עבור לתוכן

שאלה בנושא הקירור.. נראה לי שיש לי טמפ' גבוהה מידי.

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד

intel pentium 4 1300 mhz (3.25*400)1

לוח אם

intel garibaldi

הטמפרטורוה של המחשב שלי כשהיא לא עושה משהו מיוחד הוא 38 מעלות המאמץ היא מגיעה ל46 מעלות..

אבל כשאני פותח אותו אז הוא סבבה לגמרה.

מה זה יכול להיות..

פורסם

זה קשור לפורום אוברקלוקינג וקירור :/

אבל אל תפתח שמה תראד , תחכה שיעבירו את זה...

וכמה מאווררים יש לך במארז? לי נגיד יש 1 מוציא והטמפ שלי 30 מנוחה 40 מאמץ (CELERON 1.7)

חם בחדר שלך?

פורסם

גם לי היתה בעיה כזאת, תפתח את המחשב, תבדוק איפה המאוורר, דבר ראשון תנתק אותו מהמחשב ותנקה אותו ניקוי יסודי. (אבל ממש יסודי.)

ודבר שני תראה אם הוא במקום גרוע, נגיד אם הוא למטה תקוע בפאנל ובקושי יש לו מאיפה לקחת אוויר (כמו שהיה לי), אז תשים אותו במקום יותר גבוהה ופחות צפוף, שכלום לא יחסום אותו ועדיף שתיהיה לאוויר שיכנס גישה ישירה למעבד ככה שהאוויר שהמעבד מקבל יהיה "טרי" ככל האפשר.

ד"א, חשוב שקודם תבדוק את הכיוון של המאוור לפני שאתה מחבר אותו.

מקווה שעזרתי. ;)

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה ניקוי יסודי עד כמה יסודי?

ויש לי שלושה מאווררים אחד קטן מניטורי לgforce, אחד ללוח אם ועוד אחד שמוציא אוויר.

הטמפרטורה בחדר שלי סבבה.. לא חם, לא קר. והיא ממוקמת מתחת לשולחן.

התוכוונתי שהטמפרטורה כשהמחשב פועל לא משנה באיזה מן המצבים סבבה.. אולי אפילו קריר, אבל המחשב מרבה להיתקע, לא מרבה מרבה איפה שהוא באמצע.

מקווה שלא סיבכתי אתכם.

פורסם

יש אבק במחשב?

תיקח פן לשיער תעיף את כל האבק החוצה.

אם יש לך משחה טרמית תשקול למרוחב, אם אתה לא רוצה להסתבך עם זה תוריד רק את המאורר, לא את ההיטסינק של המעבד ותנקה אותו מאבק, תנסה לנקות גם כמה שיותר את ההיטסינק.

החוטים במארז סדר אותם ככה שלא יפריעו לזרימה של אוויר ויגרמו לאוויר חם ל"היתקע" במארז.

פורסם

חשוב להוסיף מאוורר בחלקו הקידמי של המארז כדי ליצור סירקולצית אוויר טובה יותר. כמו כן, תנסה לחדש מריחת משחה טרמית כגון ארקטיק סילבר,או לקנות גוף קירור עם היטסינק טוב ומאוורר מתאים.

פורסם

גו גו לא ישר ממליצים לקנות גוף קירור חדש.

מנסים להגיע לפתרון למצב הנתון מבלי להוציא כסף.

בודקים מתח שהספק נותן, מנקים אבק, משפרים זרימה של אוויר על ידי סידור חוטים.

אחרי זה מציעים לו לקנות מאורר נוסף, משחה טרמית, אם הכל כושל וזה לא בעיה חומרתית קירור חדש למעבד.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה עזרתם לי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים