פורסם 2005 במרץ 520 שנים החללית Smart-1 של סוכנות החלל הארופאית צילמה את אתרי הנחיתה האמריקאיית למתרות כיול המערכת האופטית שלה.http://story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=96&ncid=753&e=10&u=/space/20050304/sc_space/endofconspiracytheoriesspacecraftsnoopsapollomoonsites
פורסם 2005 במרץ 720 שנים כל מי שמאמין בשטות הזו שלא הגענו לירח סתם דפוק שרוצה לשנוא את המערכת ולהאמין בשטויות.היה פעם גיבוי למקרה שארה"ב לא תגיע לירח אבל לא ממישו את זה בכלל.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים כבר מזמן ידעתי שזה שטויות עוד שפירסמו את התרד עם הסירטון ההזוי ההוא של הפנסיונר שמחפש מאיפה לחלוב כסף בשביל הוורדים שלו בגינה.זה פשוט לא הגיוני שכזה אירוע היסטורי יפברקו אנשים נפלו על הראש.
פורסם 2005 במרץ 720 שנים נחתו על החלל...המורה שלי לפיזיקה(הוא לא סתם איזה טמבל.. זה יורם אורעד למי ששמע ומי שלא שיכתוב בגוגל..) אמר לי שנחתו על החלל ומתי שהם נחתו עם שמו שם מראה מיוחדת או משהו כזה שמקרינים עליה ליזיר מפה ואז אפשר לבדוק את מהירות האור ועוד כל מני דברים כמו למדוד את המרחק מכדור הארץ..
פורסם 2005 במרץ 720 שנים לא נחתו על הירחולמעשה כל הקטע שקולמבוס מצא את אמריקה זה שטויות..... כל היבשת הזאת ממוקמת בכלל במדבר באזור 51 שנמצא על הירח שעוד לא הגענו אליו
פורסם 2005 במרץ 820 שנים נחתו על החלל...המורה שלי לפיזיקה(הוא לא סתם איזה טמבל.. זה יורם אורעד למי ששמע ומי שלא שיכתוב בגוגל..) אמר לי שנחתו על החלל ומתי שהם נחתו עם שמו שם מראה מיוחדת או משהו כזה שמקרינים עליה ליזיר מפה ואז אפשר לבדוק את מהירות האור ועוד כל מני דברים כמו למדוד את המרחק מכדור הארץ..אם המורה שלך כול כך חכם למה אתה כותב בכזאת צורה? למה לבייש אותו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.