוקי חבר השופטים (רצוי עם קישורים) ? מי עוד זכה חוץ ממני בעבר בתעודה כזאת? מה התעודה מקנה לבעליה? מה מטרת הענקת התעודה? הנימוס מחייב שמעניק התעודה יענה על השאלות הנ"ל.
פורסם 2005 במרץ 820 שנים ומה עם תומכי אינטל הפנאטיים? גם להם מגיעה תעודת "אני פאנבוי ויש לי טרקטור פרסקוט בחדר"
פורסם 2005 במרץ 820 שנים מחבר במה זכיתי? ניסיתי לשים את זה בחתימה אבל זה גדול מידי. מי עוד זכה חוץ ממני בעבר בתעודה כזת? למה? זה דווקא סבבה בחתימה, שים את זה שם... ואתה הראשון!
פורסם 2005 במרץ 820 שנים חחחחחחחחחחחחחחחח כולם רציניים "איך זוכים?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחN0000000000000BB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.