עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כמה שאלות לגבי אוברקלוקינג..פירוט בפנים...

Featured Replies

פורסם

טוב אז התחלתי להתעניין באוברקלוקינג קראית את שתי המדריכים שיש במאגר (לא עוזרים בגרוש...)וגם עשיתי חיפוש פה בפורום..וקראתי קצת...עכשיו זה המפרט שלי:

CPU Properties

( Intel Pentium IIIE, 800 MHz (6 x 133-מעבד

Asus CUV4X-לוח אם

256מגה של SDRAM

nVIDIA GeForce 256 Gigabyte GA-GF2560-כרטיס מסך...

(תגידו לי עם אני יכול לעשות ביכלל אוברקלוק עם המפרט שלי..)

עכשיו ניסיתי לעלות את הFSB במעבד לפי מה שהבנתי עושים את זה דרך הביוס אבל לא הצלחתי לימצוא איפה זה...חיפשתי אפשרות אפשרות ואין כלום..

זה הביוס שלי:

BIOS Type- Award Modular BIOS v6.0

אולי המעבד שלי סגור או נעול או משהוא כזה..

אז אמרתי לעצמי שנתחיל עם הכרטיס מסך...אז הורדתי את התוכנה :

GeForceTweakUtility

ומשמה העלתי טיפה את ה core cloc k ואת ה-memory clock העלתי בקצת בהתחלה זה היה 120-166 והעלתי ל-135-181 עכשיו הבנתי שזה אמור לחמם את הכרטיס מסך אז הורדתי את התוכנה-SpeedFan ליבדוק את הטמפרטורות אבל לא הבנתי בתוכנה כלום...אז הבאתי תמונה מצורפת של מה שכתוב אחרי "האוברקלוק" תגידו לי אם זה טוב ואם אפשר הסבר קטן איפה זה החום של הלוח אם ואיפה של המעבד ואיפה של הכרטיס מסך וכל השאר...

אז בעיקרון השאלה שלי היא לגבי התוכנה

SpeedFan

ואיפה אני מעלה את FSB בביוס שלי...כי לא מצאתי את זה...אהה ולא שיניתי ולא הוספתי שום קירור במחשב..אם זה חשוב...

(בתודה דני :P)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

דבר ראשון , תמצא את דף המוצר של הלוח אם. או באתר של ASUS או אולי בגוגל מחזיקים עותק.

תשיג את מדריך המשתמש של הלוח ושם יהיה כתוב כל מה שצריך .

בנוסף חפש סקירה/ות של הלוח אם הזה , שהיה מאד נפוץ . זה יעזור לך להבין עם מה יש לך עסק.

הביוס , כפי שכתבת , זה שם כללי . מה שאתה צריך זה שם פרטי של גרסת הביוס שמותקנת , ואת זה תראה בסוף השורה התחתונה שמופיעה בתחתית המסך הראשון של הבוט. או שתשתמש בתכנה כמו AIDA שנותנת את האינפורמציה הזו.

המעבד שלך לא הכי טוב לאוברקלוק כי 133 זה הBUS הכי גבוה לP3 והמכפלה נעולה ע"י אינטל . אז אולי , אם הלוח יאפשר תצליח להעלות את הBUS ל140. כלומר 6*140 .

בד"כ נדרש להעלות את הוולטאז' של המעבד כדי לקבל אוברקלוק יציב . אבל לא תמיד. המעבד שלי , את'לון XP רץ ב200 מ166 דיפולט בלי תוספת וולטים.

בכל מקרה בודקים אוברקלוק ע"י אימוץ המעבד - זכרון. עם עין על הטמפ'. הכל צריך לפעול כרגיל. או שזה לא שווה ואף מסוכן למעבד.

לגבי כ.המסך . העיקרון זהה . דף מוצר, עידכונים אם יש. סקירות המוצר בגוגל.

יש תוכנות לאוברקלוק אבל יש אפשרות דרך הדרייברים של נוידיה - חפש קובץ REG שנקרא COOLBITS שבעיקרון מפעיל דף לאוברקלוק בדרייברים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.