עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה עם OC לGeForce FX 5200

Featured Replies

פורסם

קראתי את המדריך על OC (חלק 2) ורציתי לנסות וליישם את מה שכתוב מדריך (בפעם הראשונה בחיי) ע"י שימוש בתוכנה

בכל מקרה, העמסתי עליו טיפה, וכלום לא קרה.. לא עליה בטמפ', ולא כלום (גם כשהעמסתי עליו עם ה ATITool)

אז העלתי טיפה יותר את ההרצים (Mhz) ופתאום המסך התחיל לעשות צורות לא ברורות, אז עשיתי ריסט ישר וכשראיתי שגם אז אני לא רואה כלום

חוץ מריבועים לא ברורים על המסך רישמית נפל לי הלב לתחתונים וכיביתי את המחשב. :-X

אחרי כמה דקות הדלקתי אותו וראיתי שהכל חזר להיות כשורה כצעד ראשון מחקתי את התוכנה ד"א המערכת הפעלה השניה שלי

בשביל שכשאני יפעיל את המערכת הפעלה הראשית שהתוכנה לא תשנה לי שוב את ה OC של הכ.מסך.

בכל מקרה.. אחרי התקף לב לא קטן - מישהו מוכן לתת לי מדריך ***טוב*** ומפורט לאיך לעשות OC לכרטיס מסך

(עדיף עם התייחסות לכ.מסך כמו שלי)

בתודה מראש, תומר.ש

פורסם

ראשית - איך מדדת טמפ' ל-5200?

שנית - כאשר מעלים את תדר הכרטיס גבוה מדי הוא יתחיל לעשות בעיות. OC מוגזם לזכרונות יוביל לארטיפקטים (הפרעות תמונה) בדמות קוים שבורים ולא קשורים, OC דומה לליבה ייצור נקודות לא קשורות ואף יתקע את התצוגה למספר שניות. בכל מקרה, כל עוד אתה לא מתעסק פיזית עם הכרטיס אין סיבה שתחשוש מנזק בלתי-הפיך. ברגע שנתקלת באחת הבעיות הנ"ל, פשוט הנמך במעט את המהירות עד שתגיע לתצוגה נטולת הפרעות.

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

אני מנטר את הטמפ' של המחשב שלי אשכרה 7\24... בעזרת speedfan

ממליץ לי עליה?

מה בנוגע למדריך?

בתודה מראש... תומר.ש :yelclap:

פורסם

אין לך חיישן טמפרטורה על הכרטיס, כך שלא משנה מה ספיד-פאן רושם לך - זה מידע שגוי. אם אתה רוצה למדוד את הטמפ' של הכרטיס שלך, עליך לחבר חיישן חיצוני.

בקשר למדריך כבר אמרתי לך מה לעשות. :hi:

הגבר את המהירות עד שתיתקל בארטיפקטים, ואז תרד עד שהתמונה מתייצבת.

פורסם
  • מחבר

רגע רגע רגע.. אם אני לא יודע ב100% שהטמפ' שאני רואה בתוכנה היא נכונה אז איך אני יכול לדעת אם ה OC שלי לא יעשה נזק??? או יחמם את הכרטיס יותר מידי...

וכמה זמן יקח לכרטיס להגיב לשינויים ב הרצים? כלומר כמה זמן אני אצטרך להיות עם האצבע על הדופק לפני שאני מוריד את ההרצים עד שהתמונה תחזור לעצמה??

בתודה מראש, ותודה על כל העזרה עד עכשיו.. תומר.ש :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

שמע גבר, אתה חייב לקרוא הודעות עד הסוף. :P

כל עוד לא ביצעת שינוי פיזי לכרטיס (חוץ מ-OC) אין סיבה שיקרה לו משהו. גם אם הוא מתחמם יותר מדי הוא מקסימום ייתקע, יתקרר ויחזור לעצמו. לא יותר מזה.

במקרה שנתקלת בארטיפקטים אתה לא צריך לחכות לכלום. פשוט צא מהמשחק, תנמיך את המהירות ונסה שנית. אפשרות אחרת היא לדאוג לקירור יותר טוב לכרטיס.

פורסם

רגע!!!

למה עם ati tool???

זה מיועד לכרטיסי מסך של ati, לא?

פורסם

נכון... גם אני לא הבנתי מדוע השתמשת ב- ATITOOL הרי יש לך GF... כלומר NVIDIA... אתה צריך להשתמש בתוכנה בשם RIVA TUNER

על מנת לעשות OC לכרטיס המסך שלך..

תוריד מפה:

http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=0A14GCPWQ35N23I8JH6OE7PS5G

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.. באמת שלא ידעתי. :nixweiss: פשוט ראיתי באיזה נושא אחד בפורום שמישהו השתמש בה אז חשבתי שהיא תוכנת בדיקה אוניברסלית, לכל סוגי כ.המסך.

אבל תודה על התיקון... עכשיו אני ינסה את התכונה ונראה מה קורה  :xyxthumbs:

עריכה:

ד"א, למישהו יש איזה מדריך בסיסי לתוכנה? ככה שאני אדע שאני עושה את הבדיקה כמו שצריך.. לבינתיים עדין לא הבנתי איך אני עושה בדיקה *בכלל*

בתודה רבה מראש, תומר.ש :hi:

פורסם
  • מחבר

יישמתי את כל מה שהסברתם לי, וברגשתי מחוייבות לחזור אליכם ולתת לכם תוצאות....

אז ככה:...

התוצאה הטובה ביותר שהצלחתי להגיע אליה עם Engine Clock זה 338mhz (כשלפני זה המקסימום שיכולתי להגיע אליו עם התוכנה שבאה עם הכרטיס היתה 280mhz)

ועם הMemory Clock הגעתי ל 435mhz (כשלפני זה המקסימום שיכולתי להגיע אליו עם התוכנה שבאה עם הכרטיס היתה 350) ואז כשראיתי את השינוי במשחקים עצמם - ושהכרטיס יציב, הפסקתי להעלות בשביל שישמור על היציבות המצויינת שלו ובשביל שלא לחמם אותו יותר מידי.

אז רק רציתי להגיד תודה רבה לכל העוזרים, באמת עזרתם לי המון...... ונראה בOC הבא  :lol:

פורסם

אבל מה זה נותן לך שאתה עושה  אוברקלוק אם אתה לא רואה שינוי באיכות של הכרטיס מסך אלא רק במהירות......??......ושלא נגיד שבלי קירור אפקטיבי כמו שיש לך שמתאים רק לתדירויות שעון של FX5200 זה דופק את הכרטיס מסך.....הקיצר לא רואים שיפור באיכות אז למה לעשות אובר קלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.