עבור לתוכן

פתיחת המארז לקירור - טוב\לא טוב?

Featured Replies

פורסם

שלום

קודם כל אני רוצה להגיד שעשיתי חיפוש וזה מצא הרבה דיונים(חלקם קשורים ישירות לנושא והרוב לא קשורים), אז מצטער עם הנושא חרוש פשוט מהדיונים שקראתי עדיין אין תשובה חד משמעית.

אז ככה,

חשבתי לפתוח את הצד של המארז ככה שכל הרכיבים בפנים יהיו חשופים.

המחשב\מארז שלי הוא בשולחן מחשבי, ז"א בין 2 קירות עץ ופתח מאחורה ומקדימה כמובן.

האם פתיחת הצד של המארז וחשיפתו לאוויר הפתוח תעזור לקירור המחשב ובכך ביצועי המחשב ישתפרו ??

הרבה פעמים המחשב שלי נתקע ונהיה איטי כתוצאה כנראה של התחממות..

בנוסף הייתי שמח לקבל תוכנה או משהו כזה שאומר את הטמפ' של המחשב.. (משהו פשוט ולא מסובך)

תודה לעוזרים

אסף

פורסם

אצלי זה פתוח וזה מקרר יותר טוב, אבל הבעיה היא שכל חלקי המחשב מתמלאים באבק די מהר, ואז כל המאוררים נהרסים ואחת לכמה שבועות צריך לפרק את הכל ולנקות טוב טוב :)

יש את התוכנה MOTHERBOARD MONITOR שיכול להגיד לך את הפרטים האלו...

פורסם

החום של המחשב זה לא גורם לאטיות. דבר שני לא כדאי לך לפתוח את המארז כי הוא יתמלא לך דיי מהר באבק ועדיף כמה מעלות יותר מאשר מחשב מלא באבק..

פורסם
  • מחבר

UPPPPPPPP

???

פורסם

בשביל מה להקפיץ? קיבלת תשובות. בכל מקרה, אני עם דלת פתוח + פאנל קדמי מפורק

פורסם

אצלי זה פתוח כל עוד המארז שלך לא מאורר טוב זה יעזור

:jump:

פורסם

אני ממליץ לך על התוכנה speedfan כי היא מראה לך את הטמפ' תמיד בשורת המשימות ככה אתה שם לב יותר לטמפ' ולא רק שאתה פותח איזה תוכנה כדי לבדוק את הטמפ'!

פורסם

נכון תשווה, תפתח את המארז ,תבדוק, תסגור את המארז ,תבדוק.

אבל בכלל מומלץ פשוט איורור יותר טוב, כי לא בטוח להשאיר את המחשב שלך פתוח,(אבק,אח קטן עם יש,חברים מעצבנים שבאים עלייך הביתה.....

פורסם

חייב לציין שזה ממש עוזר

חבר שלי שנה מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגהרץ של אנטל נטרווד והוא הגיעה לו ל 60 מעלות והוא היתקשר אלי באתי אליו הוא אומר לי שהטכנאי שלו אמר לו שזה בעיה בוינדוס(טכנאי דפוק) סמתי תוכנת ניתור חומרה בדקתי מעולות נידהמתי זה היה על 60 אז הצאתי לו לפתוח את המארז וזה הוריד לו ל 47 בערך בחצי מאמץ

המעבד שלו הרבה במאמץ כי הוא מעצב גרפי בתוכנות כבדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים