פורסם 2005 במרץ 120 שנים שלום. יש לי את הכרטיס R 9550 ,ו רציתי לשאול העם הטמפרטורות שלו בסדר, אז כך במנוחה 30 מעלות, ו בעומס 48 מעלות, רציתי לדעת העם המעלות העלה תקינות לכרטיס מסך הזה. תודהLaZy-©BoY*
פורסם 2005 במרץ 220 שנים אתה יודע שאתה יכול להפוך אותו ךR9600XT?!http://www.oc-service.com/articles/a/244.html
פורסם 2005 במרץ 220 שנים קראת את המדריך?אתה יודע שכרטיסי מסך עובדים מצויין בבערך 60 מעלות?תתפלא אבל עשרות עשו זאת.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים התוכנות שהשתמשו בהם שם. של איזה חברה הכרטיס שלך?כמה BIT? רוצה את התוכנות?הם לא הביאו שם לינק אבל שלחתי מייל וביקשתי שיביאו לי, אז יש לי אותם אני חשוב)
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מה???זה לא מאוד גבוהה?יש לי את אותו כרטיס מסך בדיוק (של גיגה בייט) 128 מגה בייט הוא לא עובר את ה38 (רק שהוא מאוד מתאמץ) במאמץ.חשבתי שלי יש טמפרטורות גבוהות..
פורסם 2005 במרץ 220 שנים זה לא 9600XT !!!!!!!!!זה לא במהיריות וזאת לא אותה ליבה אפילו שהביוס חושב שכן
פורסם 2005 במרץ 220 שנים טוב דבר ראשון, סליחה שאני מתפרץ לך לנושא (פשוט יש לי את אותו רכיב כמו שלך)רציתי לשאול אם אתם יכולים להסביר לי מה שרשום שם במילים יותר פשוטות?פשוט מה צריך לעשות בשביל לבצע את הoc המסוים שמסבירים פה.תודה מראשרק תזכרו ש:יש לי את אותו כרטיס מסך בדיוק (של גיגה בייט) 128 מגה בייט הוא לא עובר את ה38 (רק שהוא מאוד מתאמץ) במאמץ.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים מה שביקשתי ממנו זה, תוכנה, שאתה ואני, נוכל לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך.אני חושב שיש איזה תוכנה של ATI , אבל אני מעדיף לשמוע מהם, ועדיף תוכנה פשוטה.yahavon028 , רציתי לדעת איך אתה יודעה את המעלות על הכרטיס מסך שלך, משום שעל ה R9550 לא שמים חיישן טמפרטורה, זה מה שאני עשיתי שמתי עליו.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים דבר ראשון דבר איתי במסנג'רyahavon028@hotmail.co.ilואצלי זה היגיע עם חיישן, אין לי מושג למה לך אין.דבר איתי ואני אגיד לך איך היגעתי למעלות האלו
פורסם 2005 במרץ 220 שנים לא היה עליו חיישן, אבל אני הוספתי עליו חיישן, שבצג המארז יופיע המעלות.אז אתה צ'ופרטה.ו מצטער אין לי מסנג'ר , עם אתה רוצה נדבר ב פרטי.
פורסם 2005 במרץ 220 שנים לפני שאתה צורב ביוס, קודם תבדוק אם הכרטיס עומד במהירות אחרת אתה תצרוב ביוס ותתקע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.