פורסם 2005 במרץ 420 שנים תגיד לי, מה יש לך? מה אתה מיוחד? דיי לפתוח את אותו ת'רד בכל מקום, די!! אז יש לך קירור מים \ גז, אתה עדיין לא מעל חוקי הפורום, וזו לא פעם ראשונה! אז תפסיק. דרך אגב, חיפוש קצר היה עונה לך על השאלה.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר תגיד לי, מה יש לך? מה אתה מיוחד? דיי לפתוח את אותו ת'רד בכל מקום, די!! אז יש לך קירור מים \ גז, אתה עדיין לא מעל חוקי הפורום, וזו לא פעם ראשונה! אז תפסיק. דרך אגב, חיפוש קצר היה עונה לך על השאלה. טוב טוב קודם כול אני יודע שאני מגזים וזה בגלל שאני חוזר לבית שישי שבת כול שבועים כך שיש לי הרבה שאלות שאני צריך תשובות אליהם שבגלל שאני לחוץ על זה אני רושם בכמה מקומות... אז סורי.. בכול מקהר אתה אומר שאפשר למצוא דווקא חיפשתי בפורום ולא מצאתי אולי תוכל לתת לי לינק להורדה... תודה..
פורסם 2005 במרץ 520 שנים Nתי חיפשת? אני אתמול \ שלשום ראיתי נושא שנתנו שם לינק לתוכנה הזו, זה בפורום גראפיקה, חיפוש נעים.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר לא תוכל לתת לי לינק?ואני לא צריך תוכנה אני צריך ביוס ..אולי אינ לא כותב בחיפוש משהו כמו שצירך....
פורסם 2005 במרץ 520 שנים כאן תמצא כל מה שאתה צריך : גרסאות ביוס של היצרן שלך , תכנות לשינוי הביוס ופלאש וכמובן הוראות http://www.mvktech.net/download.php?view.548להסברים מפורטים של אנשים כנס לפורום ב NVNEWS שעוסק בפריזים של 6800GT ו ULTRA . וכמובן גוגל אתה צריך מאד להזהר עם הוספת וולטאז' KGPU מעל למה שמקובל לסידרה ! . יש לך כרטיס יקר ולא עושה רושם שיש לך צורך באוברקלוק עדיין .
פורסם 2005 במרץ 520 שנים מחבר אני מכיר את כול הביוסים של האתר הזה ושום ביוס לא נותן יותר מ1.5 וולט לליבה.. בגלל זה שאלתי עם מישהו מכיר....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.