עבור לתוכן

OC למעבד =)

Featured Replies

פורסם

טוב אז יש לי 3.2C ו twinmos 512 X2 3200 400HRZ 2.5-3-3-8

השאלה היא, האם הזכרונות יגבילו אותי מלהגיע ל 4000? חשבתי כי אוליי התזמונים לא משהו או שזה רק 400הרצ

אז זה לא משהו...

אז תאחלס, מה אני צריך לשפר בשביל אוברקלוק?

פורסם

המכפלה שלך היא 16, לכן תצטרך באס 250 בשביל להגיע ל 4000(וזה בלי להתייחס ליכולת האוברקלוק של המעבד)

קשה לי להאמין שהזכרונות יחזיקו עד שם.... תצטרך זכרונות חזקים יותר...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אבל איזה זכרונות אני צריך? עם יותר הרצים?

תן דוגמה...

פורסם

זה לא רק ההרץ שמשנה אלא גם החברה נגיד אם תקנה geil, ocz corsair או כל מיני חברות סוסות כאלה אז תוכל לעשות איתם אוברקלוק בלי בעיה

פורסם

אתה גם יכול לשנות מחלק ..(לעבור למצב א-סינכרוני ...)

פורסם

אגב אם אנחנו כבר בנושא עם 512 A-DATA סטיק אחד ואני אוריד לו את היחסים אז אני אוכל לעשות אוברקלוק חזק או שזה יגביל אותי?

אם זה מגביל אותי 2 סטיקים של 512 יעזרו?

אני מתכוון לעשות קירור מיוחד לסטיק שיש לי, לא להשאיר אותו ככה ואז אני אוכל להוריד את היחסים ולעשות את האוברקלוק שלי

אני מתכוון לOC מ2.4 ג'יגה 64 ביט לאיזה 3.5 ג'יגה

כל זה עם קירור מים וספק טוב

פורסם

ילד דרק - פתח תרד משלך, אל תידחף לתרד הזה.

NaMnaM - אתה בעיקרון צריך זכרונות של 500 מה"ז - אבל תנסה קודם עם אלה.

אולי אלה יפתיעו ויצליחו להגיע ל 500 מה"ז.

או שאתה יכול לעבוד עם יחס 5:4 וכך לגרום להם לעבוד מתחת ל 200.

פורסם

סליחה,אבל למה לקלל סתם?

יותר עדיף שהוא יצטרף לנושא מאשר שהוא יפתח ת'רד חדש.

פורסם

לקלל? אתה שמעת אותי מקלל? :silly:

ולא, עדיף שהוא יפתח תרד משלו.

יש פה בן אדם שבא ופתח תרד בשביל לקבל תשובות, ואין שום סיבה שהוא יישאר עם שאלות פתוחות כי לא היה נעים לו לשאול.

תודה.

פורסם

סליחה,אבל למה לקלל סתם?

Drek Boy זה השם שלו הוא רק תירגם את זה לעיברית :)

פורסם

סליחה,אבל למה לקלל סתם?

זה לא יותר עדיף...

יותר עדיף שהוא יפתח דיון חדש , למה סתם לעשות בלאגן עם השאלות בדיון?

ולא נהוג להידחף לדיונים של אנשים אחרים.

פורסם

אבל כך אפשר לפתור בעיה לשתיים,

זה אפילו יותר יעיל מחיפוש.

פורסם

[ציניות]אז אם ככה לא צריך בכלל נושאים בפורום, שכולם יכתבו באותו נושא ונתפור את כל הבעיות ביחד :silly: [\ציניות]

ובנימה רצינית יותר, כנס לתרד על ספקי הכוח ותראה איזה בלאגן. זה לא המצב הרצוי. מי שיש לו שאלה שיפתח נושא משלו.

פורסם

אני לא מבין את ההגיון בזה...

בכל אופן , הסיבה שלא נדחפים לדיונים של אנשים היא ההתייחסות לשאלות של פותח הדיון.

תחשוב על זה ככה , אתה תפתח דיון ואני יתפרץ ויתחיל לשאול שאלות , אבל לשאלה שבגללה פתחת את הדיון אף אחד לא ענה בגלל השאלות שלי שהתערבבו בדיון שלך. זאת סיבה נוספת לא לא צריך להתפרץ לדיונים שלאחרים.

בקיצור - לא נדחפים עם שאלות לדיונים של אחרים , תפתחו דיון משלכם וזהו.

אני מבקש לסיים את הדיון הזה בינינו עכשיו , לחזור בבקשה לדיון על השאלות של פותח הת'רד.

RZ - בלאגן או לא , חייב דיון שירכז את הנושא הגדול הזה. צריך לתת גם הזדמנות לדיונים אחרים בפורום ולא רק דיונים על ספקי כוח.

*זה כבר לא קשור לכאן , אז בוא נעזוב את זה.

פורסם

לפותח הת'ראד....

לוח האם שלך מצויין לOC ,הזכרונות יכולים לתפקד בOC משום שאתה לא זקוק לתזמונים הדוקים (מערכות מבוססות INTEL אינן צריכות תזמונים נמוכים בניגוד לAMD ששם שם המשחק הוא תזמונים נמוכים). תדאג לספק כח חזק ויציב,קרור טוב ותוכל לנסות OC .דרך אגב,אני הגעתי עם תזמונים משוחררים של 3,4,4,8 ל275 MHZ על אותו לוח אם עם מעבד 2.8C (ראה בחתימה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים