פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר אולי תפרט קצת יותר את השגיאה? : טוב אני בסוף ההתקנה (גם של DT וגם של אלכוהול ) והוא נותן לי את השגיאה הבאה :תמונה להורדה (אין לי מושג איך אני מעלה) כך גם באלכוהול ...... מה אני עושה ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מחבר תשתמש ב-CloneCD, יש לה תוכנת Virtual Drive מצויינת (CloneCD Tray).ביקשתי בלי דברים שזקוקים לצריבה ......
פורסם 2005 במרץ 420 שנים ב- Alcohol 120% יש לך אפשרות ליצור עד' 26 כוננים וירטואליים אם אני לא טועה. זו אחת התוכנות הטובות ביותר לכל הנושא הזה.
פורסם 2005 במרץ 420 שנים מה הקשר? בשביל מה אתה צריך 28 כוננים במקביל ?!CloneCD Tray מאפשרת ליצור עד 8 כוננים וירטואלים במקביל, ומן הסתם גם זה יותר מדיי. אחד מספיק בהחלט..
פורסם 2005 במרץ 420 שנים כונן בודד ממש לא מספיק... לפחות לא למי שמשחק במשחקי מחשב דרך אימג'ים (חוקי/לא חוקי, לא ניכנס לעניין הזה פה), אבל למי שמשחק ככה הרבה יותר נוח להשאיר על כל כונן אימג' אחר במקום להחליף כל פעם אימג' כשהוא רוצה לשחק.
פורסם 2005 במרץ 520 שנים תתקין CloneCD. במהלך ההתקנה תהיה לך אפשרות להתקין גם תוכנית קטנה שנקראת CloneCD Tray. תסמן אותה (לדעתי היא תהיה מסומנת להתקנה כברירת מחדל), ותתקין. זהו. עכשיו יהיה לך ב-taskbar את האייקון שלה (עיגול לבן כזה), ויופיע לך עוד כונן (אחד, כשבהגדרות התוכנה אתה יכול לקבוע עוד). כפתור ימני על הכונן -> Mount -> בחירת קובץ ה-Image -> אישור -> זהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.