עבור לתוכן

יש מצב ש2.4B יעבוד ב3.6GHZ?

Featured Replies

פורסם

תראו יש לי 2.4B, כלומר FSB133 * 18.

יש לי לוח שתומך בבאס 800 וDual DDR 400.

אני רוצה להחליף את הזכרונות אולי לDDR400*2 ואז להפוך את המעבד לFSB של 200MHZ, כמו הזיכרון.

רק שבשביל זה אני צריך להפוך את המעבד ל3.6 (18*200).

דרך אגב הדואל במעבד הזה אפקטיבי כמו במעבד עם HT, תאמינו לי, בלי דואל הקריאה 2500 בערך, ובדואל 3300, ואם אני עושה OC ל3GHZ וניצול הזכרון אז אני מגיע לקריאה של 4000+.

כמובן שעם קירור נוסף חזק למעבד, יש אפשרות?

פורסם

1. אתה מתכנן OC ? הזכרונות מגבילים אותך? (כלומר אתה יכול לבדוק אותם עם מחלק שיתן לזכרונות תדר גבוה יותר מהFSB של המערכת)

2. אם אתה קונה זכרונות PC3200 , למה אתה חושב שזה מחייב אותך להפעיל אותם בתדר שלהם סנכרוני? אולי זה לא ינצל אותם , אבל אתה לא חייב לעשות אובר-קלוק מחייב בשבילם.

3. לגביי השאלה המרכזית "יש מצב ש2.4B יעבוד ב3.6GHZ?" , יש מצב שכן ויש מצב שלא - זה תלוי במעבד , בסטפינג , אמצעי קירור וכו' .. אני יכול לאמר לך שזו קפיצה של מעל 1GHZ הפרש וזה לא בא ברגל , אז אל תצפה ליותר מידיי.

הHT לא קשור ישירות לדואל , זו שיטה של עבודה עם מעבד אחד כשניים.

פורסם

מעבדי 2.4C ידועים כאוברקלוקרים טובים(תלוי בסטפינג של המעבד),כדי להגיע למהירות של 3.6 אתה צריך חומרה שתתמוך בכך כלומר:

*קרור טוב (בקרור אויר תגיע מקסימום ל3.4)כלומר קרור מים או גז.

* זכרונות מהירים(אתה לא זקוק לתזמונים הדוקים מפני שאתה עובד עם INTEL בניגוד לAMD שדורשים תזמונים הדוקים)

* ספק כח חזק ויציב

* וכמו כל דבר בחיים-הרבה מזל.....

פורסם

אתה שוכח שב2.4c שהוא עובד על 3600 זה באס של 300, וזה ממש לא בא ברגל, צריך לוחות מאוד חזקים כדי לעבוד על כזה באס (סידרת הic7 או אסוס p4c 800 dlx). במעבד 2.4b צריך לוח וזיכרון הרבה פחות קיצוניים

פורסם
  • מחבר

יש לי 2.4B לא 2.4C, כדי לעבוד ב3600 צריך באס של 200 והלוח שלי בסטוק פועל עם זה.

אם אני אעשה את האוברקלוק, אז יהיה לי 200*18, כמו כל 3.6 של אינטל.

הבעיה היא הזכרונות, אני לא בטוח שהם עושים 180MHZ יציב, צריך לבדוק את זה.

הנה זה המעבד שלי

CPU.JPG

וזה באמת נכון שחייב קירור מים? נגיד הSP-94 או ה120 לא יספיק? כרגע אני לא לחוץ בכלל לOC, רק בא לי לדעת.

פורסם

כן,מניסיון!

אתה צריך רק לדאוג לקירור טוב,יש לך מעבד כמו שלי(רק ששלי רץ ברגע זה על 3.6:)),הוא מעבד קר מיסודו ואוברקלוקר מצויין,תנסה לאט לאט אם אתה די לחוץ,

2.8 זה בדיחה,3 זה די קל,3.4 יש כבר מקום לקירור חדש(אני רצתי איתו על 3.2 לפני שהחלפתי לZALMAN הזה) ומשם הדרך ל3.6 סלולה.

אתה צריך גם זכרונות של 400 MHZ כן...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

בהחלט , ה2.4B אוברקלוק מעולה בידיוק כמו ה2.4C , ואפילו יותר, חבר שלי עובד עם מעבד כזה עם קירור סטוק על לוח P4P800SE על אוברקלוק ל3.0 וארקטיק סילבר 5 על 30 מעלות במנוחה ו39-40 במאמץ , בלי העלאת מתח...

פורסם

שוב שכחת שזה באס רגיל ללוח אם...

פורסם

הלוח שלך יסחוב מחלקים בלי בעיה כל הדרך ל3.6, תנסה עם הזכרון הנוכחי (והקירור הנוכחי) לראות מה הגבול שלו

פורסם

אני גם הולך לעשות למעבד שלי (2.4B) אוברקלוק, מקווה להגיע ל3.2 או ל3.0 למה יש לי לוח חרא אבל זכרון טוב של קינגסטון CL2.5 3200

פורסם
  • מחבר

תראו 3.0 אני עושה עם המעבד שלי בלי בעיה בכלל, כי זה בעצם הבאס של הזכרון, כלומר 18*167, עם התזמונים המקוריים של הזכרון, וגם ככה המעבד בכלל לא חם.

עכשיו הוא על 39 מעלות, אבל זה בגלל שכרגע אני רק עם מאוורר אחד מכניס אוויר על הדלת, אני צרך להוסיף עוד אחד מוציא, השני התקלקל לי ואחד לקחתי לR9550 שלי (נראה לי אני אחזיר אותו)

במצב של סירקולציה טובה עם 2 מאווררים הוא על 32, ובOC ל3.0 אין שינוי כמעט, רק במאמץ שם בפריים 95 הוא כל הדרך על 60 מעלות. ובמשחק 44.

הצלחתי להגיע ל3200 עם באס של 178MHZ לזכרון, ותזמונים של 2.5-4-4-8, אני חושב שאז הזכרון היה יציב. שהעברתי לתזמונים המקוריים 2.5-3-3-7 המחשב כבר לא עשה פוסט.

תאמת התזמונים לא נראה לי שכ"כ אכפת לי מהם:

כי בקריאה של הזכרון קיבלתי 4200 בערך ל3200MHZ, ו4000 ל3000MHZ, לעומת 3200 בלי OC.

ובכתיבה 1200/1100 לעומת 1000 ברגיל.

ככה שיש שיפור טוב, יכול להיות שאני לא אחליף את הזכרון, אלא אם כן אני אמצא איזה טרייד ל400MHZ.

זה שדיבר על הזלמן, לאיזה זלמן אתה מתכוון? תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים