פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים יש לי AMD athlonXP2000+עכשיו אני עם קירור סטוק והמעבד מגיע ל60-65 במאמץ, 55 בערך מנוחה.אני רוצה להחליף את המאוורר שלו, לא מתכוון לעשות אוברקלוק גדול..אולי קצת תלוי כמה יתן המאוורר.. הרעש לא ממש גורם משפיע..זה לא מפריע לי..מחפש משהו שלא יהיה יותר מדי יקר( אולי משהו כמו עד 200 ש"ח או משהו כזה), ושיתן ביצועים טובים, יש המלצות?
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים איזה לוח אם יש לך?עקרונית שני גופי הקירור הקשישים: ה"זלמן CNPS7000" וה-"סיילנט טאוור" של טרמלטק, יתנו את ביצועי הקירור המקסימליים לתקציב שלך.
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר וואי שכחתי לציין את הלוח מצטער..ga7vaxpתודה על ההמלצות!יש לי עוד שאלה..כמה בערך יעלה לי פתרון קירור שקט לכל המארז, אני מתכוון למאווררים הכי שקטים -כמה יעלהוכמה יעלה קירור מים..תודה
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מאוררי 80ממ איכותיים, יעלו בערך 50 שקלאני ממליץ להוסיף גם בקר מאוררים, ניתן לבנות לבד אם יש לך חוש טכני, אם לא אז ב120 שקל תוכל לקנות בקר שכזה.שני הסינקים שציינתי הם שקטים מאוד, בערך כמו קירור מים, אולי קצת פחות(אל תשכח שבקירור מים עדיין יש לך מאורר לקירור הרדיאטור).בקשר למחירים של קירור מים זה נע בין 500 שקל למחירים גבוהים של 2000 ויותר).המערכות הקירור הזולות לא מפיקות ביצועים מרשימים ולדעתי הם דיי בזבוז כסף.קבל עדכון:גיגהבייט המוכשרים האלה לא עשו חורי עיגון מסביב לסוקט שלךמה שאומר שאתה צריך להתפשר על גוף קירור שנתפס על התושבת פלסטיק ולא דורש "קונטרה" מאחורי הלוחאז שני הגופי קירור שהזכרתי לא יתאימו, וגם רוב הערכות קירור מים לא..
פורסם 2005 בפברואר 2820 שנים מחבר וואלה תודה רבה קירור מים יורד מהפרק.. לגבי בקר..לבנות אין בעיה..אבל לפי מה שהבנתי מחיר החלקים לבנייה יעלה לא קצת וההפרש בין אחד מוכן לאחד שאני יכין יהיה כ30-40 ש"ח אז עדיף לקנות מוכן בכניסת הקיץ אני כבר יחליף את המאוורר של המעבד.. תודה על העזרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.